"Logitech" G100s Optinės Žaidimų Pelės rentabilus pasirinkimas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

DELTA ZERO jutiklių technologijos

Tiksliai tiksliai

Remiantis galingas pirmtakų, tokių kaip G1 ir G100, kad G100s yra specialiai sukurta Delta Zero optimizuotas jutiklis itin tiksliai valdyti žymeklį patirtis.Ar tai plaukioja visame ekrane arba juda pirmyn ir atgal tuo pikselių, jutiklis su tikslumu, 2500 DPI gali atsakyti tiksliai, bet ranka judėjimas.Šis LED apšvietimo jutiklis yra skirtas daugiau nei vien akies-rankos koordinacijos operacijas, sumažinti juda simbolių, koreguoti snaiperis vizija, pasirinkite RTS vienetų, arba manau, kad laikas, reikalingas pradėti MOB įgūdžius.

Itin tvirtos konstrukcijos

Įrodyta,

Intensyvus žaidimas daro tradicinės pelės atrodo bejėgiai.League of Legends žaidėjai paprastai atlikti daugiau nei 5000 paspaudimų per žaidimas.Į G100s yra skirtos būti labai patvarūs, su patobulintos pagrindinės mechaninė mikrojungiklis iki 20 milijonų kartų ilgas spustelėkite gyvenimą ir PTFE mažos trinties kilimėlis, kuris buvo išbandytas už nuostabų 250 km.Nepriklausomai nuo to, operacijos, G100s gali dirbti, tai lengvai.

Išplėstinė paviršiaus medžiagos

Neįprastos veiklos patirtis

Mes naudojame infraraudonųjų spindulių vaizdo gavimo technologiją, siekiant nustatyti prisilietimo plotas rankas ant paviršiaus pelė, ir taiko specializuotos medžiagos viena su touch srityje, siekiant pagerinti komfortą ir ilgaamžiškumą.Norėdami išspręsti problemą, dėl temperatūros ir drėgmės kaupimosi po ilgo naudojimo, mes dizainas patvarus hidrofobinės dangos delno srityje.Didelio intensyvumo susisiekti srityse, mes turime pridėti anti-pirštų atspaudų danga, kad pagrindinis mygtukas.

Universalios formos kairės ir dešinės rankos, patogūs ir

Patogumas yra karalius

Gamtos ir sklandžiai formos pelė suteikia didelį komfortą.Nesvarbu, dydį palm grip naudotas metodas, kairiajame arba dešiniajame, vartotojas gali būti nenugalimas žaidimą.Sudėtingą antras trapecijos formos kontūras bus laikyti jus pramogauti.

Pereiti jautrumas bet kuriuo metu žaidimas

Momentinio perjungimo

Bet žaidimo aplinką, jums gali pulti netinkamai.Trys DPI-lygis trumpi nebe pikselių lygio tikslumo nustatymo (250 DPI) su "flash" elektrodo veikimo greičio (iki 2500 DPI) galima pasiekti tiesiog bakstelėję mygtuką ant galinio rato.

500 kartų / sec super aukštas lygis

Mąstymas ir vienybė

Į G100s pelė turi puikiausią atskaitomybės norma, kuri yra keturis kartus didesnė už standartinę USB pelę, leidžia greitai užfiksuoti, kai vartotojas yra veiklos, vykdyti kiekvieną nurodymą, kaip greitai, kaip įmanoma.

Lengvas dizainas

Lengvas ir judrus aptakaus dizaino

Į G100s yra ir šviesa, ir judrus, greitai ir laisvai, ir tuo pačiu metu turėti tekstūra, kuri numato nuoseklų tvarkymas.

Sklandžiai kilimėlis

Medžiagos pranašumas

Su PTFE mažo trinties koeficiento koja mygtukai daro pelę, vilkite lengviau, pagerina veikimo greičio, ir pagerina minkštumą ir tikslumas žymeklio judėjimo.

Lengva naudoti setup programinė įranga

Lengvai ir nemokamai

Vartotojai gali naudoti Logitech žaidimų programinė įranga nurodyti reikiamas komandas už savo mėgstamus žaidimus pagal jų pačių pageidavimus.Tinkinti mygtukus ir stebėti profilius savo žaidimą su paprasta nuvilkti ir palikti.Iš anksto sukonfigūruotas užsakymą instrukcijos, taip pat gali būti naudojamas per automatinė žaidimo nustatymo.

Sužinokite daugiau apie " Logitech žaidimų programinė įranga.specifikacija Dalis Ne Mėlyna: 910-003532 Juoda: 910-003614 Garantijos informacija 3-jų metų ribota garantija techninei įrangai sistemos reikalavimai Windows® 8", "Windows 7", "Windows Vista® "arba" Windows XP USB prievado Interneto ryšį atsisiųsti neprivaloma, programine įranga* Pakuotės Turinys pelė, Vartotojo dokumentacija, Stebėjimo Rezoliucijos: 250 dpi - 2500 dpi Maksimalus pagreitis**: 20 G Maksimalus greitis**: iki 3.08 m (120) / sec Responsivity USB atskaitomybės greitis: iki 500 kartų / sec Slidability Dinaminis trinties koeficientas ***: 0.09 μ (k) Statinės trinties koeficientas ***: 0.14 μ (- ų) tinkamumo vartoti Mygtuką (kairė/dešinė): gali atlaikyti 20 mln. paspaudimų, Juda atstumas gyvenimas: 250 km * Kai kurie profiliai reikia įdiegti "Logitech" Žaidimų Programinę įrangą, kurią galima atsisiųsti iš gaming.logitech.com/support. **Remiantis bandymo rezultatais, bendras gaming mouse pad paviršiaus. ***Remiantis tyrimo rezultatus, medinės staliniai kompiuteriai.

Žymos: logitech mx master 3 papildomi, "logitech" pele mx518, g502 logitech, lqs žaidimų pelės, lagitech g pro, kojų logitech, "logitech", "logitech" pelės, raton mi, baterija logitech gpro

Skaičių Mygtukai 4
Ranka Orientacija Abiem Rankomis
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas "logitech"
Tipas Laidiniu
Skaičių Volai. 1
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
DPI 2500
Sąsajos Tipas USB

Parašyti atsiliepimą

"Logitech" G100s Optinės Žaidimų Pelės rentabilus pasirinkimas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų