(Komiksų Manga Versija) Bungo Benamių Šunų Maffia Nakahara Chuya Cosplay Kostiumų Užsakymą Ruda Tranšėjos Skrybėlę Marškinius, Liemenę, Apranga, Drabužiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€51.86

€74.09

-30 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

INFORMACIJA

1) Mes turime gamyklą kinijoje profesionaliai Cosplay drabužius.Yra profesionalūs siuvėjai, devisers ir rankinių kūrėjai.Mes stengiamės suteikti jums pageidautina kostiumas.

2) Jei nerandate norite kostiumas mano parduotuvėje, gal galite pateikti mums aiškios nuotraukos charakterio norite, mes stengiamės padaryti juos už jus!

3) Visi kostiumas parduodame Naujus , su standartinis dydis arba užsakymą pagaminti savo matavimus.

4) Jeigu turite klausimų, prašome susisiekti su mumis pranešimą pirmas! :D

5) [ Tarptautinės Pirkėjai - Atminkite ]

- Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė, nuoširdžiai atsiprašome, jei jūsų šalis yra labai griežtai pagal šią taisyklę.

- Prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

- Šie mokesčiai paprastai renka pristatymo krovinių (krovinio) bendrovė, arba kai norite pasirinkti elementą.

Prašome nepainioti tada už papildomą laivybos mokesčius, arba galite susisiekti su mumis, jei jums susitikti su šia problema, mums padės pamatyti, jei mes galime padaryti kažką, kad padėtų jums.

6) Atkreipkite dėmesį, ne kiekvienas kostiumas gali būti pagamintas XXL arba XXXL dydžio, jei norite kostiumas pagamintas iš gėlių-spausdintos medžiagos , todėl jei jūsų dydis yra pernelyg didelis, prašome susisiekti su mumis pirmasis pranešimas, norėdami pamatyti, jei mes galime padaryti, tai kostiumo savo dydžio, dėkojame už supratimą iš anksto!:D

PRODUKTO RODYTI

(Komiksų Manga Versija) Bungo Benamių Šunų Maffia Nakahara Chuya

Cosplay Kostiumų Užsakymą Ruda Tranšėjos Skrybėlę Marškinius, Liemenę, Apranga, Drabužiai

Cos aprašymas

Cos Įranga: visi matote pics

Kostiumų Pardavimas Rūšis: Standartinis Dydis / Custom made

Priežiūros Instrukcijos: plauti Rankomis šaltame vandenyje, Pakabinkite išdžiūti, be baliklio

Pagrindiniai Dydis

Moterų XS: Krūtinė(81-84cm) Liemuo(59-64cm) Klubo(86-89cm) Aukštis(155cm)

Moterų S: Krūtinė(86-89cm) Liemuo(66-69cm), Klubų(91-94cm) Aukštis(160cm) Moterų M: Krūtinė(91-94cm) Liemuo(71-74cm) Klubo(97-99cm) Aukštis(165cm) Moterų L: Krūtinė(97-103cm) Liemuo(80-84cm), Klubų(104-109cm) Aukštis(170cm) Moterų XL: Krūtinė(107-112cm) Liemuo(88-93cm) Klubo(112-118cm) Aukštis(175cm)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vyrų XS: Krūtinė(86-92cm) Liemuo(71-74cm) Aukštis(165cm)

Male S: Krūtinė(92-97cm) Liemuo(76-79cm) Aukštis(170cm) Vyrų M: Krūtinė(99-104cm) Liemuo(81-86cm) Aukštis(175cm) Vyrų L: Krūtinė(107-112cm) Liemuo(89-94cm) Aukštis(180cm) Vyrų XL: Krūtinė(114-119cm) Liemuo(97-99cm) Aukštis(185cm)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pastaba:

1.Pls rasite dydžio diagramą žemiau pasirinkti tinkamiausią dydį.

2.Pasakykite mums savo lytį po užsakymus, ačiū.

3.Jei jūs negalite rasti jūsų dydį dydžių lentelė ar norite custom made, jis su savo matavimai, prašome pateikti mums savo matavimais išsamiai.

Kaip matuoti(kaip pics rodo)?

Klausimas:

1.Jūs esate Vyras Ar Moteris ?

2.Aukštis - visas Jūsų ūgis be batų.

3.Svoris - Jūsų Svoris, Kg.

4.Krūtinės - Imtis matuoti apskritimo ne galo taškas krūtinės.

5.Juosmens - Įvertinti perimetras iš mažiausių dalis, juosmens virš hipbone.

6.Hip - Įdėti juosta aplink, tuo didesnę dalį savo apačioje, kai jūs stovite su savo pėdas.

8.Rankos Ilgis - Priemonė nuo peties taško iki riešo.Taip pat suteikti matavimas su savo alkūnės lenkimo, turėtų būti apie colių ilgiau.

9.Norimą sijonas/Kelnės Ilgis - Nuo Mažiausios Dalis Jūsų Juosmens Ilgio Norite.

MOKĖJIMO

Mes priimame Paypal , Kreditinės kortelės, sąlyginio Deponavimo ir Pinigų rezervacijoms.Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: Adresas, Vardas, pavardė, Šalis, Pašto kodą, Telefono numerį ir pan .

SHIPPIGN

1.Siunta bus paruošta per 10 dienų nuo išmokos gavimo.

2.Mes paprastai naudoti Express atlikti, pakuotės po kostiumai yra daroma,kuris užtruks tik 3-5 darbo dienas pristatyti.Jei reikia,prašome susisiekti su mumis kitų detalių pristatymas ir perduodant mokestį ir laiką,ačiū!

POLITIKA

Visos mūsų prekės bus tikrinamos ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Mes stengiamės patenkinti visus mūsų klientų.Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, galite grąžinti prekę mums pagal pradinę būklę per 7 dienas nuo gavimo grąžinamosios išmokos arba mainus .Prieš grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti keitimo instrukcija.Mes grąžinsime jums po gavimo grąžinami elementus.Pirkėjas turės mokėti už laivybos išlaidų grąžinimo elementus.

Žymos: anime kostiumas moksleivė, talismanas kaukė, ruda liemenė, top hat barette, chuuya cosplay, žalia zentai, anim cosplay, meilė, karas, hat nustatyti rudos, anime sweatpant

Medžiaga Medvilnė, Poliesteris
Audinio Tipas Tvilas
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis Unisex
rankovės ilgis Pilnas
Elemento Tipas Kostiumai
Sudedamosios dalys Kelnės
Simbolių Animacinis Personažas Kostiumai
Modelio Numeris W0903
Kilmės KN(Kilmės)
Šaltinio Tipas anime

Parašyti atsiliepimą

(Komiksų Manga Versija) Bungo Benamių Šunų Maffia Nakahara Chuya Cosplay Kostiumų Užsakymą Ruda Tranšėjos Skrybėlę Marškinius, Liemenę, Apranga, Drabužiai

(Komiksų Manga Versija) Bungo Benamių Šunų Maffia Nakahara Chuya Cosplay Kostiumų Užsakymą Ruda Tranšėjos Skrybėlę Marškinius, Liemenę, Apranga, Drabužiai

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų