Jigsaw puzzles dekoracijos Surinkimas 1000 vienetų nuotrauką Kraštovaizdžio galvosūkiai 50*70cm, žaislų, suaugusiems, vaikams, žaidimai švietimo dovana

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€18.21

€27.18

-33 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Specifikacijos: techniniai duomenys: Dydis: 70x50cm Dėžutės dydis: 27x27x27x5cm Svoris: apie 646g Spalva: kaip nuotraukose parodyta --Pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagos, išskirtinį išvaizdą. --1000 vienetų dėlionės, plėtoti kantrybės ir susikaupimo. --Po baigsite, jūs galite naudoti papuošti jūsų kambarį, miegamąjį ir kt.Pakuotė: 1000 Gabalų Pjūklelis Dėlionės (neįeina foto rėmelis.) Pastaba: -Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas. -Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.Gaminių Savybės: 1、Praktinis Naudojimas: kraštovaizdžio paletė įspūdį padeda ugdyti vaikų supratimą apie spalvą ir formą, ir plėtoti vaikų dėmesį.Galvosūkiai gali veiksmingai skatinti tautų mąstymo, sprendimo ir kantrybės.

2、Tobulinti Judėjimo Įgūdžius: dėlionės, gali atsipalaiduoti dalyviai, ir dėlionės, taip pat yra laikomi atsitiktinis žaidimai.Ir dėlionės gali padėti plėtoti svarbius įgūdžius, spręsti sudėtingus uždavinius, kurie bus padėti jiems įgyti atsparumą ir pasitikėjimą per tam tikrą laiką.

3、Puikus Naudojimas: Šis 1000 gabalas dėlionė yra dėlionės žaidimas, kad tėvai ir vaikai galėtų bendrauti ir dėlionės gali pagerinti santykius.Ji bus sutrumpinti atstumą tarp tėvų ir vaikų žaidimas.

4、Puikus Naudoti: vartotojai gali naudoti galvosūkiai atsipalaiduoti savo protą ir sumažinti stresą.Ir dėlionės turi funkcija beautifying namuose ir sustiprinti skonį gyvenimą.

5、Bauda Išvaizda: Šis žaidimas yra įdomus ir sudėtingas.Modelis yra rafinuotas ir tai yra geros apdailos, kai galvosūkis yra baigtas.Produkto Rodyti:

Apie Drop Laivyba / Didmeninės: 1.Mes darome lašas laivybos užsakymą, jūs galite parduoti savo produktus be jokio mokesčio.Kai jūs turite tvarką,vietą užsakymą mūsų parduotuvėje, mes laivas jį taip, kaip norite.Jei jūs padaryti daugiau, kad per vieną mėnesį, mes suteiksime jums daugiau nuolaida~ 2.Mes taip pat didmeninės kad, jei bus vieta, daugiau prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums specialią kainą.TIK JUMS.Apie Mokėjimą : 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Apie Vežimą: 1.Mes atsargų pakankamai.Mes atidžiai padėti jums pack produktą.mes padėsime jums pristatyti prekes laiku.Mes dirbame su puikia logistikos kompanijų užtikrinti, kad produktų saugą greitai pristatyti į jūsų rankas. 2.We will ship pagal jūsų pasirinktą pristatymo būdą.Jei norite, kad kiti greičiau išreikšti taip,pls nedvejodami kreipkitės į mus.mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausią aptarnavimą.Laivybos Laikas: Krovimo laikas: 3 darbo dienų Pristatymas laikas: 8-15 darbo dienų (Apie Grįžtamojo ryšio: 1.Jūs esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti. 2.Turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Labai ačiū.

Žymos: ka puzzle, gra dėlionės, las dėlionės, 3d wallpap, 3d modelį popieriaus, 3d automobilio modelį, eglutės dėlionės, papercraft, 3d-papercraft, 3d popieriaus skulptūra

Medžiaga Popierius
Lytis Unisex
Įspėjimas Nevalgo
Amžius virš 3 metų
Modelio Numeris WD25
Stilius Kraštovaizdžio
Dėlionės Spalvos Kaip parodyta
Dėlionės dydis 70x50cm
Dėlionės Pavadinimas Pjūklelis Dėlionės (Galvosūkiai)
Dėlionės Stiliai dėlionės
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Dėlionės Medžiaga Mediniai Žaislai, Dėlionės

Parašyti atsiliepimą

Jigsaw puzzles dekoracijos Surinkimas 1000 vienetų nuotrauką Kraštovaizdžio galvosūkiai 50*70cm, žaislų, suaugusiems, vaikams, žaidimai švietimo dovana

Jigsaw puzzles dekoracijos Surinkimas 1000 vienetų nuotrauką Kraštovaizdžio galvosūkiai 50*70cm, žaislų, suaugusiems, vaikams, žaidimai švietimo dovana

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų