Klitorio Čiulpti Vibratorius su G-taško Dildo,Nešiojami Clit Stimuliatorius,Suaugusiųjų Sekso Žaislas Moterims ir Poroms,Belaidis Nuotolinio Valdymo pultas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€20.06

€39.32

-48 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Apie Produktus:

1--------2 1 Čiulpti ir Vibracija - Tai praktiški vibratorius su siurbimo ir vibracijos funkcija, ar jis yra naudojamas kaip čiulpti žaislas arba g-tipo vibratorius, gali stimuliuoti vaginą, klitorį , išangės ir kitų jautrių dalių.

2--------Belaidis nuotolinio - Nuotolinio valdymo atstumas iki 33 pėdų, lengva reguliuoti vibracijos intensyvumą ir greitį, pridėti daugiau įdomus savo lytinį gyvenimą.Galite naudoti vibratorius vienas ar su nuotolinio valdymo pultu.

3-------- Minkštas ir saugaus silikono - klitorio vibratorius pagamintas iš medicininės kokybės silikono, jos sklandų medžiaga leidžia jums tinka privačių dalys puikiai, 100% atsparus vandeniui todėl jį lengva valyti.

4--------Galingas, 9 režimai, siurbimo purtyklė su 9 * 9 funkcija sujungia dviejų nepriklausomų vibracijos varikliai su lankstus komforto ir dirgina stiprus jausmas, kuris duoda stiprų jausmą .Naudoti nuotolinio valdymo pulto mygtukus, kad kontroliuoti įvairių orgazmas funkcijos.

5---------Patikimi po pardavimo parama - kruopščiai supakuoti, jei nėra įvykdytos, gali būti grąžinama ar keičiama 30 dienų be nerimauti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Apie garantija :

Jei prekė neatitinka aprašymo arba yra pažeistas, visa grąžinamoji išmoka bus suteikta. (Nereikia ne nedvejodama, duoti blogas komentarus arba neutralus komentarus, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą tuo metu, mes manome, kad mainai leis jums pasiekti geresnių rezultatų.)

apie produktą

Visi produktai yra 100% naujas, galima ir kruopščiai tikrinami prieš pristatymą.

Visi produktai yra pagaminti iš medicininės kokybės medžiagos, 100% saugus ir nekenksmingas organizmui.

Apie pristatymo

Mes atsiųsime tvarka per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo šalies ir bus paveiktos oro sąlygų, švenčių ir kitų veiksnių., Jei jums nereikia gauti savo užsakymą laiku, prašome susisiekti su mumis.

Ką turėčiau daryti, jei man kyla produktų problema?

Prašome naudoti šį produktą, atsižvelgiant į produkto vadovas.Jei jis dar nėra prieinamas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku.Prašome neatidaryti bet kokius ginčus.Mes manome, kad bendravimas poveikis yra daug geriau.

Apie darbo valandas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant komunikate, tačiau pranešimą bus atsakyta per vieną darbo dieną.prašome palaukti kantriai.

žinoma

Mes elgiamės su mūsų klientais, kaip mūsų draugai.Mes tikimės, kad jūs galite nusipirkti daugiau laimės iš mūsų, ir rūpesčių mažiau.Jūsų parama mums yra labai svarbus, nepamirškite palikti mums 5 žvaigždučių komentarą.

Žymos: 7 greičio g spot vibratorius moterims, u tipo vibratorius moterims, kulka kalba, moterų klitorio vibratorius g spot, nuotolinio valdymo vibratorius trauka, vibrat, didlo vibratorius vyrams, lytis nešiojami, švelnus seksas, lovense sodrus 2 belaidis originalus

Įkrovimo Būdas USB Įkrovimas
Pakuotė Privatumo paketas
Nepadori Nuotrauka No
Vandeniui lygis Taip
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Gaminio medžiaga Odos draugiškas minkšto silikono
Tipas G-Spot
Dydis 133mm*93mm
Medžiaga Silikono
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas WOWYES
Vibracijos Režimą 7 vibracijos dažnių
Triukšmo Mažiau nei 40 decibelų
Produkto Savybės Čiulpti Vibratorius
Modelio Numeris JKHK45
Čiulpimo Režimą 7 siurbimo dažniai

Parašyti atsiliepimą

Klitorio Čiulpti Vibratorius su G-taško Dildo,Nešiojami Clit Stimuliatorius,Suaugusiųjų Sekso Žaislas Moterims ir Poroms,Belaidis Nuotolinio Valdymo pultas

Klitorio Čiulpti Vibratorius su G-taško Dildo,Nešiojami Clit Stimuliatorius,Suaugusiųjų Sekso Žaislas Moterims ir Poroms,Belaidis Nuotolinio Valdymo pultas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų