Antipruritic Stick Nešiojamas Usb Uodų, Vabzdžių Įkandimo Sumažinti Niežulį Pen Fizinio Infraraudonųjų Spindulių Impulso Pruritic Baras Vaikams Suaugusiųjų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€10.56

€12.42

-14 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kulka Taškų:

1、Fizinio Antipruritic: Saugus ir patikimas: Naudoti impulsų technologiją ir temperatūra greitai pritaikysime niežulys medžiagos sukelia uodų seilių, šalina niežulį, su vienu paspaudimu, daugiau, saugus ir patikimas, ir bitės ribotuvas nesukels jokių alerginių reakcijų.

2、Vibracijos Masažas: Built-in linijinis variklis, prietaiso funkcijos, patogus vibracijos masažo anti-niežulys.Skirtingai nei anti-itch produktus, kurie remiasi šildymo platforma, mūsų anti-itch lazda turi built-in linijinis variklis, kuris yra greita reakcija ir mažas energijos suvartojimas.Jis gali masažas ir malšina niežulį patogiai bite sritis, veiksmingai skatinti kraujo apyvartą ir vietos kraujotaka įkandimo srityje paspartinti paramos, niežulys.

3、2 Pavaras, Pasirinktinai: Dvi pavaros tiksliai temperatūra yra neprivalomas, ir visai šeimai, galite naudoti ją su savimi.Mes siekiame įvairiais karščiui atsparūs žmonės, mes specialiai nustatyti du įrankiais temperatūra 40 ℃ -50 ℃ reguliuojamas.Mėlyna indikatoriaus lemputė yra 40 ℃ režimas tinka vaikams nuo 1 metų amžiaus , raudona šviesa yra apie 50℃ režimas suaugusiųjų naudoti.

4、Energijos Taupymo: MCH keramikos galvos funkcijomis, aukšto efektyvumo ir energijos taupymo, odos draugiškas.MCH keramikos galva yra naudojamas ant viršaus, kuri skleidžia šilumą, greitai ir tolygiai.Pagal tą pačią šildymo efektą, ji yra labiau energiją taupančių nei paprastosios keramikos.Saugos medžiaga ateina su subtilus tekstūros ir yra patogūs ir ne erzina, kai jis tinka odos.Built-in 200mAh įkraunama ličio baterija, kuri gali būti pakartotinai naudojamas 100 kartų vienu metu.

5、Maži ir Nešiojamieji: Apsaugoti visą šeimą.Bitė paramos stick gali būti dedamas tiesiai į maišą ir kišenėje, veiksmingai sumažinti paraudimą ir niežėjimą sukelia kanda uodai, bitės ir skruzdės, ir leidžia jums ir jūsų šeimos nariams naudotis vidaus ir lauko gyvenimas.Tai anti-itch priemonė taip pat labai tinka namų terasą ar kiemą, parką, paplūdimį ar baseinas denio; kai kempingas, žvejyba, arba naudojasi kitų veiklos lauke, ir rasite anti-itch stick yra tikrai puikus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Uodų Įkandimo Antipruritic Priemonė

Medžiaga: aliuminio + ABS

Šildymo medžiagos: MCH keramikos

Įkrovimo įtampa: USB 5V

Įkrovimo srovė: 1000mA

Baterijos talpa: 200mAh

Dydis: apie 10.2*1.8*1.8 cm/4.02*0.71*0.71 colių

Taikoma dalys: viso kūno

Produkto svoris: apie 123g

Instrukcija:

1. Paspauskite pirmą kartą savo ruožtu raudona šviesa, temperatūra 50 ℃, du kartus trumpai paspauskite, šviesiai mėlyna šviesa, temperatūra yra 40 ℃.

2. Draudžiama naudoti kūdikių iki 1 metų amžiaus.Prašome naudoti jį padedant suaugusiems, kai naudojamas kūdikių iki 1 metų amžiaus.Prašome pateikti produktą vaikams nepasiekiamoje vietoje.

3. Po vieno mygtuko anti-niežulys, 20s anti-niežulys bus automatiškai sustabdytas nuo pradžios.Anti-itch pradžios laiką yra, šiek tiek skirtis, priklausomai nuo asmens fizinio medžiagų apykaitą.Jūs galite padidinti skaičių kartų pagal savo situaciją.

Pakavimo Sąrašas:

1* Antipruritic Prietaisas

1* Įkrovimo kabelis

1* Instrukcija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: lotr marškinėliai, žolelių kremas, anti uodai stick, žudikas uodų, skristi usb, usb uodų repelentas, ant usb stick, "AirPlay", uodų gaudyklė usb, nosii usb uodų

Kenkėjų Rūšis Uodai
Įkrovimo srovė 1000mA
Baterijos talpa 200mAh
Taikoma dalims Visas kūnas
Kostiumas namų terasą ar kiemą, parką, paplūdimį ar baseinas denio
Produkto Svoris apie 123g
amping, žvejyba, arba naudojasi kitų veiklos lauke
Medžiaga Aliuminio ir ABS
Funkcija anti-itch stick
Įkrovimo Įtampa USB 5V
Vardinė Įtampa NĖRA
Rinkinys Tipas No
Dydis About 10.2x1.8x1.8cm/4.02x0.71x0.71inch
Taikymo Sritis vaikų,suaugusiųjų
Pavadinimas Uodų Įkandimo Antipruritic Priemonė
šildymo medžiagos MCH keramikos
Atstumiantis Tipas Uodų Smilkalai

Parašyti atsiliepimą

Antipruritic Stick Nešiojamas Usb Uodų, Vabzdžių Įkandimo Sumažinti Niežulį Pen Fizinio Infraraudonųjų Spindulių Impulso Pruritic Baras Vaikams Suaugusiųjų

Antipruritic Stick Nešiojamas Usb Uodų, Vabzdžių Įkandimo Sumažinti Niežulį Pen Fizinio Infraraudonųjų Spindulių Impulso Pruritic Baras Vaikams Suaugusiųjų

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų