Pet Šildymo Kilimėlis Microwavable Pet Šuo, Katė Lova Šilumos Trinkelėmis Nešiojamų Bite-Atsparus Patalpų Lauke Šilčiau Padas Su Pakeitimo Dangtis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€10.83

€16.15

-32 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kulka Taškų:

1、Minkšta ir Odos draugiškas: Ne įkrovimo reikia, pet šildymo kilimėlis pasižymi ilgai trunkančia šiluma, ir švelni oda-draugiškas padengti daro jį labiau tobula, ir naminių gyvūnėlių šildymo kilimėlis tinka keliauti ir perkeliamumas, jūsų augintinė bus meilė jį.

2、Minkštos Vilnos Viršelis: pet šildymo kilimėlis pasižymi minkšta danga, todėl jūsų katė ar šuo gali gulėti tiesiai ant jo, arba įdėti juos į savo lovą padengti.

3、Mikrobangų Greitas Šildymas: Tai pet mikrobangų šildymo kilimėlis tik turi būti įdėti į 800W mikrobangų krosnelėje 6 minutes.Ir ji gali suteikti visas šilumos paprastų termosas, ir eko-draugiškas želė išlaiko šilumą, 8 valandų+.

4、Patogūs ir Saugūs: Netoksiška, be jokių laidų, "bitė" -atsparus.Lėkštės dydžio pet šildymo kilimėlis gali būti lengvai įdėti pagal naminių gyvūnėlių lovos, kad būtų užtikrintas saugus ir raminančią šilumą.Idealiai tinka šuniukai, naminių gyvūnų reabilitacijos ir vyresnio amžiaus augintiniai.

5、Lengva Valyti: 2 dangteliai yra įtraukiami.Vilnos rankovės pritvirtinamas kablys ir kilpa užtrauktuku, kuris gali būti lengvai nuimti ir įmestas į skalbimo mašiną.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pet Mikrobangų Šildymo Kilimėlis

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 8.3 cm

Svoris: apie 1050G

Pakavimo sąrašas:

1*Pet Mikrobangų Šildymo Kilimėlis

2*Dangtis

Kaip naudoti:

Šilumos padas 90 sekundžių vidutinės temperatūros, ir šilumos jo nugaros pusėje. 60 sekundžių.Jei šilumos nėra pakankamai, prašome tęsti šildymo 30 sekundžių kiekvieną kartą.Būkite atsargūs su bendra šildymo laiką, kuris negali būti per ilgas.

Pastaba:

Dangtis turi būti pašalintas, kai šildymo.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: šuo vila, kačių bokštas, katė teepee, krepšelis katė, drobulė mažylių lovos, ryšiai augintiniai, pet balsuokite, šuo namo lauko, lepim, barbi marškinėliai

Funkcija Šildymas
Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas AIHOME
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Pet Šildymo Kilimėlis Microwavable Pet Šuo, Katė Lova Šilumos Trinkelėmis Nešiojamų Bite-Atsparus Patalpų Lauke Šilčiau Padas Su Pakeitimo Dangtis

Pet Šildymo Kilimėlis Microwavable Pet Šuo, Katė Lova Šilumos Trinkelėmis Nešiojamų Bite-Atsparus Patalpų Lauke Šilčiau Padas Su Pakeitimo Dangtis

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų