IPL Micro Plaukų Šalinimo Mašinos, Lazerinis Epiliatorius Moterų Depiladora Veido Nuolatinis Kūno, Kojos, Rankos, Bikinio Žoliapjovės Depilador

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Naujas IPL Micro Plaukų Šalinimo Mašinos, Lazerinis Epiliatorius Moterų Depiladora Veido Nuolatinis Kūno, Kojos, Rankos, Bikinio Žoliapjovės Depilador

Parametras:

Produkto pavadinimas: IPL Plaukų Šalinimo Aparatas

Šviesos šaltinis technologija: impulsinės šviesos

Lempos: A + kvarcinis vamzdelis

Švitinimo trukmė: 990,000 kartus

Švitinimo zonos: 4 kvadratinių centimetrų

Energijos pavara: 5 įrankių reguliuojamas

Kaip naudoti: Įkiškite į maitinimo šaltinis

Darbinė temperatūra: 5 ℃ -30 ℃

Adapteris techniniai duomenys: įėjimo AC100-240V, išvestis: DC 12V 3V

Savybės: Švelnus prisilietimas, kuris negadina odos.

Atnaujintas 990,000 veiksminga mirksi, nekilnojamojo matomas 990,000 mirksi, viso kūno plaukų šalinimo be problemų, ilgaamžės, gali būti

naudojamas plaukų šalinimo 40 žmonių, ir bendrą kūno plaukų šalinimo, nesirūpindami apie gyvenimą plaukų šalinimo priemonė.

Penki saugumo parametrus. penkių lygių šviesos intensyvumo reguliavimas, tinka įvairiems odos tonai.Gali būti koreguojamos, atsižvelgiant į skirtingų dalių, taip, kad kelių kūno dalių, gali būti lengvai taikoma.

Patvirtinti tarptautinė pažangių fotoninių grožio lPL technologija, priimti vienas gabalas filtras patvarus kvarcinis medžiaga, integruotas filtras ultravioletinių spindulių, tiesiai į plaukų folikulus.

4 kvadratinių centimetrų šviesos skleidimo plotas, didelis plotas, plaukų šalinimas, lankstus operacija, prisitaikyti prie visų kūno dalių.Yra du režimai: rankinis / nuolatinės šviesos gavyba bei plaukų šalinimo režimas gali būti laisvai pasirinktos skirtingų sričių.Automatinis režimas tinka didelio ploto plaukų šalinimas, pvz., šlaunies ginklų ir kitos dalys.Flash plaukų šalinimo režimas tinka lūpų, pažastų, veido, bikini ir kt.

Plaukų šalinimo poveikis yra toks pat, kaip grožio salonas.Tai patogu ir higieniška namuose, ir jūs galite mėgautis įdomus plaukų šalinimo.

A + kvarco lempos cokolis yra patvaresnis, nei paprasto stiklo vamzdelis, patogiau, plaukų šalinimas, ir saugus, neskausmingas ir ilgalaikių plaukų šalinimo, tinka viso kūno.Plaukų šalinimas + odos atjauninimo bendras poveikis: IPL šviesos ne tik veiksmingai pašalina veido plaukų, bet taip pat skatina ląstelių regeneraciją, reshapes porų tekstūros, atstato odos elastingumą, daro oda lygesnė ir jaunesnė.

Pakuotė:

IPL Plaukų Šalinimo Aparatai * 1 Maitinimo adapteris * 1 Instrukcija * 1

Dabartinio puslapio kaina yra mažmeninės kainos,

Kiekis 5-99 vienetų,100-4999 vienetų,5000 vienetų, tai didmeninė kaina,prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, atskiri citata.

Jei jums reikia papildomos pagalbos, prašome susisiekti su mumis

Haohan verslo co., ltd.,vyresnysis e-komercija ir užsienio prekybos bendrovė, kuri buvo grindžiama platforma Elektrenutritonas.lt daugelį metų.Įmonės produktai yra didmeninė ir mažmeninė prekyba.

Teikiamos paslaugos parduotuvės:

Visi produktai, mes parduodame, yra iš oficialius kanalus, su išduoto kvalifikacijos pažymėjimo, ir visi produktai, parduodami po to, kai klientas gauna prekes, turi teisę iki septynių dienų be priežasties grįžti, be nerimauti grąžinti pinigus.Maloniai prašome užsakyti, kad ir mėgautis savo pirkinių!Mes tikimės, kad mūsų produktai gali suteikti jums geresnį įspūdį.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba, bendrovės klientų aptarnavimas 24 valandas internete laukiame jūsų ateinančių, padarysime viską, kad pateikti jums su kokybės paslaugos!

Pardavėjai iš viso pasaulio yra kviečiami teirautis ir didmeniniams, atlieka įvairius užsakymus, atlikti asmeninį gamybos, patenkinti įvairių klientų poreikius ir kokybė lemia viską!

Teikiame aukštos kokybės šaltinių, didmeninės prekybos įmonių, grupė pirkėjų, įmonių grupės pirkimų ir kt.

Įmonė siekia sukurti geros kokybės, nedidelėmis kainomis, vieno langelio čia.

Šiuo metu pagrindinė įmonės produktai: keletas grožio priemonių, nepriklausomas dizaino kūrimas ir gamyba iš įvairių stilių.Kainos pranašumą, kokybės užtikrinimo.

Žymos: kūno plaukai, žoliapjovės, šalinimas, plaukų šalinimas lazeriu, ipl, iphl lazerinis epiliatorius, lytinių organų plaukų šalinimo lazeriu, heysilkyskin plaukų šalinimo lazeriu ragelis, epil lazeriu, epil ipl, micro skustuvas, ipl plaukų šalinimo lazeriu mašina profesinės

Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas Zimir
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 999999
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris XGY-011
Naudoti Pažastų
Maitinimo Tipas elektrinis

Parašyti atsiliepimą

IPL Micro Plaukų Šalinimo Mašinos, Lazerinis Epiliatorius Moterų Depiladora Veido Nuolatinis Kūno, Kojos, Rankos, Bikinio Žoliapjovės Depilador

IPL Micro Plaukų Šalinimo Mašinos, Lazerinis Epiliatorius Moterų Depiladora Veido Nuolatinis Kūno, Kojos, Rankos, Bikinio Žoliapjovės Depilador

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų