Nemokamas pristatymas 689 CE dydis 9*17*5 mm, Visas keraminiai guoliai ZrO2 Cirkonis rutuliniai guoliai konservantas Paversti sklandžiai oilless

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.84

€6.09

-36 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mes esame įmonė iš Kinijos su daugiau nei 10 metų patirtį, gali suteikti įvairių modelių, įvairių rūšių guoliai; · aukštas aptarnavimo lygis, konkurencingų kainų, aukštos kokybės guoliai; · dėl Daugelio guolių modelių, negali parodyti visko, jūs galite Stovėti viduje laišką, paprašyti; · Jei turite didelį kiekį prekių, prašome susisiekti su mumis, kad pasiūlymas; · daugelio tarptautinių logistikos bendradarbiavimą, teikti daugiau patogus ir efektyvus logistikos paslaugas.

Techniniai duomenys:

Narve: PTFE

Medžiaga

Kamuoliukai: ZrO2 Keramikos

Vidinės/išorinės lenktynės: ZrO2 Keramikos

Spalva: Balta

Savybės:

- 100% brand new ir aukštos kokybės .

- Giliais visiškai keraminės rutulinis guolis.

- Dėl unikalaus keraminės medžiagos,

vakuuminį naftos-nemokamai savarankiškai tepimo turto,

ultra-high vakuume,

cirkonio keramikos guoliai gali įveikti paprastas guolis negali suvokti problemas tepti.

- Su korozijai, šalčiui atsparumas, atsparumas stresui spaudimą,

mažas elastinga, šilumos laidumas, lengvas,

privalumai mažas trinties koeficientas.

1:privalumai cirkonio keramikos guoliai: sklandžiai rotacija, korozijai, jokių rūdžių, aliejaus-nemokamai savarankiškai tepimo, ne magnetinis, izoliacija, aukštos temperatūros.

2:Trūkumai: prasta apkrova, įrengimo ir naudojimo silpnos, nes didelis tikslumas, atsižvelgiant į dulkių ir priemaišų, bus.

3: galime suteikti Kinijos geriausias keraminiai guoliai, bet kadangi jis yra keraminiai, nėra taikomos visoms progoms.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi laiku.

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.

·Savo užklausos bus atsakyti per 6 val. ·Jeigu kas nors, ką mes galime jums padėti.pls susisiekti su mumis. ·Mes jums pranešti, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti. ·Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. ·Mes patikrinti prekių atsargiai, prieš pristatymas. ·Mes patikrinti prekių atsargiai, prieš pristatymas. · Prašome Patikrinti savo adresą atsargiai, kai tvarkymo tvarka..Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. (Rusijos draugai, reikia rašyti savo vardą ir pavardę,arba negali gauti siuntinių.) ·PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. ·Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome padėti "palikti Teigiamų Atsiliepimų" ir "5 Puikus Žvaigždžių" mums, kai jūs gaunate savo daiktus ir mes bus daryti tą patį už jus.Ačiū iš anksto!Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: 6200 guolis, jzn swivel guolis, profesinės yoyo, kirto guolis, Guolis 6202, Kubinis Cirkonis, slaugytoja žiedas, guolių zro2, 689 guolis, žaislas yoyo

Prekės Pavadinimas JZN
Medžiaga cermic
Modelio Numeris 689CE

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 689 CE dydis 9*17*5 mm, Visas keraminiai guoliai ZrO2 Cirkonis rutuliniai guoliai konservantas Paversti sklandžiai oilless

Nemokamas pristatymas 689 CE dydis 9*17*5 mm, Visas keraminiai guoliai ZrO2 Cirkonis rutuliniai guoliai konservantas Paversti sklandžiai oilless

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų