Рециркулятор воздуха Эконом варианта ВОБ 2-15 эконом

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Baktericidinį recirculator gali būti naudojamas dalyvaujant žmonėms ir gyvūnams!Ji yra skirta nukenksminimo oro administravimo, viešosios ir gamybinės patalpos.Tai yra aukštos talpa: 60 m3/val.tinka patalpoms: 3 kategorija (Rūmus, biurus ir kitas patalpas LPU). 4 kategorija (buitinių patalpų, pramoninių pastatų ir viešųjų pastatų, kurie ilgą laiką yra daug žmonių, tarp jų realizavimo rinkų, grožio salonų, manikiūro ir pedikiūro parduotuvių.Oro srautas per recirculator iki ventiliatoriaus yra veikiami ultravioletinių spindulių, kurie sunaikinti ligos mikroorganizmai.

Į recirculator yra universalus ir gali būti naudojamas tiek namie, tiek ir specialios sąlygos: dezinfekavimo ir butų, gamybos, medicinos ir kitose patalpose, dalyvaujant žmonės ((ne reikalaujama taikyti medicinos prietaisų įregistruotas valstybės registre medicinos produktų).

Rekomenduojamas kambario plotą: 80 +-20 m2

Žymos: hdd hp dl380 g4, hdd išorės 10, puodelis plastiko 500, ženklų krepšiai mergaitės, puodelis metalo yanao, ženklas bičių motinėlių, magnetoscope lg, lėkštutes, kempingas, puodelis pavadintas rufin

Prekės Pavadinimas PROFMETSTIL
Skaičius lemputes 2.
Siūloma srityje 80 +-20 m2
Energijos suvartojimas 48 W
Peržiūrėti rezultatus Universalus
Kilmės RU(Kilmės)
Tomas trinamos Oro 80 KTM/val
Įtampa (V) 220V
Lempos galia 30 W

Parašyti atsiliepimą

Рециркулятор воздуха Эконом варианта ВОБ 2-15 эконом

Рециркулятор воздуха Эконом варианта ВОБ 2-15 эконом

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų