Belaidė Klaviatūra su Touchpad "Microsoft/Surface Pro 6, Ultra-Slim Portable "Bluetooth" Belaidė Klaviatūra

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€28.30

€39.30

-27 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Taikoma sistema: klaviatūra dydis yra specialiai suprojektuoti "Microsoft" Surfac pro.Klaviatūrą palaiko visi "Windows" sistemas.Taip pat galite naudoti šią klaviatūrą suporuoti su kitų elektroninių prietaisų su "Bluetooth" ir "Windows" sistemoms, tačiau atkreipkite dėmesį, jei jis naudojamas dėl kitų įtaisų.Magnetinė sklendė, šis produktas negali būti suderinta, tik jis gali būti naudojamas " Microsoft Surfac pro;

Padaryti Paviršiaus pro3/paviršiaus Pro4/paviršiaus Pro5/paviršiaus pro6/paviršiaus Pro7, Kaip Nešiojamas: klaviatūra yra fiziškai prie Paviršiaus, pro per magnetinis, kaip nešiojamas ir ryšys yra, nors ir "Bluetooth".Po "Bluetooth" yra prijungtas, mechaninė klavišus ir touchpad tiesiog, kad jūs, pavyzdžiui, naudojant nešiojamąjį kompiuterį. (Ši klaviatūra netelpa Paviršiaus eiti)

"Bluetooth" Klaviatūra,: Mechaninė klavišus ir labai didelis manipuliatorius, kad surface pro " daugiau naudinga rašyti, navigacija ir kontrolė.Plonas ir kompaktiškas, tačiau atlieka kaip tradicinės, visa klaviatūra.

Funkcinės Media Klavišus ir touchpad: Mėgaukitės lengvai kontroliuoti jūsų Surface pro".

Mokestį iki 2 valandų ir mėgautis 95 valandų nepertraukiamo naudojimo.

Naudoti pamoka:

1. Įjunkite "Bluetooth" klaviatūra dėklas ir pastumkite jungiklį į apatiniame dešiniajame kampe [0FF ON].Šiuo metu, dėklas klaviatūra įsijungia ir mėlyna šviesa rodo ne po 3 sekundžių.

2. Tada spustelėkite [Link klavišą] / [prisijungti klavišą] šalia jos, ir mėlyna šviesa yra ir "bluetooth" lemputė.

3. Savo ruožtu, planšetiniame kompiuteryje ir rasti-Parametrai-Įjungti belaidžio ryšio ir tinklo-Įjunkite "Bluetooth",-Ieškoti netoliese esančių prietaisų-[Ieškoti "Bluetooth" pavadinimą apsaugos atveju ("Bluetooth" klaviatūra)] ir spustelėkite Prisijungti.

4. Planšetinio kompiuterio ekrane ["Bluetooth" ryšio poros prašymą (įveskite "Bluetooth" slaptažodį XXXX pora "Bluetooth" klaviatūrą,")], įveskite skaičius, kuris rodomas ekrane "Bluetooth" klaviatūrą ir paspauskite klavišą Enter, kad ryšys yra sėkmingas!

Spalva:Juoda

Medžiaga:PU+ABS

Dydis:

Pakuotės Turinys:

1 * Belaidis Bluetooth Paspauskite klaviatūros

1 * USB įkrovimo kabelis

1 * instrukcija

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: esp8266 sensor shield, pin nešiojamas klaviatūra, hyperx klaviatūra, "microsoft" belaidžio ryšio pelę, klaviatūros mechan, apex pro tkl, "bluetooth" klaviatūra, touchpad, bluetooth touchpad, 6 automatinė klaviatūros rinkinys, pagrindiniai išjungti

Sertifikavimo NĖRA
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Kalbos lietuvių
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Prašymas Tabletės
Klaviatūra Standard Tablet Klaviatūra
Veikimo Stilius Membrana
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Belaidė Klaviatūra su Touchpad

Belaidė Klaviatūra su Touchpad "Microsoft/Surface Pro 6, Ultra-Slim Portable "Bluetooth" Belaidė Klaviatūra

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų