Youpin mijia Q7 kaukė Elektros Veido oro Fiter Su Aktyvintos anglies filtras KD2.5 Kovos Su Tarša Išmetamųjų Dujų, Žiedadulkių Alergija

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€8.39

€16.45

-48 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

PASTABA: nuo 2020-7-30 atsarginės filtras siųsti Naujausias upgrad filtras

Daugkartinio naudojimo, Smart Elektros Veido oro fiter Su Aktyvintos anglies filtras KD2.5 Kovos Su Tarša Išmetamųjų Dujų, Žiedadulkių Alergija

Produkto Renginiai:

Padeda Sveikas Kvėpavimas

Į respiratorius yra skirta patogiai apsauga nuo dulkių, žiedadulkių ir kitų taršos šaltinių.Built-in turboventiliatoriniai yra su 2-jų greitis reguliuojamas oro kiekis pamainą, kuri leidžia sklandžiai oro srautas ir teigiamai atneša šviežią orą, todėl jums nebus jaustis unbreathable net po ilgo laiko dėvėti.Įmontuota ličio baterija gali dirbti 4-6hours mokestį.

Komfortas

Pagamintas iš minkštos medicininės kokybės silikono ant veido antspaudas, veido respiratorių yra patogūs dėvėti.Tai lengvas ir labai gražų, ne taip, kaip tradicinės medicinos dulkių oro fiter, kad atrodo keistai ir negraži dėvėti.Tai dulkėms elektros oro fiter yra nuostabi paketą, gali būti labai dėmesingas dovaną šeimos nariams ir draugams.

Ergonomiškas Dizainas

Alergija dulkių oro fiter glaudžiai laikosi principo ergonomika, 3D prisitaiko prie veido, ir išlaiko gerą plombavimas, todėl ji nebus rūko iki savo akinius dėvint šią oro fiter.Magnetinio įsiurbimo oro fiter dangtelis yra lengva išmontuoti, kuri leidžia jums pakeisti filtrai lengvai.HEPA filtras 4 sluoksnių struktūra (anglies, HEPA, sterilizuota popieriaus, ne-audiniai), gali veiksmingai blokuoti 98% oro taršos turinys.

Universalus Naudojimas

Kovos su tarša oro fiter tinka namų tobulinimo projektus: kaip dažai oro fiter , oro fiter valymo, staliaus darbai, žolės pjovimas ir kt.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip alergijos oro fiter, kad žiedadulkių filtras ir oro fiter gripo.Mūsų klientai taip pat naudoti veido oro fiter už bėgimas, važiavimas dviračiu ir kitų veiklos lauke.Anti-dulkių veido oro fiter yra unisex, su 2 nemokamai-ištemptas silikono virvelę earloops ir 2 įrašai koreguoti geriausia ilgis pagal skirtingus veidus.

Daugkartinio Naudojimo & Keičiamomis

Saugos oro fiter yra daugkartinio naudojimo, veido antspaudas silikonas yra nuimamas ir plaunamas oro filtras yra keičiamas, pasiūlyti švaresnio oro, siekiant apsaugoti savo burnos, nosies ir plaučių.Ji yra patogūs ilgai dėvėti ir yra lengvai valomas.

Patarimai:

Jei jums dėvėti 1-3 valandas per dieną, rekomenduojama pakeisti filtrą kartą per mėnesį.

Jei jūs jį naudoti mažiau kaip 1 valandą per dieną, rekomenduojama pakeisti filtrą kas 45 dienas.

Pakuotės Turinys

1 x oro fiter

2 x Filtrai žetonų

2 x Įrašus

1 x USB Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Pirkimo Pastabos

1. Apie Deklaruoti Vertė & Pavadinimą, Jei turite kokių nors specialių reikalavimų dėl,, palikite mums žinutę jūsų užsakymą, mes, kaip ir jūsų prašymą.

2. Apie Deklaracijos kaina neįeina muitai.Jums gali tekti sumokėti muitai ir mokesčiai, prašome patikrinti muitų politika ne savo vietoje.Jei mokestis imamas pagal savo papročius, prašome turėti tai, mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, klientai yra atsakingi už užsakymą mokesčius.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.

3. Po Pardavimo, Prašome pateikti mums įrodymą, vaizdo, jei produktai turi kokių nors problemų, gavusi siuntinį per 7 dienas, mes siūlome pakeisti arba grąžinti patvirtinę problema.

4. Atsiliepimų & Atsiliepimai, Jei esate nepatenkinti mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą!Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių.Ačiū už jūsų supratimą iš anksto!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą.Jūsų parama yra mūsų varomoji jėga, mes bus dirbti sunkiau ir toliau gerinti.Labai jums ačiū!

Žymos: xiaomi mijia 3, fo xiaomi youpin, oficialus xiaomi, mi xiomi, 3 xaomi, kaukė burną, mijia, mijia xiaomi, fpp2 kaukė, radijo mažas

Baterijos talpa 760 mAh
Nominali galia 0.4 W
Filtravimo Efektyvumas 98%
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Maksimalus Greitis 10
vaikų kaukė vaikų kaukė
Masto 1
Produkto Svoris 0.085 KG
Plastiko kaukė Plastiko kaukė
Svoris 85g (1.76 oz)
Sertifikavimo CE
vaikai kaukė vaikai kaukė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Vardinė Įtampa 3.7 V
Pakuotės Dydis(L x W x H) 12 x 5 x 7cm

Parašyti atsiliepimą

Youpin mijia Q7 kaukė Elektros Veido oro Fiter Su Aktyvintos anglies filtras KD2.5 Kovos Su Tarša Išmetamųjų Dujų, Žiedadulkių Alergija

Youpin mijia Q7 kaukė Elektros Veido oro Fiter Su Aktyvintos anglies filtras KD2.5 Kovos Su Tarša Išmetamųjų Dujų, Žiedadulkių Alergija

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų