1 Vnt Aukštos raiškos Skaitmeninės palydovinės imtuvas GI 2038ci. Full HD 1080p greitas pristatymas. Hotbird-13 ', Astra, Turksat ir kt.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Palydovinis Imtuvas Galaxy naujovių GI s2038 CI, Skirta dirbti su palydovinės TELEVIZIJOS įprastą SD ir HD kokybės.Imtuvas teikia imtuvas gali priimti signalą iš atsakikliai, palydovinio transliavimo DVB-S/DVB-S2 formatus.Galimybė keisti imtuvai leis jums keisti į imtuvas kabelis (DVB-C) ar būtina (DVB-T/T2) imtuvas.Kokybės veikimą imtuvas suteikia greitą dual-core 32 bitų RISC procesorius ali3606 su veikimo dažnis 400mgz.Buvimas greitai veikiantis procesorius leidžia imtuvas lengvai susidoroti su aukštos raiškos vaizdo atkūrimą (Full HD 1080p) ir užtikrinti, vienu metu išėjimas į du TV nuotraukas iš skirtingų kanalų vienas atsakiklis.Išskyrus tuos atvejus, 1080p, imtuvas palaiko taip 1080i, 720p, 576p, 576i, plėtiniai, 480p, 480i.

Imtuvas GI s2038 CI Ji yra įrengta su RF moduliatorius, kuri leis jums perduoda analoginį vaizdo signalą naudojant bendraašį kabelį į kitą TV.Imtuvas įgyvendina standartinių protokolai DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 ir USALS.Palydovinės imtuvas turi vieną CI lizdas įdiegti sąlyginės prieigos modulius, kurie leis jums oficialiai peržiūrėti koduotų kanalų daugelio palydovų operatoriai.

Nors nėra standartas, Ethernet jungtis, imtuvas, palydovinis imtuvas yra lengva nustatyti, dirbti Internetu per atitinkamą USB Wi-Fi adapterius.

Kaip ir dauguma vyresniųjų modeliai Galaxy Naujovių, GI S2038 CI puikiai veikia skaitmeninės medijos grotuvą, vaizdo failų formatai MKV, VOB, Avi, MOV, FLV, MP4, JPEG foto failus ir MP3 formato garso įrašus.Imtuvas turi galimybę remti teletect, programos įrankių (EPG), VBI subtitrai.Turi 6000 programuojamų TV ir radijo kanalų.Taip pat čia yra įgyvendinamos tokios standartinės funkcijos kaip "tėvų kontrolė", "laikmatis", "Žaidimai" ir kt.

GI S2038 C galima įrašyti savo mėgstamą pervedimai (PVR įrašymo funkcija ir vėliau Peržiūrėti Timeshift) ir žiūrėti juos naudojant įmontuotą media player.Norėdami tai padaryti, jums reikės prijungti išorinį žiniasklaidos per USB prievadą.

Visiškai su imtuvas ateina stilingas valdymo pultas, kuris puikiai vertus, ji yra lengva priprasti prie procese naudoti.

R Esivers palydovinės TV GI S2038 C Jis yra kompaktiškas (220x45x170mm) metalo atveju su perforacija dėl geresnio aušinimo.Priekinio skydelio yra pagamintas iš skaidraus plastiko ir turi lankstymo padengti.Už jį yra kontrolės ir įjungimo mygtukai į imtuvą, kopijavimo funkcijas-valdymo skydas.Centrinės dalies kolegija ėmėsi daugiafunkcinis VfD ekranas (palaiko rusų kalba), skirtas rodyti numerį transliacijos kanalo ir laikas, taip pat čia yra signalo stiprumo indikatorius.Dešinėje yra CI lizdas sąlyginės prieigos moduliai.

Atgal skydas modelis GN S2038 C Įrengta įvairių rezultatų.Čia yra LNB įvesties, išvesties, yra 0/12 V maitinimo laido lizdas ir jungiklis pati.Grupė turi S/PDIF jungtis, skirta sujungti garso sistema, RCA jungtys, garso/vaizdo išvestis SCART, digital audio/video išėjimas HDMI prijungti prie TV, vienas USB perjungimo išorinių prietaisų, taip pat RF įvesties dėl esminių antena ir RF out išėjimo relės esminius signalas į TELEVIZORIŲ.

Turtingas funkcionalumo, aukštos kokybės, mažos kainos, kad šis imtuvas geriausias variantas savo klasėje.Pirkti Imtuvas GI S2038 C Tai yra būtina tiems, kurie yra naudojami gauti gerą funkcionalumą už nedidelį mokestį, kaip, P Редлагая geriausias Palydovinių imtuvų, kainą, Mes nuolat labai prieinamos!

Žymos: ps4 slim hd wallpapers, 156 led hd slim, nuotolinio valdymo gi hd 3 slim, cinebox imtuvas, astra cccam, cccam serverio, cccam lenkija, plonas hd skydelis, cccam hotbird, hd plonas dell

Prekės Pavadinimas GI
Su USB Wifi No
Aukštos Raiškos Taip
FTA(Free to Air) Taip
Tipas Skaitmeninis
Kilmės DE(Kilmės)
Pakuotė Taip
Modelio Numeris GI 2038CI

Parašyti atsiliepimą

1 Vnt Aukštos raiškos Skaitmeninės palydovinės imtuvas GI 2038ci. Full HD 1080p greitas pristatymas. Hotbird-13 ', Astra, Turksat ir kt.

1 Vnt Aukštos raiškos Skaitmeninės palydovinės imtuvas GI 2038ci. Full HD 1080p greitas pristatymas. Hotbird-13 ', Astra, Turksat ir kt.

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų