Vococal 2.4 GHz Bevielis Klaviatūros ir Pelės Rinkinys 78 96 Klavišus Ultra Slim Klaviatūra w/ Number Pad Mini Klaviatūra Desktop PC Nešiojamas kompiuteris

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€10.04

€13.38

-24 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Daugiau Produktų:

Vococal 2.4 GHz Bevielis Klaviatūros ir Pelės Rinkinys 78 96 Klavišus Ultra Slim Klaviatūra w/ Number Pad Mini Klaviatūra Desktop PC Nešiojamas kompiuteris

Informacija:

VIETOS TAUPYMAS: Ši klaviatūra yra itin mažas ir kompaktiškas pakankamai išsaugoti savo vietos ant stalo.Tai nešiojamų ir gali būti atliekamas kuprinę, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, idealiai tinka keliaujant ir dirbti namuose.

PLUG AND PLAY): Super lengva naudotis, nereikia sudėtingesnis sąrankos veiksmus, tiesiog prijunkite maža belaidį imtuvą prie USB prievado, ir esate pasiruošę eiti 2.4 G stabili belaidžio ryšio padidinti diapazoną iki 32,8 pėdų / 10m.

TYLI PELE IR TYLIAU KLAVIŠUS: Jums patiks nešiojamąjį kompiuterį-pavyzdžiui, rašyti patirties ir tyli pele paspaudę su šiuo žemo profilio belaidė klaviatūra ir pelė combo.Raktai yra daug tyliau nei tradicinės klaviatūros, todėl jums gali niekada nerimauti trukdo kitiems, kai naudojant.

REGULIUOJAMAS DPI, ERGONOMIŠKAS DIZAINAS: 3 DPI lygiai (800/1200/1600 DPI) leidžia jums pakeisti žymeklio jautrumą lengvai ir kelio daugiau sklandžiai ir daugiau įvairių paviršių.Išlenktos formos tinka jūsų rankoms puikiai, sumažinti rankų nuovargio.

Karštieji KLAVIŠAI IR SUDERINAMUMAS: pilno dydžio klaviatūra apima greitai pasiekti karštieji klavišai, universalus funkcinių klavišų ir skaičių mygtukai, kurie gali padidinti jūsų darbo efektyvumą.Suderinama su Kompiuteriu, nešiojamu kompiuteriu, Staliniu, KOMPIUTERIO, Nešiojamojo kompiuterio, "Windows XP " / Vista"/ 7 / 8 / 10 arba vėliau.

Produkto Aprašymas:

Šis Klaviatūros ir Pelės Combo su klasikinis ir elegantiškas dizainas gali atnešti atsipalaidavęs ir laimingas nuotaika.Jis yra super plonas ir kompaktiškas, su labai patogiai jaustis.

Klaviatūros Specifikacijos: Operacinė sistema:Windows 7/8 ir virš Powered by: 2 x AAA Baterijos (Ne Įeina) Pabusti būdas: paspauskite bet kurį klavišą, Tipas: 96 klavišus Matmenys: 37 x 12.6 x 2,5 cm / 14.6 x 4.96 x 0.98 colių Tipas: 78 klavišai, Matmenys: 28.4 x 13.4 x 1,8/ 11.2 x 5.28 x 0,7 colio

Pelės Specifikacijos:

DPI, dažnis: 800, 1200, 1600

Miego trukmė: 10 min, po to nustoti naudoti

Matmenys: 11.3 x 5,9 x 2cm / 4.45 x 2.32 x 0.79 colių

Powered by: 2 x AAA Baterijos (Ne Įeina)

Galimos Spalvos: Balta; Juoda; Rausva balta; Mėlyna balta

Jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums malonę.

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime jį atsitiktinai.

Komplektą Sudaro:

1 x Belaidė Klaviatūra

1 x bevielė Pelė

1 x USB Imtuvas

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: Klaviatūra, mini i9s, namų biuro reikmenys mielas, žaidimo pelės mygtukai, klaviatūros mechan, grafiti kilimas, darbalaukio comput, klaviatūros keycap, teclados mecanicos, belaidės pelės

Palaiko Žmogaus Inžinerija Taip
Optinė Rezoliucija 1200 DPI
Pelės Jungtis Belaidžio
Sąsaja "Bluetooth"
Taikoma objektas Namų Biuras
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas Vococal
Su Daugialypės Terpės Funkcijų Klavišai No
Modelio Numeris Mini Klaviatūros, Pelės Nešiojamas Priedai
Tipas Mini
Klaviatūros Jungtis Belaidžio

Parašyti atsiliepimą

Vococal 2.4 GHz Bevielis Klaviatūros ir Pelės Rinkinys 78 96 Klavišus Ultra Slim Klaviatūra w/ Number Pad Mini Klaviatūra Desktop PC Nešiojamas kompiuteris

Vococal 2.4 GHz Bevielis Klaviatūros ir Pelės Rinkinys 78 96 Klavišus Ultra Slim Klaviatūra w/ Number Pad Mini Klaviatūra Desktop PC Nešiojamas kompiuteris

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų