TIGEND-2054 AUS-8 Plieno ašmenys ebony rankena Flipper sulankstomas peilis Lauko kempingas medžioklės kišenėje vaisių peiliai EDC įrankiai išlikimo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Visas ilgis: 21.7 mm Ašmenų ilgis: 88mm Rankenos Ilgis: 127mm Peilis plotis: 2.2 mm Disko storis: 0.28 mm Ašmenys: AUS-8 Svoris: 167g Kietumas: 58-60HRC Paviršiaus: akmens plauti Rankena: steel + G10 Dėl įvairių duomenų matavimo metodai ir įrankiai, matavimo rezultatai bus klaidų, prašome vyrauja rūšies!

1 matavimo duomenų

(1).Dėl įvairių duomenų matavimo metodus ir priemones, bus mažas nuokrypis, prašome vyrauja rūšies!

(2) dėl to, kad nuotraukos negali būti visiškai rodomas, jei norite sužinoti daugiau informacijos apie produktą, prašome susisiekti su mumis!Ačiū!Mes su jumis susisieksime prieš siunčiant patvirtinti!Jeigu tu negali atsakyti tuo metu, mes atsiųsime numatytasis atsitiktinis!Visi siekiant gauti natūra!

(3) ĮSPĖJIMAS: Kadangi gamintojas pakeitimus be išankstinio įspėjimo kilmės arba tam tikrais priedais, ant produkto pakuotės, Departamentas negali užtikrinti, kad klientas gauna prekę ir parduotuvių lygiai tą patį vaizdą kaip šaltinį priedą.Tik užtikrinti, originali!Ir užtikrinti, kad nauji, atitinka bendrąją rinką.Jei parduotuvėje nėra atnaujintas, prašome suprasti!

2. Spalva problemos

(1) spalva yra neišvengiama kiekvieno asmens ekranas yra ne tas pats, nustatyti ne tas pats, spalva yra ne tas pats!Fotografavimo šviesos ir kampas bus padaryti nuotrauką gaminti spalvų skirtumas!

(2) prekės spalva skirtumai, kaip gamybos partijų ir gamybos skirtingu laiku!

3. Svorio skirtumas

(1) dėl masinės gamybos ir gamybos laikas skiriasi nuo apdorojimo tikslumą negali būti tiksliai 100%!Svoris kiekvienas peilis yra taip pat skiriasi, todėl klaidos 7-12 gramų!

4. Kokybės klausimai

(1) prekės gamykloje testavimo, tikrinimo, pristatymo, kol mes vėl bus griežtai bandymai, bandymai neapgadinta, prekės pristatomos atitinka kokybės reikalavimus!Mes negalime leisti, kad mūsų klientai klausimas kokybės produktus pagal savo supratimą!Kokybė ir kaina-santykinis!Jei jūs turite didesnę paklausą, atsiprašau, prašome atidžiai pirkti!

(2) gavo prekes neleidžia privačių išardymo ir surinkimo, atsarginių dalių!Dėl neteisėto griovimo aktas, mes neatsakome už kokybiškas prekes, po pardavimo!

1) įsitikinkite, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų amžiaus, kai jums pirkti šiuos elementus.

2) Nuvalykite peiliu su švariu ir sausu skudurėliu, kai jūs gaunate produktus.

3) Bet koks muitų mokesčius, kad yra dėl pristatymo metu, bus atsakingas pirkėjas.

Mūsų parduotuvėje tiekimo nemokamas pristatymas ir pasiuntinių (kurjerių bendrovė yra nyderlandų pašto registracijos paketas ir Kinija Paštu ePacket, mes pasirinkti, atsižvelgiant į faktinę situaciją siųsti būdas!Tai užtruks apie 25-60 dienų.

Jei jums reikia greitai, medžiagos, mes rekomenduojame jums pasirinkti TNT ar kitų kurjerių bendrovių, galime derėtis dėl papildomos siuntimo išlaidas.

1. Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys su mumis.

2. Mes priimame sąlyginio Deponavimo

3. Prašome sumokėti per 3 dienų nuo užsakymo.Produktų tiesiog išsiunčiamos po apmokėjimo.

Mūsų tikslas-patenkinti kiekvieno kliento poreikius.Jei esate nepatenkintas prekės, laukiame jūsų jį grąžinti visą sumokėtą prekės kainą ,atkreipkite dėmesį, laivybos mokestis yra negrąžinamas.Jei turite klausimų ,prašome susisiekti su mumis ir mes jums ją išspręsti artimiausiu metu.Nėra jokios priežasties palikti neigiamą atsiliepimą, jei tu gi ne susisiekite su mumis pirmą kartą.Ačiū iš anksto.

Žymos: doner peilis, kepsnių peilis rinkinys, knive, 8 peilis, lašėjimo temperatūra peilis, ekstremumų peilis, esee izula peilis, johnny jamie peilis, ad15 peilis, antenos ut 106

Prašymas Naudingumas Peilis
Rankenos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas TIGEND
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Ašmenų Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Tipas Sulankstomas Peilis Peilis
Modelio Numeris MT149 175 144 121 106 UT 2054

Parašyti atsiliepimą

TIGEND-2054 AUS-8 Plieno ašmenys ebony rankena Flipper sulankstomas peilis Lauko kempingas medžioklės kišenėje vaisių peiliai EDC įrankiai išlikimo

TIGEND-2054 AUS-8 Plieno ašmenys ebony rankena Flipper sulankstomas peilis Lauko kempingas medžioklės kišenėje vaisių peiliai EDC įrankiai išlikimo

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų