DEŠIMTYS Elektros Raumenų Stimuliatorius rusijos mygtuką Organizmui Atsipalaiduoti Raumenų Massager Impulso Terapija, Akupunktūra Šlepetė+8 Pagalvėlės+dėžutė+pirštinės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€17.28

€23.04

-24 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas: 1 Skaitmeninis ekranas gydymo vadovas Naudoja infraraudonųjų spindulių fizinės terapijos elektrodai Pagerina jūsų kūno kraujotaką, palengvina jūsų skausmą ir skatina savo metabolizmą Tinka juosmens, pečių, kojų, pėdų masažas ir kineziterapija ar fizinė terapija keturių dalių jūsų kūno, tuo pačiu metu 4 terapijos režimai: vibravimo daužyti, Shiatsu, Masažas, Paglostyti ir Sunkiai terapijos 8 Masažo režimai ir 10 masažas galios lygiai Ateina su dviejų dalių masažas elektrodai, kroviklis, a elektrodo vielos, ir batus Maitinimas: 3 x 1.5 V baterijos (baterijos neįtrauktos) Ateina su pora batų, padės jums masažo jūsų kojų Galia:AC 110-240V Paketą Įeina: * Massager*1 * USB Kabelis*1 * Pora Batų*1 ( ilgis 26cm ) * Pirštinės*1 * Maitinimo Adapteris (JAV, ES)*1, Mes turime ES kištukas, prašome palikti pranešimą tvarka, jei jums reikia kitos rūšies. * Anglų kalba Vartotojo Instrukcija*1 * prijungimo kabelis*2 (2-way ir 4-way) * Elektrodų pagalvėlės*8(Pakeisti senas sveikas pagalvėlės leis jums daugiausveiki, Mes rekomenduojame, kad prašome pakeisti elektrodų pagalvėlės su naują, jei jie yra iš naudojimo ar nėra gerai, Nes nauja padarys jūsų sveikatai geriau ir geriau.JR-309 rusų mygtuką Elektros Raumenų Stimuliatorius Organizmui Atsipalaiduoti Raumenų Massager Impulso Dešimtis Akupunktūros Terapija Šlepetė+8 Pagalvėlės+box pastaba :

1.Po įrenginio pleistras yra pritvirtintas prie kūno, jis gali būti naudojamas paprastai!!!

2.Jei jums reikia instrution į Russion ,pls pasakykite mums, ,mes jums atsiųsime.Ir mūsų trinkelės gali būti naudojamos skaitmeninės terapijos aparatas ,slimming massager ar kitų terapijos aparatas .Kiekvienas padas bus tikrinama, kai laivybos, todėl ji yra geros kokybės.) Pls apsilankykite mūsų trinkelės nuoroda arba susisiekite su mumis jei norite pirkti daugiau, pagalvėlės.

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą,

mes stengiamės jums padėti ją išspręsti, labai jums ačiū :).

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Elektrenutritonas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: electr masažas, dešimtys mašina, didelis, naudotis paspauskite, brandus rusijos masažas, rusijos vyrų masažas, elektros stimul, elektrinės sienų raumenų stimuliatorius, jutiklinio ekrano " samsung galaxy pro a9, žemo dažnio masažas mašina, tens aparatas, mini

Prekės Pavadinimas LaGuerir
Prašymas Įstaiga
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Modelio Numeris 2023041
Dydis Medium

Parašyti atsiliepimą

DEŠIMTYS Elektros Raumenų Stimuliatorius rusijos mygtuką Organizmui Atsipalaiduoti Raumenų Massager Impulso Terapija, Akupunktūra Šlepetė+8 Pagalvėlės+dėžutė+pirštinės

DEŠIMTYS Elektros Raumenų Stimuliatorius rusijos mygtuką Organizmui Atsipalaiduoti Raumenų Massager Impulso Terapija, Akupunktūra Šlepetė+8 Pagalvėlės+dėžutė+pirštinės

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų