EVKVO 5MP 30X Speed Dome Belaidžio PTZ Kamera, Lazerinis LED Šviesos IR 150m Žmogaus Aptikimo SD Kortelės Lizdas PTZ Wifi Namų Apsaugos Kamera,

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€125.97

€279.92

-54 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

30X OPTINIS PRIARTINIMAS LAUKO PTZ KAMERA

Ši IP kamera parama, 30x optinis priartinimas,Tai wifi stebėjimo kamerą tik 2.4 GHz WiFi ir savarankiškai dirba stabiliai Wifi ryšiu, kuris bus ne sumažėjo (dar palaiko 5 ghz WiFi).

SU VAKARIENĘ, NAKTINIO MATYMO,IKI 150M belaidės stebėjimo kameros yra įrengtos auto IR LED Žibintai, iki 150meters naktinio matymo.

PASTATYTAS DVIEJŲ LAZERINIAI, LED ŠVIESOS,ŽMOGAUS APTIKIMO

Belaidžio ryšio fotoaparatą bus siunčia pranešimus į savo išmanųjį telefoną, kai žmogaus ar gyvūno judesio aptinkamas.Kai kas nors požiūriai, du įspėjamieji žibintai mirksi,Perspėti kitus, kad ateina šalia.

IP66 atsparus oro VARDINĖ TALPYKLOS Idealiai tinka naudoti lauke.Su platų veikimo temperatūra, ji yra suprojektuoti, kad atlaikytų esant ekstremaliai temperatūrai ir saugomi nuo dulkių ir lietaus.

LENGVA ĮDIEGTI IR PRIJUNGTI,LIVE VIEW

Jums gali įdiegti bevielio kameros wasily,Buveinės,įmonės,automobilių stovėjimo aikštelė,kiemas.peržiūrėti kas happend aplink savo namą internete.

P2P NUOMONE,MOBIE TELEFONO AK PERŽIŪRĖTI

Kamera galvos yra pasukti 355°keptuvę ir 120 °pokrypio.Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.Jūs galėtumėte atsisiųsti programėlę( Camhi ) lengvai "Google" ar "Apple" programų parduotuvės.Galite nuotolinio žiūrėti per jūsų namuose full HD "vaizdo įrašus," wi-fi " belaidžio ryšio saugumo kameros fiksuoja ryškūs vaizdo įrašai ir jūs galite rankiniu būdu priartinti vaizdo, norėdami pamatyti detales.

Žymos: dava ip kameros, apsauga, apsaugos kamera, , camera ptz, tptek ptz kamera, apskritimo medžiagos, pritaikyti wifi, ptz, belaidžio headphon, gadinan ip kamera 5mp, ip kameros

Modelio Numeris Belaidžio PTZ kamera
Tipas IP Kameros
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Žiūrėjimo Kampas 180°
Jutiklis CMOS
Energijos Sąnaudos(W) DC12V
Megapikselių 5MP
Sienos Laikiklis Pusės
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Maitinimo Šaltinis Normalus
TF Kortelė NĖRA
Saugojimas 128G
Garso Išvesties 1CH RCA
Aukštos Raiškos 5.0 Megapikselių
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas EVKVO
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Matmenys (L x W x D)(mm) 28*28.5*18CM
Maitinimo Šaltinis(V) 12V 2A
Stilius Dome Kameros
Technologijos Visos Tilt Zoom
Įrengimas Pusės
IR Atstumas(m) Iki 150m
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Objektyvo (mm) 4.7-94mm
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
spalva juoda
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Jutiklis Prekės Sony
App Camhi Pro

Parašyti atsiliepimą

EVKVO 5MP 30X Speed Dome Belaidžio PTZ Kamera, Lazerinis LED Šviesos IR 150m Žmogaus Aptikimo SD Kortelės Lizdas PTZ Wifi Namų Apsaugos Kamera,

EVKVO 5MP 30X Speed Dome Belaidžio PTZ Kamera, Lazerinis LED Šviesos IR 150m Žmogaus Aptikimo SD Kortelės Lizdas PTZ Wifi Namų Apsaugos Kamera,

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų