JINAO Vyrų 20mm Sunkiųjų Lediniame Iš Grandinės Cirkonis Miami Kubos Link Karoliai Choker Bling Hip-Hop Papuošalai Rosegold 16"-30"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€35.04

€46.11

-24 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prekės įvadas JINAO yra mūsų išskirtinis prekės ženklas ir mes specializuojamės mados ir geros kokybės produktus.Mūsų tikslas-teikti savo klientams aukštos kokybės produktus ir geriausias paslaugas.JINAO-Garantija 1. Produktai parduodami nauji 2 sąlyga. Mes, palaikyti ryšius su jums prieš ir po pirkimo. 3. Jei gaunate prekes, ir yra nepatenkinti mūsų produktai, mes pažadėjo 90 dienų garantija.Paslaugas po pardavimo, Mes bendraukite su jums prieš ir po pirkimo.Jei turite kokių nors problemų, prašome palikti mums pranešimą.Mes atsakysime jums per 12 valandų.Aprašymas: (1) Būklė: 100% visiškai naujas (2) M aterials: Vario, CZ Stone (3) Žavinga dizainas ir puiki kokybė. (4) Mados Europoje ir JAV rinkos. (5) Patikima kokybe ir prieinamą kainą.Mes turime profesionalių QC komanda apžiūrėti kiekvienas produktas kruopščiai (6) Jūs galite maišyti produktus, bet ko jūs norite (7) Grandinės ilgis: 16inch,18inch,20inch,22inch,24inch,26inch,28inch,30inch Grandinės Tipas: Kubos Grandinės Juvelyrikos Priežiūros modname=ckeditor Papuošalai Priežiūros venkite tiesioginio kontakto su vandens, prakaito, ir cheminių medžiagų, tokių kaip kvepalai, ploviklių, ir losjonas.Pernelyg daug šviesos, šilumos ar drėgmės blogės kokybės danga ant metalo, Nuotraukos Ekranas:

Žymos: j. ledo grandinės, miami vice, necklac, grandinės hip-hop papuošalai, spalva teniso karoliai, ledo out, apyrankė rosegold, grandinės kubos saitą, choker necklac, ledo liejimo formos

spalva Aukso,Sidabro,Rosegold
Grandinės Ilgis 16inch,18inch,20inch,22inch,24inch,26inch,28inch,30inch
Prekės Pavadinimas jinao
Proga Turizmo,Šalis,Prom,Išmokos Darbuotojams,Dovana
Suderinamumas HIP-HOP
Formos\modelis Ilgai Užsegimas, Trumpas Užsegimas
Metalų Tipas Vario
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Hiphop/Rock
Pakabukas Dydis NĖRA
Modelio Numeris NK18010007
Lytis Unisex
Bauda ar Mados Mados
Grandinės Tipas Kubos grandinės
Elemento Tipas Karoliai
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Funkcija Bižuterijos
Medžiaga Vario,CZ Stone

Parašyti atsiliepimą

JINAO Vyrų 20mm Sunkiųjų Lediniame Iš Grandinės Cirkonis Miami Kubos Link Karoliai Choker Bling Hip-Hop Papuošalai Rosegold 16

JINAO Vyrų 20mm Sunkiųjų Lediniame Iš Grandinės Cirkonis Miami Kubos Link Karoliai Choker Bling Hip-Hop Papuošalai Rosegold 16"-30"

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų