100vnt Micro mini 5pin lizdas USB Įkrovimo Lizdas Uosto Jungtis "Amazon Kindle Fire" 7th Gen SR043KL 5pins

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€10.87

€11.68

-6 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Už "Amazon"

Mikro mini 5pin lizdas USB Įkrovimo Lizdas Uosto Jungtis "Amazon Kindle Fire" 7th Gen SR043KL 5pins Modelis informaciją iš tinklo, todėl prašome pirkti pagal paveikslėlį

Geros kokybės

Visi produktai, mes atsiųsime jums turi būti tikrinamas,kad jie turi geriausią kokybę,galite naudoti ją gerai.Jei jūs negalite naudoti ją gerai,plz nesijaudinkite ir plz susisiekite su mumis,mes atsiųsime jums vėl arba grąžinti pinigus už jus.Bet tai retai nutinka, kai produktas yra blogai.

Pristatymas

Daugiau tipų laivybos,plz ordet jai jums patinka.Jis paprastai trunka nuo 20 iki 60 dienų, kad savo šalyje.Jei jums reikia mūsų produktus,plz, kad ji dabar,mes atsiųsime 1 iki 3 dienų,ačiū.Ir, jei jums reikia skubėti,mes atsiųsime užsakymo dieną.tikimės, kad jūs reccive greičiau.

Pakavimas

Kiekviena jungtis yra įvynioti į apsauginį apvalkalą,įsitikinkite, kad ji pasieks jūsų visiškai.Išorinis pakavimo maišelis yra burbulas maišą, kuris yra dvigubo sluoksnio apsaugos ir už jos ribų.

Tuo labiau, remontas, dalys

Mes turime daugiau produktų,gal jums reikia,plz ją patikrinti.Jei negalite rasti modelius, jums reikia,jūs galite patikrinti mūsų parduotuvėje arba kreiptis į mus.

Apie mus

Mūsų parduotuvėje buvo atviras, kadangi Jun 7, 2016 Elektrenutritonas.lt.Mūsų gamykloje buvo atidaryti nuo Gegužės 12, 2010 Kinijoje.Mes turime daugiau modelių, remontas, dalys mobiliuosius telefonus ir kompiuterius,jei jums reikia daugiau, remontas, dalys,plz susisiekite su mumis,mes jums geriausia kaina.

Susisiekite su mumis

Jei negalite rasti modelių, jums reikia,plz cantact su mumis.Jei jums reikia daugiau kompiuterių,plz susisiekite su mumis.Jei turite bet kokių klausimų,plz susisiekite su mumis.

Tikimės, kad turėti verslą kartu!

Žymos: 5pin įkroviklis, sr043kl įkroviklis, moterų pakurti, logotipas pakurti, jungtis, mini usb, silikono įkrovimo lizdas, ipad mediniai, lygiagrečiai vga, micro usb vandeniui, acer įkrovimo lizdas

Modelio Numeris už "Amazon Kindle Fire" 7th Gen SR043KL
Suderinamos Prekės "Amazon"
Tipas mikro mini usb lizdas kištukinis lizdas jungtis įkrovimo lizdas
Naudoti USB Įkrovimo Dokas
Pakavimas sandarinimo
Kilmės KN(Kilmės)
QC Prieš transportavimą apklausa
Prekės Pavadinimas Vakdo
Dizainas BARAS

Parašyti atsiliepimą

100vnt Micro mini 5pin lizdas USB Įkrovimo Lizdas Uosto Jungtis

100vnt Micro mini 5pin lizdas USB Įkrovimo Lizdas Uosto Jungtis "Amazon Kindle Fire" 7th Gen SR043KL 5pins

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų