Kamoer EDZP02 Micro Sphygmomanometer Oro Siurblys su Brush Motorinių, Naudojamas Medicinos Priemonė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mini dulkių siurblys

Mažas energijos suvartojimas, Galingas, žemas triukšmo, Micro siurblys sphygmomanometer

Tinka kraujospūdžio matavimo priemonės

Didelio tikslumo, pakankamai oro, mažai triukšmo

4.3 cm x 2.1 cm x 1.2 cm;mažo dydžio, didelės talpos

1. Pagal sąlygą vardinė įtampa DC 6 V, tai trunka apie 10 sekundžių norėdami padidinti spaudimą į 100cc konteinerių nuo 0 iki 300mmHg. 2. Leistini įtampos diapazonas yra DC 2.0 V-DC 3.0 V. 3. Leistinas temperatūros diapazonas: 5℃-45℃; drėgmės diapazonas yra 30%RH-85%RH.Kai vardinė įtampa yra naudojamas ir slėgis pasiekia 300mmHg, pagrindinės veiklos oro siurblys nebus paveikta. 4. Pagal sąlygą vardinė įtampa DC 3V, dabartinis vartojamos, kai slėgis pakyla nuo 0 iki 300mmHg yra 450Ma. 5. Prijunkite oro išleidimo siurblio bandymo prietaisas, per siurblio vamzdį ir vieta triukšmo matuoklį, esant 30 cm atstumo nuo siurblio.Tada pagal vardinės įtampos (DC 3V), kai slėgis pakyla nuo 0 iki 300mmHg, išmatuotas triukšmo vertė yra: 55Db.Siurblys turėtų būti ant 5cm storio putų lenta metu triukšmo bandymo.

Kelis triukšmo mažinimo ;55 dB

Pastaba: šie duomenys yra matuojamas profesionalus tylus laboratorijoje, ir tikrosios padėties, turi viršenybę.

Našumo Testavimas

1. Žemos temperatūros išbandyti: jį po pateikimo, tai bent -25°C 96 valandas, ir atlikti charakteristika matavimo po pateikimo ją kambario temperatūroje, dar 2 valandas. 2. Aukštos temperatūros išbandyti: jį po pateikimo, kad jis ne +70°C 96 valandas, ir atlikti charakteristika matavimo po pateikimo ją kambario temperatūroje, dar 2 valandas. 3. Aukštos temperatūros ir didelio drėgnumo išbandyti: jį po pateikimo, kad jis ne +70℃95%RH 96 valandas, o tada atlikti charakteristika matavimo po pateikimo ją kambario temperatūroje, dar 2 valandas. 4. Temperatūros ir drėgmės ciklo bandymas: +70℃85%RHx×3H→-20℃×3H traktuoti kaip ciklą, pakartokite 10 ciklų. 5. Ištvermės testas: Bandymas taip, kad po 3000 ciklų, parametrai gali būti šios sąlygos: maksimali hermetizavimo laikas: 15S; maksimalus srovės suvartojimas: 520Ma; oro nutekėjimo: 10mmHg/min; maksimalus triukšmas: 60Db.

Nuo 3000 ciklų veikimo galia vis dar puikus ir pagrindinė veiklos poveikio nėra.Pirmiau nurodytų duomenų, yra iš Kamoer laboratorija.

Žymos: mini peristaltiniu siurbliu, 12v siurblys vandens, peni siurblys, 12v diafragma siurblys, kamoer siurblys, oro kondicionierius vakuuminio, losjonas siurblio galva, oro akvariumas siurblio, oro bomba akvariumas, oro kompresoriaus variklis

Funkcija Elektrinis Oro Siurblys
Teorija Dulkių Siurblys
Principas siurblys elektrinis
Prekės Pavadinimas kamoer
Spaudimas Žemas Slėgis
Srautas >320L/H
Kokybė Aukštasis
Galia elektrinis
Sertifikavimo CE
Degalai elektrinis
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Naudojimas oro siurblys
Variklis Teptuku nuolatinės SROVĖS Variklis
Modelio Numeris EDZP02
Triukšmo žemas
Pavadinimas Kamoer 12 v elektros oro siurblys
Struktūra Siurblio Diafragma
Kilmės Kinija

Parašyti atsiliepimą

Kamoer EDZP02 Micro Sphygmomanometer Oro Siurblys su Brush Motorinių, Naudojamas Medicinos Priemonė

Kamoer EDZP02 Micro Sphygmomanometer Oro Siurblys su Brush Motorinių, Naudojamas Medicinos Priemonė

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų