Endoskopą Kamera, skirta "Android" Telefonas Usb Lanksčios Kameros Endoskopą Automobilių Endoscopio už Mobiliojo telefono Otoscopio Endoskop

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€4.26

€5.27

-19 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

produkto aprašymas:

Šis "Android" endoskopą yra naujo tipo elektroninis gaminys.Privalumai šio produkto yra: mažas dydis, lengvas, išorinio apvalkalo skersmuo priekinė kamera yra 5.5 mm, įdiegti kontrolės langelis viduryje (reguliuoti šviesas, ir imtis fotoaparato mygtukai).Pastaba: fotoaparato mygtuką sėdi naudojama tik jūsų kompiuteryje.Mobilusis telefonas gali būti naudojamas programinės įrangos fotografuoti), galite reguliuoti ryškumą šešių LED žibintai, užfiksuoti atvaizdą, kai fotografuojamas tiesiogiai nufotografuoti, saugomų "Android" telefoną, gali įrašyti, įrašyti visą patikros procesą, patogus tolesnių veiksmų stebėjimas ir analizė.

Prašome atkreipti dėmesį :

1. Šis projektas yra taikomas tik iki "Android" 4.0 ir naujesnės versijos 4.1 ir 4.2 sistemos telefonus, ir nepalaiko " iOS "sistema;" Android "telefonus su OTG ir uv C funkcijos yra palaikomos, Prašome užtikrinti, kad išorės fotoaparatas nėra užblokuotas); "Huawei" yra negalima.

2. Kaip nustatyti, ar telefonas turi OTG funkcija:

Jums reikia naudoti OTG kabelį.

b.Naudoti OTG kabeliu prijunkite telefoną prie klaviatūros, pelės, USB flash drive, ir kitus prietaisus, ir jūs galite naudoti ją, kaip įprastai, o tai reiškia, kad telefonas turi OTG funkcija.

3. Šis fotoaparatas yra netoli židinio nuotolis fotoaparato židinio nuotolis yra 3cm 10cm.Jei fokusavimo atstumas viršija 10 cm, aiškus vaizdas negali būti gautas.

4. Prašome perskaityti pirmiau taškų atidžiai.Prašome patikrinti, mobilusis telefonas atsargiai, prieš užsakant, kitaip mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl pirmiau nurodytų priežasčių.

kaip naudoti:

1. Dėl "Android" telefonas: nuskenuokite QR kodą į rankinį jei norite įdiegti PROGRAMĄ, arba įdiegti PROGRAMĄ iš CD, arba eikite į atsisiuntimo nuorodą, jei norite įdiegti PROGRAMĄ, tada piktogramą, ekrane pasirodys mobiliojo darbalaukyje, spustelėkite piktogramą, ir produktas, gali naudoti.Naudojantis šiuo "Android" endoskopą yra labai paprasta, tiesiog atsisiųsti programą, ir įdėkite endoskopą į savo prietaisą, ir app bus automatiškai atpažinti (prašome įsitikinkite, kad jūsų telefonas turi OTG, uv-C funkcija ir palaiko išorinį camera).

2. Kompiuteryje: pirma, įdiegti programinę įrangą į kompiuterį (atsisiųsti iš CD ar iš Interneto), tada atidarykite programinės įrangos, įterpti vaizdo kameros į kompiuterį, ir vairuotojas bus automatiškai įdiegtas į kompiuterį.Ši kamera gali būti naudojama tada dėl kompiuterio su programine įranga.

Savybės:

1. Naujausio modelio "Android" telefonas gali imtis nuotraukas, vaizdo įrašus ir garsus, ir nuotraukos ir video failai bus saugomi tiesiai į savo "Android" telefoną.Visą rekordas yra tikrinama, lengva stebėti ir vėliau analizė.

2. Ji turi varantys koreguoti ryškumą šešių LED žibintai taip, kad jis gali dirbti kai kuriose srityse, be pakankamai šviesos.

3. Tai yra IP67 atsparus vandeniui vaizdo kamera su Mikro USB į USB kabelį, kuris taip pat gali būti naudojama kompiuteryje.

4. Labai tinka viduje-žodžiu vaizdo kameros sistema, povandeninis fotoaparatas, atsparus vandeniui miniatiūrinės vaizdo kameros, motorinių transporto priemonių detektorius, kanalizacijos detektorių.

5. Geriausia paieškos ir gelbėjimo operacijas, nusikaltimų ir muitinės detektoriai, archeologinių patikrinimus, PCB patikrinimus, priežiūra namuose, aviacijos ir kosmoso pramonės.

6. Tinka slaugos ir traktorių pramonei, naftos gręžimo pramonės, statybos ir t. t.

specifikacija:

HD coms fotoaparatas

Built-in 6 LED žibintai (su ryškumas ir kameros valdymo funkcijas)

Atsparus vandeniui laidus endoskopą.

Kameros diametras: 5.5 mm / 7.0 mm

Nuotraukų fotografavimo ir vaizdo.

Rezoliucija: 640 * 480

LED: 6 balti LED glare.

Židinio nuotolis: 3cm-10cm.

Atsparus vandeniui klasė: IP67.

Palaikomos sistemos: Kai kurie "Android" / "Windows XP" / "Vista" / 7/8/9/10 ir WindowsXP aukščiau

Temperatūra: -20 ~ 100 laipsnių

Iš viso kabelio ilgis: 1-2 metrų

Produktų Sąrašas:

1 * spalva box (nėra siunčiami, turi pastaba)

1 * CD

1 * magnetas

1 * kablys

1 * šoniniai veidrodėliai

1 * Kortelės atveju

1 * OTG adapterio kabelis

1 * anglų aprašymas

Žymos: vaikai kamera šeimoms, chevrolet galiniai, automobilių endoskopą 13, f xp pen, endoskopą vaizdo kamera, kamera, automobilių lipdukas, "android" telefono išorės fotoaparatas, micro camara, miata automobilių fotoaparatas

Prekės Pavadinimas Arvin
Laido Tipas Minkšta Viela
Pikselių 130W
Atsparus vandeniui reitingas IP67
Objektyvo (mm) 5,5 mm
Modelis 1m
Apšvietimo Režimas 6LED Lempos
Svoris 0,07 lt
Zondo Skersmuo 5,5 mm

Parašyti atsiliepimą

Endoskopą Kamera, skirta

Endoskopą Kamera, skirta "Android" Telefonas Usb Lanksčios Kameros Endoskopą Automobilių Endoscopio už Mobiliojo telefono Otoscopio Endoskop

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų