Juokinga Nuotolinio Valdymo Plastiko Gyvatė Naja Kobra Žaislas Vaikams, Dovana Įdomių Kiaušinių Aukštos Modeliavimas King Cobra Radijo Kontrolės Žaislas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€11.05

€13.82

-20 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: Pagamintas iš aplinką tausojančios ABS medžiagos.Realūs ir greitai perkelti kobra, išvaizdą ir judėti kaip tikra gyvatė. 10 metrų ilgio diapazonas nuotolinio valdymo pultu.Realus Nuotolinio Valdymo Kobra Gyvatė Tikroviška RC King Cobra Gyvatė Žaislas. 3 skirtingų dažnių, galima žaisti, tai juokinga, ir vis tiek gali išgąsdinti žmones.Puiki vaikams, kaip išdaigininkas, puikus būdas sukurti kai juokas.

Techniniai duomenys: Medžiaga: ABS Plastikas.Nuotolinio valdymo Atstumas: 10m.Krovimo Laikas: 40 minučių.Darbo Laikas: 15 minučių.Modelis: Kobra.Dydis: 44 x 6cm.Spalva: Violetinė+Raudona,Juoda+Juoda.Baterijos Nuotolinio Valdymo pultas: 3*13TN mygtuką baterijos (neįtraukta) Baterija Gyvatė: li akumuliatorius patys.

Pastaba: gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.

Pakuotė: 1 x Mokamas Nuotolinio Kobra 1 x Nuotolinio valdymo pultelis 1 x USB Kabelis Kobra

Ne, Mažmeninė Dėžutės,Pakavimo Saugiai Burbulas Maišelį.

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku.Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu/Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo.Straipsniai atvyks į 7-25 darbo dienas visame pasaulyje paprastai.Atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių.Bendrojo atvykimo laikas lentelėje yra pateikiama žemiau už jūsų išvada:

Prieš placeing jūsų užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo.Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant.

Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas.

Žymos: cthulhu, kobra x, 357 a, gumos gyvatė, kontroliuoti gyvatė, plastikiniai gyvatė, fgh, kiaušinių staigmena, modeliavimo maža gyvatė, mažosios plastikos gyvatė

Prekės Pavadinimas Chengke Žaislai
Įspėjimas NĖRA
Amžius > 6 metų
Nuotolinio Valdymo Atstumas 10M
Gyvūnai Gyvatės
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
Modelio Numeris 261671
Plastiko Tipas ABS
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Darbo laikas 15 minučių
spalva Violetinė+Raudona,Juoda+Juoda.
Matmenys 44 x 6cm
Baterijos Nuotolinio Valdymo 3*13TN mygtuką baterijos (neįtraukta)
Baterija Gyvatė Li akumuliatorius sau
Įkrovimo Laikas 40 minučių
Medžiaga Plastikiniai
Temos Gyvūnai
Baterija 3*13TN mygtuką baterijos (neįtraukta)
modelis cobra

Parašyti atsiliepimą

Juokinga Nuotolinio Valdymo Plastiko Gyvatė Naja Kobra Žaislas Vaikams, Dovana Įdomių Kiaušinių Aukštos Modeliavimas King Cobra Radijo Kontrolės Žaislas

Juokinga Nuotolinio Valdymo Plastiko Gyvatė Naja Kobra Žaislas Vaikams, Dovana Įdomių Kiaušinių Aukštos Modeliavimas King Cobra Radijo Kontrolės Žaislas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų