J-bokso USB 3.0 Flash Drive, 64 GB Didelės Spartos "Flash" Lazdas 3.0 Atmintinę Jump Drive, Memory Stick Duomenų Saugojimo Pen Ratai Juoda

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.95

€9.87

-59 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kiekvieną Vertinami Klientai,

USB3.0 GREITO PERDAVIMO GREITIS: Rašymo Greitis:15-40MB/S Read Greitis:60-80MB/S MADOS IR VARTOJIMO-patogus DIZAINAS: Madinga ir nešiojamų dizainas su led indikatorius leidžia jums atsargines kopijas visų savo svarbių failų į savo kišenę.LED LEMPUTĖ FUNKCIJA: LED Šviesos yra šviesus ir gali būti lengvai matomas, su mirksinti šviesa, kad jums žinoti, kad duomenys yra perduodami. 360 TVIST IR PASUKITE DIZAINAS: Metalo Klipas sukasi 360 aplink ABS plastiko įstaiga, turinti gumos naftos apdaila.Metalo Įrašą yra integruota su key chain kilpa, kuri padeda jums apsaugoti jūsų zip ratai nuo pasimesti.

Apie Logotipą :

1.Mažiausias Užsakymo Kiekis: Daugiau nei 50pcs 2.Prašome susisiekti su mumis ir siųsti savo logotipą nuotrauką,Mes bus veiksmingai vaizdą už jus. 3.Logotipo graviravimas arba šilko-print, Spalvotų logotipas yra prieinama,taip pat.

SPECIFIKACIJA:

CHIP:Klasės, originalus prekių atmintinė lustas FORMATAS: exFAT SĄSAJA: USB 3.0 Suderinami GREITIS:Rašymo Greitis:15-40MB/S; Skaityti Greitis:60-80MB/S ILGAAMŽIŠKUMAS : 50,000 kartus skaityti ir rašyti DIMENTIONS : L/B/H - 2.08"/0.66"/0.27" NAUDOJIMO:USB3.0 didelį Duomenų perdavimo greitis, tinkamas saugoti skaitmeninių duomenų mokyklų, verslo ar kasdienio naudojimo.Skaitmeninės duomenų apima muziką, vaizdo įrašus, nuotraukas, filmus, žinynus, programinės įrangos ir kt.COMPATIBILTY : Palaiko beveik visų operacinių sistemų, įskaitant Windows Windows 2000/7/8/8.1/10/ "Vista" /XP/2000/ME, Linux ir MacOs 10.3 ir aukščiau.Pakuotė: Vienas Gabalas x Swivel 64GB Flash Drive, Apie gebėjimus ekranas kompiuteris : 64GB=apytiksliai 58GB-60GB Ekranas talpa ir nominali talpa yra skirtingi, nes skaičiavimo metodai yra skirtingi.Gamintojo standartas: 1GB=1,000 MB.Operacija sistemos standartas: 1GB=1,024 MB.Patarimai: 1 neturite veikti failus iš USB flash tiesiogiai.Jis geriau pirma nukopijuokite failus į kompiuterį veikti, tada nukopijuokite atgal į USB "flash" po operacijos. 2 išplėsti USB flash asmens gyvenimo trukmę, būtų geriau, kad prijungti USB "flash" atmintinę žemyn po operacijos artimiausiu metu. 3 Prieš išimdami USB, prašome ištrinti simbolį apatiniame dešiniajame KOMPIUTERIO ekrano išvengti trūkstamų failų, patiekalas. 4.Prašome formatą USB dažnai, nes tai gali sugadinti USB flash. 5.Siekiant išvengti duomenų praradimo ar mechaninių pažeidimų, nereikia išjungti kompiuterį arba išjungę flash disko perdavimo metu.

Pardavimo sąlygos:

1. Mes dirbti labai sunku pateikti geriausių atstovavimas, stiliaus ir spalvos gaminį per mūsų nuotraukos ir aprašymai. 2. Kaip Pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė, skaityti ir suprasti spalva aprašymas, kaip kad yra, spalva elementas, kurį perka.Jei esate tikri, prašome el. pašto paaiškinimo. 3. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 4. Prašome pasirinkti jūsų produktą, atidžiai ir užduoti visus klausimus prieš siūlymą.Mes mylime klausimus, todėl klauskite iš karto!

Susisiekite su mumis:

1. Kai gausite prekę prašome patikrinti, ar ji ir įsitikinkite, kad jums gauti tiksliai tai, ką mokama.Kai jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums ir mes padarysime tą patį už jus. 2. Jei manote, kad jūs turite daiktą, kuris skiriasi nuo to, kas tau įsakyta, arba, jei ji atvyko pažeistas arba jei esate nepatenkintas prekės rašykite mums ir mes jums patinka dirbti su jums sprendžiant bet kokias problemas.Maloniai prašome susisiekti su mumis prieš bet kokių veiksmų.Nedvejokite ir susisiekite su mumis bet kuriuo metu dėl bet kokių klausimų per ebay pranešimą arba el. laišką, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų.( IŠSKYRUS savaitgalius ir švenčių dienomis.) 3. Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis Pasiūlymą Su Pasitikėjimu! 4. Mūsų verslo laikas yra: 9 AM iki 6 PM Pekino Laiku.Nuo pirmadienio iki penktadienio (išskyrus Švenčių dienomis) - Mes negalime atsakyti į visus laiškus per savaitgaliais ir švenčių dienomis.Visus laiškus, bus atsakyta tuo, kad ji buvo gautas kitą darbo dieną.

Žymos: savininkas ssd, kovos boxe, antspaudas usb flash drive, usb "flash" diską, pen diskas 1 tb dvigubai, canon blykstė, mino prasideda usb atminties, 2 tb usb, na išorės saugojimo, usb stick

"flash" atmintinę darbalaukio nešiojamąjį kompiuterį "macbook air"
Produkto Būsena Sandėlyje
Produkto Svoris 15g
Suderinamas Įrenginys Desktop/Car Studio/Laptop/Garsiakalbiai/Vaizdo Projektorius
Saugyklos Talpa 64GB
Medžiaga Metalo
Suderinama Sistema "Windows 98" / "Windows 7" / "Windows 8", "Windows " 10", "Windows XP", "Windows Vista",
usb flash pendrive
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Stick
Modelio Numeris USB 3.0 Flash Drive
Flash Diskas logotipą asmeninį
Prekės Pavadinimas J-bokso
Sertifikavimo FCC
Sąsajos Tipas USB 3.0
Produkto Tipas Usb 3.0 Flash
Šifravimas No
spalva juoda
3.0 64gb Atminties talpa
Pakuotė No
Patekimo į rinką laikas Vasaris 2016

Parašyti atsiliepimą

J-bokso USB 3.0 Flash Drive, 64 GB Didelės Spartos

J-bokso USB 3.0 Flash Drive, 64 GB Didelės Spartos "Flash" Lazdas 3.0 Atmintinę Jump Drive, Memory Stick Duomenų Saugojimo Pen Ratai Juoda

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų