HUANANZHI dual X79 motininė plokštė su M. 2 lizdas dual LAN port dual CPU Xeon E5 2690 2.9 GHz vaizdo plokštė GTX1050TI 4G RAM 4*16G RECC

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€505.19

€971.52

-48 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gamintojas (HUANAN bendrovė) ataskaitos

>> Dėl skirtingų gamybos partijų, mūsų pagrindinėse plokštėse tikriausiai šiek tiek skiriasi dizainas, pvz., skirtingų spalvų atminties lizdus, skirtingos pozicijos ir spalva SATA jungtys, įvairių plokštės versijas ir pan,.....Jie dont turėti jokių funkcijų skirtumas.Pls natūra teikiama pirmenybė, HUANAN bendrovė neteikia jokio papildomo pranešimo.

WUSON parduotuvėje ataskaitos

1: Kas pakuotėje?

HUANANZHI Dual X79-4D plokštė+2*Xeon E5 2690 C2+4*16G DDR3 1600 RECC+2*4 heatpipes CPU aušintuvas+SATA kabelis+metalas atgal shield+vairuotojas diskas+naudojimo instrukcija+GPU GTX1050Ti 4GD5 vaizdo plokštė

>> Visiems gerbiami rusijos pirkėjai: nesvarbu, kas nuolat laivybos metodai padės jums pasirinkti priimant užsakymą, mes paketą visus produktus, kartu ir laivų juos ePacket šiame coronavirus protrūkis sunku šiuo metu.Viena vertus, tai pasirodė, kad ePacket tai daro geriau tai sunku, kita vertus, mums nereikia atskirai pack produktų keli paketai dėl svorio apribojimo.

Pagaminti pagal užsakymą, paslauga, pls susisiekti WUSON parduotuvę, jei jūs turite šie reikalavimai žemiau:

>>Noriu pakeisti kai kurie produktai šiame plokštė combo, pvz., pakeisti procesorius su 2680/2670/2660 ir pan., arba pakeisti RAM su 4*8G ir kt.

>>Noriu pridėti šiek tiek daugiau produktų į šį combo, tokių kaip SSD/PSU ir t.t.,

>>Aš noriu ištrinti kai kurie produktai šiame combo tokie kaip CPU aušintuvas/Vaizdo plokštę ir t.t.

2: Kodėl tai yra geriau, pirkėjų šaudyti išpakavimo vaizdo įrašą, kai jie gauti jų paketus?

>> Kai kurie pirkėjai sakė, kad yra produktų trūksta, kai jie atidarė savo paketus, tada mums parodė keletą nuotraukų, tačiau nuotraukose negali įrodyti nieko, nes visi žino, kad geriausias įrodymas yra išpakavimo vaizdo įrašą, taigi pls tai padaryti, tai gali padėti daug, jei atsitiktų būti ta pati situacija, aukščiau, WUSON parduotuvėje nėra priimti nuotraukas kaip įrodymus!!!!!Dėkojame už supratimą.

3: Visi produktai yra išbandytas prieš išsiuntimą?

Taip, WUSON parduotuvė turi 3 techninės komandos bandymų kiekvieną darbo dienų, todėl mes galime 1000000% garantija, kad visi mūsų produktai yra darbo gerai prieš išsiųstas iš mūsų sandėlio.

4. Kaip yra produktai, supakuoti, jie bus intactly pristatyti?

Fristly, WUSON parduotuvėje vietų CPU pagrindinės plokštės lizdą, apsiaustas atminties barai su burbulais ir padaro juos plokštė originali dėžutė; Antra, WUSON laikyti paslaptyje plokštė su daug burbuliukų ir vietų tai originali dėžutė; Trečia, WUSON laikyti paslaptyje plokštė originalo langelyje su burbulais, tada įdėkite jį į kartoninę dėžę.Taigi, mes esame įsitikinę, kad pasakyti, paprastai visi mūsų produktai gali būti intactly pristatyti.

5: visi paketai bus tikrai pristatyta, per laiką, nustatytą Elektrenutritonas.lt?

Tikrai ne.Labiausiai nematerialus dalykas yra transportas, dauguma sklypų, gali būti pristatytas per nustatytą laiką, bet niekas negali garantuoti, kad visi sklypai gali būti pristatytos per laiką, kartais kai kurie sklypai yra vėluojama su nurodytų priežasčių, pavyzdžiui, blogas oras/laisvalaikis/post office štabų strike/muitinės formalumų vėlavimo ir pan.Kartais nėra jokios priežasties.Pls nuorodą "pristatymo metu paskelbimo" toliau.Taigi pls apie tai galvoti prieš jums padaryti užsakymą, taip ilgai, kaip jūs padaryti tvarka, tai reiškia, kad jums suprasti viską aukščiau.

6: Bus WUSON parduotuvės padėti pirkėjams mokėti muitų mokesčių, ar ne?

Pirkėjams reikia mokėti mokesčius savo šalyse, muitinės jei savo turi, tai yra common sense, WUSON parduotuvėje, neturi jokių įsipareigojimų, siekiant padėti pirkėjams mokėti.Daugiau informacijos apie muitų politika, pls susisiekti su savo šalies muitinės.

7: Ar pirkėjams reikia siųsti produktų atgal, jei jie dont darbą arba sustabdyti darbo?

WUSON parduotuvė nesuteikia 100% originali garantinio aptarnavimo, ir mes turime visus įgaliojimus nustatyti, ar pirkėjų poreikį siųsti produktų atgal į mus, ar ne.Bet tai nereiškia, kad mūsų produktai yra nepatikimi, į tai, kaip mes valstybės, 3 teiginys aukščiau, mes griežtai išbandyti VISUS mūsų produktus, prieš siunčiant, be jokios abejonės , taip paprastai didžioji dauguma pirkėjų yra patenkinti mūsų produktus ir kai kurie iš jų tapo mūsų nuolatiniais klientais.Be to , pagal tai, ką mes patyrėme ir anksčiau , daugelis mūsų produktų dirbo gerai, po to, kai jie buvo išsiųsti atgal pirkėjų, tačiau jie neveikia, kai pirkėjus bandoma juos, tai pertty keistai, be to , kai kurie pirkėjai išsiųstas mūsų produktų atgal be jokios papildomos apsaugos, jie tiesiog įdėti mūsų pagrindinėse plokštėse originalo langelyje, tada įdėti langelį į el. pašto maišas be jokių burbulas apsaugos (daugelis pirkėjų žinoti, mes wrap mūsų plokštę ir dėžutė su daug burbulas ir įdėti mūsų plokštę originalo langelyje išorinė kartono dėžutė ), tačiau produktai vis dar dirbo gerai, po ilgos kelionės , aš manau, kad mes dont reikia paaiškinti, per daug apie ją .

Žymos: k53sv plokštė, dual x79, amd ryzen, procesorius xeon", xeon", huananzhi x79, pagrindinė plokštė kompiuteriui, 2011 m. lga plokštė, x79, ryzen 7 5900x

24pin maitinimo prievadas Horizontalus stiliaus ilgą vaizdo plokštė
Atminties Tipas DDR3
PROCESORIAUS Tipas 2 vienetai Xeon E5 2690 C2 SR0L0 2.9 GHz
Prekės Būklė Naujas
Prekės Pavadinimas huananzhi
Pakuotė Taip
Pagrindinės Plokštės Dydis 290*265mm
Kietojo Disko Sąsaja 4*SATA2.0; 2*SATA3.0; 2*PCIe x 16
Su CPU Taip
Uostai SATA
Patikrintas Prieš Pristatymas TAIP su AIDA64 į WIN7
Chipset Gamintojas "INTEL"
CPU Aušintuvas 4 heatpipes dual CPU plokštė išskirtinis aušintuvas
GPU Nvidia GTX1050Ti 4GD5(kelių skirtingų stilių, laivų atsitiktine tvarka)
Pradžios Data 2013
Vaizdo Plokštės Tipas Ne Integruotas
Maksimalus Ram Talpa 128 GB
Atminties Bankas 4 GB DDR3 DIMM
Lizdo Tipas LGA 2011
Modelio Numeris X79 dual
Formos Koeficientas E ATX
Atmintis REG ECC 64G(16G*4) DDR3 1600
Lustų rinkinys "Intel X79
Garantija 2 Metai
Lan Prievadas Du kartus GIGA uosto
Kilmės KN(Kilmės)
maitinimo prievadas 2*8pin; 1*24pin
Atminties kanalo Keturi
M. 2 lizdas PCI-E NVMe tik SSD
Prašymas Desktop
Ethernet 1000Mbps

Parašyti atsiliepimą

HUANANZHI dual X79 motininė plokštė su M. 2 lizdas dual LAN port dual CPU Xeon E5 2690 2.9 GHz vaizdo plokštė GTX1050TI 4G RAM 4*16G RECC

HUANANZHI dual X79 motininė plokštė su M. 2 lizdas dual LAN port dual CPU Xeon E5 2690 2.9 GHz vaizdo plokštė GTX1050TI 4G RAM 4*16G RECC

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų