304 nerūdijančio plieno spyruoklė grįžti spyruoklinio plieno Vielos Skersmuo 0,6 mm išorinis diametras 8mm slėgio pavasario 10 Vnt.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.81

€4.23

-9 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

304 nerūdijančio plieno spyruoklė grįžti spyruoklinio plieno Vielos Skersmuo 0,6 mm išorinis diametras 8mm slėgio pavasario 10 Vnt.

Produkto Parametrai Produkto Pavadinimas: 304 nerūdijančio plieno spyruoklė Produkto Medžiagų: 304 nerūdijančio plieno Paviršiaus Apdorojimo: Neapdoroto Produkto Dydis: Vielos skersmens (0,6 mm) * išorinis diametras (8mm) * Aukštis (5-50 mm) Produkto Kiekis: 10vnt Produkto savybės: produktas yra pagamintas iš aukštos kietumas 304 nerūdijančio plieno, lengvai deformuojasi, vienodais tarpais, vienoda jėga, nuovargis varža, aukštos temperatūros poveikiui, tinka įvairiomis progomis.Produkto Nuotraukos Vietoje Sąraše PASTABA: 1. Tik dydžių vietoje sąrašas gali būti išsiunčiami tą pačią dieną.Dideliais kiekiais yra palankesnės, ir sveiki atvykę į pasikonsultuoti. 2. Jei dydžio jums reikia, yra ne vietoje, sąrašą, mes galime pateikti individualų aptarnavimą.Mes galime gaminti spyruokles iš bet kokios formos ir dydžio.Sveiki atvykę į žemėlapį pritaikymas. 3. Didelis pavasario gamyklos su garantuotas kokybę ir aukščiausios klasės paslaugų.Vielos Skersmuo: 0,6 mm (Dydis: Vielos Skersmuo * išorinis skersmuo * Aukštis, matavimo Vienetai: mm) DĖMESIO, PRAŠOME: 1、 Būdas bendrauti : Prašome susisiekti su mumis, jei yra bet kokia klausimą apie prekę.Mes atsakyti į jūsų klausimą arba el. 24 valandos(nes jet lag) 2、 Transportavimo problema : Tai tarptautinė prekybos, pvz., transportavimo procesus, kurie sukelia nepatogumus, prašome suprasti. 3、 Foto & Dydis : Prašome atkreipkite dėmesį, kad nuotraukos yra šiek tiek padidinama jūsų patogumui.Įsitikinkite, kad pranešimas tikrąjį dydį prekes, kaip jis gali būti mažesnis nei atstovaujančių foto. 4、 Matavimo paklaida : Prašome leisti maža paklaida.PRISTATYMAS: 1、 Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą ir pristatymas. 2、 Prekės bus paskelbtas kaip įmanoma greičiau po apmokėjimo. 3、 linkime paskage atvyksta į jums anksčiau, tačiau tarptautinio pašto, labai priklauso nuo vartotojo ir vietos post office, todėl, jei jums nereikia gauti savo daiktą, prašome connact mums, ačiū jums maloniai supratimą.GRĮŽTI GRĄŽINTI: patikrinkite pakuotės ir elementus, atidžiai .jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.ATSILIEPIMŲ: 1、 Mes tikimės, kad jums patinka elementą ir tikimės, kad jūs apsipirkti su mumis, dar kartą artimiausioje ateityje.Jūsų pasitenkinimas, gauta parama yra pati pagrindinė varomoji jėga mums, kad nesiliaujantys pastangas! 2、 Pleasetake imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5. A ttention, kad kad mažiau nei $ 5,mes pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.tačiau greitis yra tas pats, atvyksite laiku.užsakymų daugiau nei $ 5 galima stebėti.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis .

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Laikas:15-55 dienų.prieš 60 dienas,prašome neatidaryti ginčą.

8. jei jūs ne gauti ji laiku,prašome susisiekti su mumis, kad reufnd arba atsiųsti jums naują pakuotę

Žymos: plaukų clipper remontas, tial springs, viela iš nerūdijančiojo, kamščiatraukis įrankis, dviračių greito atjungimo, doko stotis, keltuvas hidraulinis cilindras, vandens hidrauliniai, suspausti pavasario, fuji ritės sėdynės

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Naudojimas Pramonės
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Modelio Numeris 304 nerūdijančio plieno spyruoklė
Vielos Skersmuo 0,6 mm
Stilius Spiralė
Išorinis Skersmuo 8mm
Krovinio Rūšis suspaudimo

Parašyti atsiliepimą

304 nerūdijančio plieno spyruoklė grįžti spyruoklinio plieno Vielos Skersmuo 0,6 mm išorinis diametras 8mm slėgio pavasario 10 Vnt.

304 nerūdijančio plieno spyruoklė grįžti spyruoklinio plieno Vielos Skersmuo 0,6 mm išorinis diametras 8mm slėgio pavasario 10 Vnt.

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų