Aventik Upėtakis 3/4, 5/6 Skristi Ritės Naujų Pardavimo Anglies Diskiniai Drag su Bauda Kontrolės Dukart Spustelėkite Sustabdyti Gėlo vandens Ritės SPECIALIOS INTRODU

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas: 3/4, ritės dia 2.91" (74 mm); svoris 4.54 OZ (130g); linijos pajėgumas WF4F+60m pagrindo.

5/6, ritės dia 3.39" (86 mm); svoris 5.47 OZ (155g); linijos pajėgumas WF6F+80m pagrindo.

Ritės dydis, svoris ir linijos pajėgumas info.

Aventik visada stovi už inovacijas, kokybę ir vertę mūsų skristi ritės.

Orlaivių T6061 aliuminio lydinio šalto kalimo ir grūdinto aukščiausios stiprumo ir standumo.Multi-diskai, anglies diską ir nerūdijančio plieno vienas būdas sankabos guolis sistema sklandžiai ir laiku, vilkite dalyvavimą.Papildoma dukart spustelėkite sustabdyti pridedant baudos kontrolės lemputė įjungimo sąlyga.Lengva kairėje ir dešinėje pakeisti.

Kompiuteriu optimizuotą didelio pavėsinė dizainas puikus balansas tarp greitas linijos priimti ir ritės talpa, nėra lengva linija reakciją.Specialių II tipo kietojo anoduoto paviršiaus apsauga ir atsparumas korozijai.Idealiai tinka šviesos linija svorio skristi žvejybos ritės.

Garantija:

25 metų Garantija ir Pasaulio Paslaugų Centrai

A. Visos ritės vyksta griežtai dvigubai QC sistema prieš pristatymas.

B. Jei yra kokių nors gamybos defektų, mes bus visiškai atsakingas ir pakeis ne klientas išlaidų.

C. Problemų dėl ne palaikyti tinkamai, pavyzdžiui no kruopščiai nuplaukite po sūraus vandens naudojimo, arba savarankiškai išardymas arba netinkamo naudojimo, kaip ir ritė, ir bet kuriuos kitus klausimus, mes vis dar teikia klientui remonto paslaugos ar ritinio pakeitimas nuo USD20 iki USD40 daugeliu atvejų.Pirkėjas bus atsakinga už laivybos būdas.

D. Pasaulio Paslaugų Centrų, esančių

Kalifornijos U. S. A; Drezdeno vokiečių kalba; Londonas, UK; Jiangsu, P. R. China Shipping:

Prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.

Visame Pasaulyje Siunta:

Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.

Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.

Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.

Kartu pristatymas:

Norėdami išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.

Grįžti aprašymas:

1. Trijų mėnesių garantija.

2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui.

3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju.

4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.

Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.

Geros dienos!

Žymos: long cast ritės, stik bot, de peche, senovinių žvejybos ritės pardavimas, didelis skristi, , cnc skristi ritės, žvejybos ritės saugojimo liūtas, jitai ritės, ipod varantys, musė 60

Prekės Pavadinimas Aventik
Žvejybos Metodas Musė
Dydis 3/4 and 5/6
Pozicija EŽERAS
Modelio Numeris Atsparus Vandeniui Sūraus Vandens
Žvejybos Ritės Tipas Musė Varantys
Kategorijos skristi ritės
spalva juoda

Parašyti atsiliepimą

Aventik Upėtakis 3/4, 5/6 Skristi Ritės Naujų Pardavimo Anglies Diskiniai Drag su Bauda Kontrolės Dukart Spustelėkite Sustabdyti Gėlo vandens Ritės SPECIALIOS INTRODU

Aventik Upėtakis 3/4, 5/6 Skristi Ritės Naujų Pardavimo Anglies Diskiniai Drag su Bauda Kontrolės Dukart Spustelėkite Sustabdyti Gėlo vandens Ritės SPECIALIOS INTRODU

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų