1 Gabalas Stačiakampio Formos Kinijos Yixing Zisha Debesis Kojų Bonsai Puodą Aukštos Kokybės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€11.07

€15.82

-30 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

(1)"PUIKUS DIZAINAS" - su aukštos kokybės ir patvarus Claybaked aukštoje temperatūroje.Klasikinis dizainas, visos daro šį kūrinį išsiskirti iš jūsų namų dekoro.Šis augalas katilas yra skirtas auga augalai ar ekranas dirbtiniai augalai, pvz., oro augalai, succulents, žolės, paparčiai, kurie prideda gyva ir šviežia pažvelgti į savo erdvę.

(2)"SPECIFIKACIJOS"- Apytikslis dydis: 8.3 cm x 6,7 cm. (Prašome patvirtinti, jei dydis yra gerai prieš perkant)Bendras svoris: 252.0 g, Rinkinys, 1. Kiekvieną puodą ateina su drenažo skyles apačioje.Drenažo skylę neleidžia gėlių vazonas iš overwatering, skatinti augalų sveikatos, padės jūsų augalams klestėti.

(3)"PLATAUS VARTOJIMO" - Tai patraukli sodinamoji siūlo paprastas, bet elegantiškas būdas rodyti žaluma, pridėti žavesio savo namuose.Padėti jums kvėpuoti gyvenimą į stogas, lauko, lentynos, ar užkampis namų, biuro, butai, gyvenamieji kambariai, miegamieji, balkonas, terasa, patalpų ar lauko, sodo, neatsižvelgiant daug vietos.Galimybės yra neribotos jūsų pasirinkimas augalų ir vietų!Jūsų augalai bus niekada būti nepastebimas su šiuo akį traukiantis puodai.

(4) "YPATINGĄ DOVANĄ" - Tai puiki dovana visiems, netgi sau!Seneliai, žmonos, vaikai, draugai, kolegos, ir pan.Puiki dovana idėja Gimtadienio, Jubiliejaus, Vestuvių, Kalėdų ir Naujųjų Metų, Jie sudaro geras atspirties rytoj.Ji taip pat gali būti puiki dovana augalų mėgėjams ar kaip housewarming dovana.Puikus papildymas pagerinti atmosferą, bet dalis namų ar verslo, gyvinti savo gyvenimo erdvę su šia ypatinga dovana!

(5)"100% PASITENKINIMO"- pažadame pateikti patenkintas paslauga kiekvienam klientui, jei yra bet kokia kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, ir mes suteiksime jums geriausias sprendimas.

Svoris: 252.0 g

Matmenys: 8.3 cm x 6,7 cm

Spalva: bronza, rausvai ruda

Medžiaga: violetinė smėlio

1PC

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Žymos: kinijos, mac molio puodą, puodą, bonsai puodą keramikos žalia, augalai vazonuose, AUGALŲ, z900, vazonas, popierinių žibintų, ceram puodą

Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris HG26686A1
Apdailos Įstiklintas
Naudojimo Sąlygos Grindų
Medžiaga Keramikos
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Tipas Sodinamoji
Stilius kinų stiliaus

Parašyti atsiliepimą

1 Gabalas Stačiakampio Formos Kinijos Yixing Zisha Debesis Kojų Bonsai Puodą Aukštos Kokybės

1 Gabalas Stačiakampio Formos Kinijos Yixing Zisha Debesis Kojų Bonsai Puodą Aukštos Kokybės

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų