Baldr Oras Stotis Laikrodis Patalpų Lauko Temperatūros, Drėgmės Ekranas Belaidžio Orų Prognozė Signalo Atidėjimo Mėlynas Apšvietimas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€15.48

€27.16

-43 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Kodėl Verta Rinktis Mus?Baldr-tai tarptautinis prekės ženklas priklauso BALDR INTERNATIONAL LLC " yra kilęs iš Delavero valstijoje, JAV.Kūrybiškumas, kokybė ir estetika yra labai laikoma mūsų produktus.Geriausias Kokybe, Pagaminti Pagal Pačių Gamykloje su mokslo ir technikos grupės.Pirkėjo Apsaugos: Apsaugos Jūsų Pirkti iš Spustelėkite Pristatymo,Visa Grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą.

Baldr Oras Stotis Laikrodis, Lauko ir vidaus Temperatūros, Drėgmės Ekranas Orų Prognozė, Signalizacijos ir Atidėti Kalendoriaus Funkcija Mėlynas Apšvietimas su Belaidžių Jutiklių įtraukti

Aprašymas:

Šis skaitmeninis LCD oro stotis yra stilingas, be savo namų ar biuro.Orų prognozė piktograma pasikeičia, savarankiškai apskaičiuoti temperatūros ir drėgmės duomenų.Patalpų temperatūros ir drėgmės jūsų nuoroda reguliuoti oro kondicionierius, drėkintuvas, arba kiti namų apyvokos prietaisai.Lauko drėgmė ir temperatūra, taip pat rodomas.Tai oras stotis taip pat turi laiko, savaitės dieną, mėnesį, data ekrane.Signalizacijos ir atidėti taip pat gali pažadinti jus, kai jums reikia.Belaidis jutiklis yra įtrauktas.Jūs galite įdėti jutiklis su kitais kambario stalo arba pritvirtinkite jį prie sienos kabinti skylę ant nugaros.Mėlynas apšvietimas bus apie kelias sekundes po to, kai jūs paspauskite viršutinį mygtuką.Taigi, mes galime lengvai patikrinti duomenis tamsus.

Savybės:

Oro prognozės ikonos

Laikas, savaitės diena, mėnuo, data ekranas

Žadintuvą ir snaudimo funkcija

Ir iš temperatūros ekranas, F/C

Temperatūra tendencijas rodyklę

Temperatūros diapazonas: patalpose: 0~ +50C(32~122F) ; lauke: nuo -40~+60 ░ C (-40~140F)

Temperatūros skiriamoji geba:0.1 C tikslumas +/- 1.5 C

Į ir iš oro drėgnumas ekranas, drėgmės diapazonas: 20%~95%

Vidaus / lauko temperatūra ir drėgmė MAX / MIN atminties funkcija

Mažas tešlą indikatorius piktogramą lauko temperatūros jutiklis

Jutiklis perduoda per 100 metrų

Apšvietimas bus apie kelias sekundes po to, kai jūs paspauskite mygtuką į viršų

Pagrindinis įrenginys: powered by 3x AA baterijos (neįtraukta)

Jutiklis : powered by 2 x AAA baterijos (neįtraukta)

Techniniai duomenys:

Prekės Dydis:

pagrindinis įrenginys: 7.87"Lx1.18"Wx5.16"H(200x30x131mm)

Jutiklis: 2.36"Lx1.06W"x3.78"H(60x27x96mm)

Grynasis svoris: 395g Pakuotės svoris: 420g

PASTABA: SVARBU!!!

Greitai atitikimo, tu geriau apkrova, baterijos belaidžių jutiklių pirmas.Ir tada, kai apkrovos baterijų pagrindinio įrenginio.Po to, jums reikia paspausti VIRŠUTINIAME mygtuką viduje belaidžių jutiklių.Taigi, nuotolinio valdymo jutiklis duomenų gali išsiųsti į pagrindinį įrenginį iš karto.

Pakuotėje Yra:

1x B0303 Oras Stotis, 1x Bevielis Jutiklis; 1x Instrukcija

Pastaba: kainų sąrašas nėra jokių mokesčių.Pirkėjai yra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių savo šalyje.Skelbiame visų mažų pakuočių, kaip Dovana ir vertė nuo $5-10. Jei jums reikia specialaus deklaruota vertė, prašome palikti pranešimą po apmokėjimo.Ačiū!

Apie Mūsų Paslaugas

1.Mes siekiame, kad mūsų klientai'satisfaction.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(pašalinti švenčių dienomis).Jei jokio atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

2.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokio ryšio su mumis.Mūsų tikslas yra užtikrinti GERĄ Klientų Aptarnavimą.Taigi, mes visada stengiamės išspręsti bet kokią problemą turite.

3.Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs ne gauti elementą 30 dienų.Nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

Apie Mokėjimą

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Apie Siuntos

1.Prekės bus išsiųstos per 1~3 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo. (Dėmesio: neįtraukia savaitgaliais ir švenčių dienomis)

2.Mes tik laivas patvirtino, Elektrenutritonas.lt adresai.Jūsų Elektrenutritonas.lt adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Mes paprastai laivas visame pasaulyje per Oro Pašto, Pašto Siuntimo Metodą.šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai siuntą visame pasaulyje naudojama imtis 10 iki 30 darbo dienų, išskirti, Šeštadienis & Saulės.

Žymos: wirel oras stotis, namų, meteo stoties sans fil misol, vyrai drėgmėmačiu, raundas skaitmeninė oro stotis, barbecu, oras stotis belaidžiai jutikliai, namo lauko, baldr termometras, stoties orai, žadintuvas skaitmenų

Teorija Temperatūros Jutiklis
spalva Juoda/Balta
Sertifikavimo CE
Maks. Matavimo Temperatūra 49°C & Pagal
Modelio Numeris b0303
Stilius Nuolatinis Stotis
Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Maitinimo Tipas AAA Baterija
Prekės Pavadinimas Baldr
Ekrano Dydis 2.0 - 3.9 Colių
Naudojimas Su Lauko Temperatūros Jutiklis

Parašyti atsiliepimą

Baldr Oras Stotis Laikrodis Patalpų Lauko Temperatūros, Drėgmės Ekranas Belaidžio Orų Prognozė Signalo Atidėjimo Mėlynas Apšvietimas

Baldr Oras Stotis Laikrodis Patalpų Lauko Temperatūros, Drėgmės Ekranas Belaidžio Orų Prognozė Signalo Atidėjimo Mėlynas Apšvietimas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų