Oksfordo Audinio Gyvūnų Siuvinėti talpinimo Vaikų Įvairenybės Saugojimo Krepšys Žaislų Saugojimo Kubeliai Organizatorius Vaikams Žaislas Krūtinės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€14.11

€20.15

-29 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

modname=ckeditor modname=ckeditor

Produkto aprašymas

100% brand new ir aukštos kokybės

Pavadinimas:kubo žaislo organizatorius

Medžiaga: Oxford +plastiko plokštė+veltinio audinio

Pastabos: Prašome naudoti, aplinkai draugiškas beskonis, gali būti plaunami.

Naudojamas saugoti drabužiai, sauskelnės, žaislai, amatų, apatinis trikotažas, kojinės, kt.Ir laikyti ant stalo, lentynoje, odininkas, drabužinė, ar bet kur, kur jūs norite namuose.

DYDIS (Vienetas: CM) : (1cm=0.39 colių, 1 colis=2,54 cm)

33*33*33CM

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Dydis prekės yra matuojamas vertus, neišvengiamai yra klaida apie 2-3cm;

Dėkojame už jūsų supratimą.

2.Gamintojai gamina skirtingų partijų, apšvietimo, fotografavimo, kaip ir kiekvienas rodyti skirtingus, bus skirtingu spalvų skirtumas, neturi įtakos vartojimui.

Apie produktą

laikymo dėžutė yra išardomi ir nėra tobula, bet, vaikų kambarys, žaidimų kambarys, vaikų darželio, ar spinta.

DIZAINO ir SAUGYKLOS: Pagamintas iš audinio drobė su įdomus jaučiamas gyvūnų simbolių priekyje, dėžutės

tinka labiausiai lentynų vienetų ir cubbies ir puikiai tinka kūdikių dušas, dovanos, žaislai, knygos, drabužiai, žaidimai, prekės, ir meno ir amatų.

SULANKSTOMAS ORGANIZATORIAI: Lengva surinkti ir laikyti, kai nenaudojamos.Šonuose ateis kartus plokšti ir pop atgal iki kada reikia.Pakankamai tvirtas, savarankiškas ant lentynos, knygų spintos ir stalai.

SKIRTUKUS IŠTRAUKTI: Patogus tab priekyje leidžia lengvai tiek vaikams, tiek suaugusiems traukti ją išjungti lentynos ir stumti atgal į cubby skylę vienetų.

MEDŽIAGOS ir MATMENYS: Pagamintas iš 100% poliesterio ir Plastiko, matmenys 13 x 13" x 13" Dėl valymo, vietoje, švarus vanduo.Kiekvienas vienetas parduodamas atskirai ir apima vieną langelį.

Didelis Skalbinių Krepšį, Įvairenybės Vaikams, Drabužiai, Žaislai, Knygos Saugojimo organizatorius

Ši drobė laikymo dėžutė puikiai tinka saugoti žaislai, lėlės, drabužiai, galvosūkiai, amatų ir daugiau.

Kad valymo metu, įdomus ir lengvas supimas žaislai į šį Cute Cartoon Laikymo Dėžę.

Ar tai saugojimui, knygų, drabužių ar žaislų, šis universalus bin priduria, spalvinga asmenybė, į savo kambarį.Sumaišoma ir suderinti įvairių gyvūnų dizaino kiekvienam kubeliais jūsų organizatorius už kiekvieną vaiką

Šis tvirtas saugojimo bin puikiai organizuoti ir sumažinus netvarką.

Juokingas simbolių, įvairių gyvūnų, tekstūra informacijos, kad valymas pramogų.

Šią pakuotę tinka labiausiai cube lentynos ir patogiai susilanksto butas patogiai laikyti, kai jis nėra naudojamas.

13 colių vaikams žaislų saugojimo dėžės yra skirtos organizuoti įdomus ir lengviau.Tai vaikai saugojimo kubas yra puikus sprendimas laikyti jūsų vaiko kambario tvarkingas ir netvarkingos, numatant vietą saugoti drabužiai, žaislai, knygos, dėlionės, amatų, batai, užvalkalai, niekučių ar kitus daiktus.

Laikymo dėžutė su įvairių gyvūnų modeliai yra puikus organizaciniai įrankis, skirtas bet kurioje patalpoje.Kiekvienas įdomus gyvūnų modelis bus papuošti savo kambarį ir padaryti valymas įdomus.Šonuose yra sutvirtintas tvirto plastiko plokštelę laikyti visų skirtingų tipų elementus.Tai priemonės, 13" x 13" x 13" ir pagaminti, kad tilptų beveik visose kubo organizatorius lentynos.

Tai patraukli kolekcija, saugyklų dėžės ateina į visų rūšių skirtingas spalvas ir gyvūnus.Pasirinkite savo mėgstamą stilių papuošti savo Safari, Miškai, prie Jūros, ar žemės Ūkio tematikos patalpa.Išsamus manė, aplikacijos, siuvimo, & modelius kiekvienoje dėžėje yra tikrai įspūdį.

modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor

Žymos: krūtinės lobis, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, žalia krepšelį organizatorius, pėdų atrama oda, rubiko kubas, box kubo saugojimas, krepšelis futbolo vaikai, krūtinės saugojimo, lankstymo kortelė, dėžutė, gumos saugojimo kubeliai

Grotelės Kiekis visa
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris Rašomasis stalas vaikams
Tipas Dėklai & Dėžes
Išardomi Laikymo Dėžės Drobė Saugojimo Rašomasis Stalas
Dėžės Žaislams Dėžė/Bin/Cube/Krūtinė/Krepšelis/Organizatorius Vaikams
Formos Aikštė
Kilmės KN(Kilmės)
saugojimo dėžės Dėžės, Lentynos
Medžiaga Audinys
Produktas Žaislai Organizatorius
Talpa 18L
Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas WAIIHA NAMUOSE
Savybės Galima plauti

Parašyti atsiliepimą

Oksfordo Audinio Gyvūnų Siuvinėti talpinimo Vaikų Įvairenybės Saugojimo Krepšys Žaislų Saugojimo Kubeliai Organizatorius Vaikams Žaislas Krūtinės

Oksfordo Audinio Gyvūnų Siuvinėti talpinimo Vaikų Įvairenybės Saugojimo Krepšys Žaislų Saugojimo Kubeliai Organizatorius Vaikams Žaislas Krūtinės

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų