Sniego Putų Pistoletas Pistoletas, Antgalis Automobilių Plovimo Putų Antgalio Sniego Putų Valiklį, Aukšto Slėgio Muilo Foamer Už Stihl Slėgio Plovimo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sniego putų pistoletas, skirtas STIHL Aukšto Slėgio Plovimo

Tinka Modeliams: RE98 RE108 RE118 RE127 RE128 RE143 RE163

Išsižadėjimas: Mes ne STIHL prekės arba susiję su jais.Mes ne parduoti šias Slėgio Plovyklos, tačiau siūlo kai kurios suderinamos jų dalių.Mes esame nepriklausoma dalių platintojas, ir mes stengiamės įtraukti į daugiau dalių ir aksesuarų, kad mūsų svetainėje.

Aprašymas:

PUTŲ MAGISTRO plastiko Putų Pistoletas, specialiai sukurta siekiant įtraukti visas savybes, Žalvario kūno versija, kuri sukuria super tankus putų, maišant muilas ir aukšto slėgio vandens iš jūsų aukšto slėgio plovimo įrenginio.Su savo Išradimo patento, dizaino, jis gali mesti neįtikėtinai storos ir tankios putos ant jūsų automobilis, motociklas, grindų, šaligatvio, stogas ar kitas skalbti elementus .

Kodėl verta rinktis PUTŲ MAGISTRO Sniego Putų Pistoletas:

1. Galingas Putų Pistoletas, purškalai muilo putos iki 6m/ 20ft;

2. Plastikiniai kūno lengvųjų, anti-korozijai ir ilgaamžiai; Tiksliai pagamintos metalo purkštuvas užtikrina gausios ir tankus putplastis su mažiau muilo mišinio santykis.

3. Atnaujintas didelis ir tolygiai laidinio nerūdijančio plieno, kiaurasamtis daugiau, tiršta puta.

4. Putų Lance ateina su žalvarinis purkštukas 1,1 mm, puikiai veikia su 60~130bar (900~1850psi) slėgio poveržlės.Papildomos 1,25 mm antgalio lauke paprastai slėgio plovimo virš 130bar (1850psi).Jei jūs turite labai galingas aukšto slėgio plovimo įrenginį, prašome ardyti 1.10 mm antgalis iš Putų Pistoletas su plokščiu atsuktuvu, ir surinkti 1,25 mm į jūsų Putų Pistoletas.

5. 1 Litro (33 oz) talpos butelis su matavimo ženklas yra permatomas, ir jūs galite pamatyti, poilsio automobilių plovimo šampūnas.Jis yra pagamintas iš HDPE medžiagos, chemijos, atsparus vandeniui.

6. Naudokite mažiau muilo, mažiau aplinką ir efektyviai!Kurti tankus putų, naudojant tik 1: 5 maišymo santykis automobilių plovimo šampūnas ir vandens butelis

7. Su filtru pabaigos, siurbimo žarnos, filtro dalelių muilas arba vandens, niekada subraižyti automobilio dažų.PUTŲ MEISTRAS atkreipti dėmesį į kiekvieną informaciją pateikti geriausi rūpintis savo automobiliu.

Kaip Naudoti:

1. Montavimas Adapteris su sandarinimo juosta iki Putų Pistoletas, tada Prijunkite jį prie Slėgio Plovimo Ginklą ar Pratęsti Lance.

2. Gauti tankus putos, maždaug 20 proc. automobilio plovimo šampūnas ir 80% vandens į butelį.

3. Reguliatoriaus Rankenėlę kontrolę suma muilo ir vandens mišinio, kuris yra sudarytas iš butelio.

4. Su Putų Lance ' s reguliuojami Fan Antgalis, galite nustatyti purškimo modelis iš jet stream plačiai ventiliatoriaus modelis.

5. Didesnis slėgis nuo slėgio plovimo, geriau putos iš Putų Pistoletas.Mes rekomenduojame naudoti slėgio plovimo daugiau nei 120bar (1750psi).

Profesionalus Aptarnavimas Atsakyti per 24 valandas, darbo dienomis.Susisiekite su mūsų paslaugų internetu tiesiogiai, jei jokių problemų.

Pastaba:

1. Putų Lance puikiai veikia su slėgio plovyklos tarp 60~160bar (900~2320psi).Tačiau Ji nėra tinkama sodo žarna ar juostos vandens žarna.

2. Kaip yra dviejų tipų adapteris, skirtas šios markės slėgio plovimo.Prašome patikrinti, adapteris dydis ir įsitikinkite, kad ji tinka jūsų mašina.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės dėl nesuderinamumo adapteris.Jei jums nėra aišku, prašome atsiųsti mums nuotrauką iš savo ginklą ir lance, padėsime pasirinkti tinkamą adapterį.

Žymos: tvarkyti stihl ms 170, pjūklą echo, t5, pjūklą stihl, 2 putų pistoletas, maisto putų, reguliuoti sniego putų lance, ar putų antgalio, pistoletas žaislas, paramos sniegas

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LOKYS JĖGA
Vandens Purškimo Tipas Ventiliatorius
Korpuso Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Su Vandens Vamzdžiai No
Sąsaja Medžiaga Vario
Antgalio Medžiaga Vario
Rankenos Tipas Pirštu Tipas

Parašyti atsiliepimą

Sniego Putų Pistoletas Pistoletas, Antgalis Automobilių Plovimo Putų Antgalio Sniego Putų Valiklį, Aukšto Slėgio Muilo Foamer Už Stihl Slėgio Plovimo

Sniego Putų Pistoletas Pistoletas, Antgalis Automobilių Plovimo Putų Antgalio Sniego Putų Valiklį, Aukšto Slėgio Muilo Foamer Už Stihl Slėgio Plovimo

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų