Šiuolaikinių LED Krištolo Šviesa 5W/3W Patalpų Eilėje Lempos Koridoriuje Šviesos Kristalų LED Apšvietimas Kambarį AC110-260V

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€16.36

€30.30

-46 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Šiuolaikinių LED Krištolo Šviesa 5W/3W Patalpų Eilėje Lempos Koridoriuje Šviesos Kristalų LED Apšvietimas Kambarį AC110-260V

Funkcijos 1. Energijos taupymo ir mažas elektros energijos sunaudojimas 2. Atsparus vandeniui LED driver, saugiau, vonios kambarys, miegamasis ir gyvenamasis kambarys 3. Akių apsauga ir ekologiškai, nėra gyvsidabrio, švino, UV ar šiluminės radiacijos 4. Nerūdijančio plieno korpusas ir k9 kristalų umbra , Prabanga, patvarus ir šviečia visą laiką.Ilgas tarnavimo laikas. 5. Tinka miegamojo, vonios kambario, prieškambario, praėjimų naudoti ir pan.Lengvas montavimas 6. Nerūdijančio plieno pagrindo 7. Crystal umbra 8. Keturių spalvų crytal : balta,warmwhite spalvos,rožinė,spalvotų 9.Plačiai taikomas gyvenamasis kambarys, miegamasis, koridorius ir vonios kambarys 10.Medžiaga: Nerūdijantis plienas ,crystal Įrengimas: Įtaisytą įrenginio, Jei norite prie Sienos tvirtinamas montavimas prašome palikti pranešimą Nr. palikti pranešimą numatytasis siųsti Įterptųjų montavimas Lubų moliūgų žibintų Apšvietimo spalva: Balta,WarmWhite spalvos,Rožinė,Spalvotų Įtampa: AC 85V-265V Galia : 3W 5W CE & RoHS LED tarnavimo laikas: >50000 val Šis produktas neturi paramos tamsos Pereiti nėra įtraukta į šio produkto

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Elektrenutritonas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Patarimai Atsargumo Priemonės:

1. Rusijos klientas : pasakykite mums savo vardą, pavardę, siekiant palengvinti jūsų prašymo gavimo dienos, jei nenorite likti vardas, pavardė, mes atlikite savo prašymą po gimdymo, kontaktinio asmens vardas, nebegali priimti, keisti, nes visiškai vardą, pavardę ir kontaktinius nepalieka neigiamus padarinius, atsakomybė tenka jums.

2. Brazilijos vartotojams : Jei pasirinksite DHL, prašau, duokite man žinią pasakykite mums savo mokesčių ID, kuris yra DHL reikalavimus, bet mes seks jūsų užpildyti deklaruota vertė, nesijaudinkite.

3. Kurjerių nuotolinio mokestis Problema : Kai pasirenkate express, tokių kaip DHL, "FEDEX", UPS, TNT, AVS ir tt., prašome savo pašto kurjerių bendrovės interneto tinklalapyje, siekiant patvirtinti, ar nuotolinio, jei ne mes bus normalus nuotolinio pristatymo, jei jūsų adresas atokiose vietovėse paskirta kurjerių įmonės, jūs turite sumokėti papildomą mokestį, ar mes galime pasirinkti, pigesnis būdas išsiųstas jums, nes jūs mokate kurjerių mokesčiai nėra įtraukti į nuotolinio valdymo pultą, izoliuotas kurjerių įmonės mokesčiai yra papildomai apmokestinti.Noriu suprasti!

Žymos: ceil lempa led, šviestuvai lubų plokštės, sūnus lempos, užduotis žibintai, lempa led, lamparas techo, kristalų lempos, lubų kristalų, led, alavo lubų šviesos

Stilius Modernus
Prekės Pavadinimas LAIMAIK
Kilmės KN(Kilmės)
Įdiegti Stilius Embeded
Savybės LED KRISTALŲ lubų lempa
Modelio Numeris GH-1036
Pagrindo Tipas Pleišto
Šviesos dydis D12cm*H3.8cm
Medžiaga Crystal
Prašymas Fojė
Yra Pritemdomi No
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Naudojimas Atostogų
Šviesos šaltinių skaičius 5
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Galia 3W,5W
Sertifikavimo ce
Garantija 2Year
Elemento Tipas Lubų Šviestuvai
Taikomas vietos LED Lubų Apšvietimas Kambarį
Technics Graviruotas
Įtampa 90-260V
Yra Protingas Prietaisas No
Apdaila Poliruotas Chromo
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Korpuso Medžiaga Crystal
Skylės Dydis 5cm~7cm
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Maitinimo Šaltinis AC

Parašyti atsiliepimą

Šiuolaikinių LED Krištolo Šviesa 5W/3W Patalpų Eilėje Lempos Koridoriuje Šviesos Kristalų LED Apšvietimas Kambarį AC110-260V

Šiuolaikinių LED Krištolo Šviesa 5W/3W Patalpų Eilėje Lempos Koridoriuje Šviesos Kristalų LED Apšvietimas Kambarį AC110-260V

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų