Dviračių Uodegos Šviesos Itin Ryškios Dviračių Šviesos USB Įkraunamas LED Dviračio Galinis Žibintas 5 Šviesos Režimas Žibintai su Raudona + Mėlyna

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.48

€4.59

-24 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Itin Ryškus, kad Jūsų Saugus: 260 laipsnių plataus kampo vizualinis dizainas suteikia daugiau aiškumo, nei kitų žibintai.kas daugiau , PAGALIUKO lempos granules gamina super šviesus, siekiant padidinti didžiausią matomumą kelyje savo dviračių saugos.

Keli Režimai & Vandeniui: dviračio lemputė raudona & mėlyna, trunka iki 2-4 valandas, priklausomai nuo režimo, galite naudoti.Oras stora konstrukcija užtikrina visų sąlyga naudoti.

USB Įkrovimo: Sustabdyti Eikvoti Savo Pinigus ir Niekada Pirkti Baterijų.Dviračių uodegos šviesos mokesčius iš jūsų kompiuterio, ar bet kokių įtaisų su USB prievadą.Tik trunka 2 valandas, o visiškai įkrautas.

Lengva Įdiegti: Horizontalus arba Vertikalus Montavimas, 360 sukimosi montuojamiems dviračių indikatorių įdiegia ir lankstus paskiria aplink, bet rankenos, sėdynės paštu, rėmo arba šalmas sekundžių su nereikia jokių įrankių.

Dviračių LED Šviesos yra puikus apšvietimas plačiai naudojami kalnų dviračių žibintų, užpakalinis žibintas, šalmai, kuprinės, diržai, motoroleriai, kūdikio vežimėlio, lazdą, vežimėliai.Jis yra SUPER ŠVIESUS, LENGVAS, atsparus VANDENIUI,ENERGIJOS TAUPYMO, PATVARUS!Mėgautis dviračių, kurių ramybę.

Itin Šviesus Ir 5 Režimai:

Raudonos Ryškumas (trukti iki 2 val.)

Raudona Strobe (trukti iki 4 valandų)

Mėlynos Ryškumas (trukti iki 2 val.)

Mėlyna Strobe (trukti iki 4 valandų)

Raudona & Mėlyna Strobe (trukti iki 3 val.)

USB Įkrovimo:

Mokesčius iš jūsų kompiuterio, ar bet kokių įtaisų su USB jungtimi

Pastatytas aukštos kokybės įkraunama ličio baterija

Tiesiog reikia 2 valandas, o visiškai įkrautas

LENGVA NAUDOTI:

Rasti prietaiso su USB jungtimi (nešiojamieji, kompiuterių, arba jūsų mobiliojo telefono kištukas yra ideali vieta) ir prijunkite jį 2 valandas ar mažiau.Žingsnis

Pateikiame viską, net splitas-antras sąrankos instrukcijų.Tiesiog prijunkite jį prie savo dviračio rėmo, šakės, sėdynė po (įskaitant labiausiai Aero vamzdžiai), vairas, balno baras, seat stay, laikiklis, ratlankiai, ar šalmas.Jis tinka ir stora, ir lieka įdėti!

Pasirinkti apšvietimo nustatymas, kad jums tinka, tada perjungti bet kuriuo metu.

Mėgaukitės žinodami, kad jūs galite saugiai dviračiu, bet apšvietimo būklės 4 - 12 valandų.IIf norite jį naudoti kažkur kitur,unclip ir perkelti į kitą vietą.Yra kelių dydžių silikoniniai žiedai puikiai tinka!

spalva: raudona+Mėlyna šviesa

Medžiaga: plastikas

dydis: 8.7*2*3cm

Pakuotės Turinys:

1 x Dviračių Uodegos Šviesos

1 x Gumos juosta

1 x USB Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: stilingas dviratis priekinis žibintas, derliaus šviesos dviračių, dviračių led usb, didelis dviračių žibintai, bicycl led, mažųjų dviračių šalmas led šviesos, antikvarinis dviratis, dviračių atspindi, bicycl lempos, didelis dviračių uodegos šviesos

Maitinimo Šaltinis Kita
Prekės Pavadinimas WOSAWE
Modelio Numeris Dviračių Žibintai
Montavimo Rodymas Rėmas
Sertifikavimo 3C

Parašyti atsiliepimą

Dviračių Uodegos Šviesos Itin Ryškios Dviračių Šviesos USB Įkraunamas LED Dviračio Galinis Žibintas 5 Šviesos Režimas Žibintai su Raudona + Mėlyna

Dviračių Uodegos Šviesos Itin Ryškios Dviračių Šviesos USB Įkraunamas LED Dviračio Galinis Žibintas 5 Šviesos Režimas Žibintai su Raudona + Mėlyna

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų