Okeytech 2 Mygtuką 433Mhz Nuotolinio Automobilio Raktas " Nissan Qashqai Saulėtas NV200 Su Pūko Ašmenys FSK PCF7946 Chip Auto Apversti Lankstymo Raktas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€13.95

€17.44

-20 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Okeytech 2 Mygtuką 433Mhz Nuotolinio Automobilio Raktas " Nissan Qashqai Saulėtas NV200 Su Pūko Ašmenys FSK PCF7946 Chip Auto Apversti Lankstymo Raktas

Techniniai duomenys: Svoris:50g Mygtukai: 2 Mygtukus Automobilio Logotipo Lipdukas: Ne Atsakiklis Lustas: PCF7961M Chip Paketų Sąrašas: Kaip Jums Pasirinkti

Svarbi Pastaba:

1. Mūsų pagrindiniai neturi jokių automobilio markės logotipą, jei jums priimti negali, prašome padaryti, kad ne.Ačiū.

2. Šis projektas yra nuotolinio valdymo pultas, į kurią įeina visos sudėtinės dalys, nuotolinio valdymo, ir yra visa užbaigti klavišą, ne tik klavišą " shell.

3. Viduje yra vidinės (remote / elektroniniai / atsakiklis lusto) vienetas.

4. Vaizdas yra realus produktas.Ne atsisiųsti iš interneto.Prašome palyginti savo klavišą " shell, įsitikinkite, kad jūsų prekės yra ta pati kaip mūsų produktą prieš perkant.

5.Jums reikia eiti į savo vietos spynų parduotuvė programa, ji taip pat.Nėra rankiniu būdu, kad vartotojas galėtų tai padaryti patys.ačiū!

6. Silikono atveju spalva atsitiktinė, jei norite pasirinkti spalvą, atkreipkite dėmesį.

Pristatymas

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

mes taip pat gali pateikti įvairius automobilio raktus,atsakiklio žetonų ir spynų įvairių automobilių markių.jei esate intereasted bet prekių,maloniai prašome cantact man.mes labai stengiamės sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.Daugiau produktų, prašome susisiekti su manimi, aš suteikti jums geriausią pasiūlymą.

Žymos: nissan patrol y61 rakto pakabuku, pagrindiniai "nissan", pagrindiniai ispudingai, ašmenys hu92, gėlių peiliu rinkinys, rūko nissan qashqai 2, automobilio raktas "lexus", kangoo raktas, chip klavišą "nissan", apversti raktas hu136

Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Atsakiklio Lustas pcf7961m
Dažnis 433mhz
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Funkcija Nuotolinis Atrakinimas
Mainų Dalies Numeris Nuotolinio Automobilio Raktas
Rūšis/Forma Automobilio Raktas
FCC CWTWB1G767
Gamintojas Dalies Numeris Pakeisti Nuotolinio Klavišą " Nissan Qashqai
Pavadinimas Už " Nissan patrol Raktas
Logotipo Lipdukas No
Kitos Dalies Numeris Už " Nissan Qashqai Saulėtas NV200
peilis pūko balde
Tinka Už " Nissan Qashqai Automobilį
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis kaip jums pasirinkti
Svoris 0.05Kg
Medžiagos Tipas 433mhz
R/C Funkcija Su
Pritaikymas Taip

Parašyti atsiliepimą

Okeytech 2 Mygtuką 433Mhz Nuotolinio Automobilio Raktas

Okeytech 2 Mygtuką 433Mhz Nuotolinio Automobilio Raktas " Nissan Qashqai Saulėtas NV200 Su Pūko Ašmenys FSK PCF7946 Chip Auto Apversti Lankstymo Raktas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų