ALLSOME T300/T400 Medienos apdirbimo Raštininkas Reguliuojamo Kampo Liniuote Aliuminio T-tipo Kirto Žymėjimas Matavimo Įrankis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€21.66

€30.95

-30 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: - Reguliuojamas kampas, tikslaus kalibravimo ir patogus valdymas. - Aliuminio lydinio, medžiagos, drabužiai ir rūdžių, patvarus. - Rasti skylę, atitinkančios apimties, įdėti jį į skylę, ir nubrėžti norimą liniją. - Tikslumo ženklinimas t-taisyklės padės jums atkreipia puikus horizontalios linijos, o stumdomas taisyklė krašte savo darbą.Specifikacija: Medžiaga: Aliuminio Lydinys, Dydis: 300mm/400mm Pakuotė: 1 x Norma(T-300 arba T-400)

Klausimas ir atsakymas:

1.Kaip aš galiu gauti nuolaida?

Mes visada rodo geriausią mažmeninės kainos galime pasiūlyti, todėl jūs visada gauti pigiausią kainą, mūsų on-line parduotuvėje.Jeigu jūs esate didmenininkas, birių užsakymo, prašome susisiekti su mumis pirma, mes suteiksime jums specialią nuolaidą kainą.

Prašome atlikite žingsnis, kaip žemiau:

1 Vieta užsakymą pirma, nereikia mokėti pinigus iš karto.

2 Palikite mums žinutę kreipkitės į mus, jei yra specialios nuolaidos.

3 Mes atsakysime jums per 24 valandas.

4 Jei yra nuolaidą, mes susisieksime su jumis arba peržiūrėti užsakymo vertė mažesnė tiesiogiai, tada jūs galite perkelti mokėjimų.

2.Kaip apie muito?

Kaina neįeina visi muitai.

Mes visada deklaruoti vertės, nekilnojamojo kaina.Jei norite mums pripažinti vertę, kaip norite taupyti muito, prašome palikti mums pranešimą su užsakymu, mes bus padaryti, kaip jūs mums pasakė.Šiuo atveju, reikia atsižvelgti į rizikos muitinės.

3.Ką aš galiu padaryti, kai ilgas laikas praėjo, aš vis dar negavau sklypas?

Ši situacija visada atsitiko su post office oro sklypas.Kai jums rasti savo sklypo stebėjimo informaciją matyti sklypo liko Kinijos žemyninės dalies, bet jokios informacijos apie savo vietos post office svetainėje, dabar jūsų sklypas yra kelyje į savo šalį, arba atvyko ne savo šalyje, bet tik dėl savo vietos po pareigūnas yra pernelyg užsiėmęs, siekiant susidoroti su savo sklype laikinas, prašome būti kantriems.

Kai gavimo laikas yra trumpesnis nei 10 dienų paliko, o jūs vis dar negavau sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti gavimo laiko jums ir pabandyti padėti rasti priežasties, už vėlavimą, ir pabandyti išspręsti, bet naujienos " leis jums žinoti laiku.

Žymos: apkaba valdovas aliuminio, t kryžiaus volkswagen, centras scriber, staliaus darbai, raštininkas, valdovas mokykla, 6 colių metalo valdovas, lygio valdovas, kapro lygis, žemėlapis šabloną, kampas aliuminio valdovas

Prekės Pavadinimas Allsome
spalva mėlyna
Materil Aliuminio
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris T-300/T-400

Parašyti atsiliepimą

ALLSOME T300/T400 Medienos apdirbimo Raštininkas Reguliuojamo Kampo Liniuote Aliuminio T-tipo Kirto Žymėjimas Matavimo Įrankis

ALLSOME T300/T400 Medienos apdirbimo Raštininkas Reguliuojamo Kampo Liniuote Aliuminio T-tipo Kirto Žymėjimas Matavimo Įrankis

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų