Prieigos kontrolės Belaidė Klaviatūra Sūpynės stumdomas Vartai opener

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€23.22

€24.70

-5 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Belaidė Klaviatūra Durų Užraktas su imtuvu GE-RCV1 Vartų Durų Atidarytuvas Pakavimo sąrašas : 1* Belaidė klaviatūra ; 1* GE-RCV1 imtuvas . *Tai yra dual channel siųstuvai, kad yra aktyvuota tik po to, kai pateko į Tinkamas derinys.Vienetai yra skirtos montavimui patalpos arba lauko vietose.kad būtų užtikrintas didžiausias saugumas, nes perduodamų kodas keičiamas ne kiekvienas perdavimo sesijos.Numatoma perdavimo diapazonas yra 200 m į atvirą erdvę ir 35 m patalpoje.Vienetai yra skirta užtikrinti, baterija ekvivalento iki maždaug 2 metų eksploatacijos atsižvelgiant 10 transmisija/dieną .Belaidė Klaviatūra Durų Užraktas Techniniai duomenys:

1. Baterija: 6VDC, 2vnt apie CR2032(230mAh)

2. Baterijos Tarnavimo laikas: 2 metai;

3. Dažnis: 433.92 MHz

4. Singal galia: apie 1 mw

5. valdymo atstumas: 200m už lauke ir 35meters patalpose.

6. IP54

7.Matmenys: 85*75*35 mm

8. Svoris: 150g

Garsinis signalas statusas

1 trumpas pyptelėjimas

Klaviatūros signalas

1 ilgas pyptelėjimas

Modifikacijos, kartu patvirtina (arba siunčia signalą po įveskite teisingą slaptažodį )

5 trumpi pyptelėjimai

Klaida metu kartu įvesties derinys arba redaguoti operacija

2 mažos pypsi

Baterijos išsikrovimo signalas Naujas baterijas reikia

Nurodymų atskiras imtuvas GE-RCV1 1) Laido prijungimas(2 core, elektros kabeliai). a.Raudoną laidą prie maitinimo 12~24V DC b.Baltą laidą su GND 2) Laido prijungimas(4 branduolių elektros kabeliai). a.Balta viela ir ATIDARYKITE b.Raudona viela UŽDARYTI c.Sidabrinė viela SUSTABDYTI d.Juodą laidą prie GND( arba COM) 3) Siųstuvo gyvenimą.Patikrinkite laido prijungimas prieš įjungiate b.Paspauskite "SUŽINOKITE MYGTUKĄ",LED šviesos yra, ir tada ji bus įvesti į mokymosi procesą.c.Paspauskite"1" mygtuką du kartus, tada LED lemputė mirksi.Į mokymosi procesą yra successed.d.Jei "2" mygtukas yra veiksmingas, raudona viela ir juoda laido kontaktas.e.Jei "4 "mygtukas yra veiksmingas, mėlyną laidą ir juoda laido kontaktas.g.Mygtuką "3"yra niekinis. 4) Siųstuvas : geležinkelių kodas, 433.92 MHZ 5) Ištrinti nuotolinio valdymo pulteliu iš išorės imtuvas Paspauskite ir palaikykite sužinoti mygtuką, kol lemputė išsijungia, tada visi davikliai bus pašalintas iš išorės imtuvas.

Žymos: nuotolinio sūpynės vartai opener, skaidrių vartai opener metalo, 1 sūpynės vartai opener, dft frsky, dft, koja siurblys, žarna, stumdomas vartai opener "pasidaryk pats", vartai opener stumdomas, pramonės sūpynės vartai opener, automatizuotas sūpynės vartai opener

Kryptis NĖRA
Prekės Pavadinimas chisung
Dažnis 433.92 MHz+/-75KHz
Tipas Belaidė klaviatūra
Modelio Numeris CSK Belaidė Klaviatūra withe imtuvas
Saugumo Režimas Nesugeba Užtikrinti

Parašyti atsiliepimą

Prieigos kontrolės Belaidė Klaviatūra Sūpynės stumdomas Vartai opener

Prieigos kontrolės Belaidė Klaviatūra Sūpynės stumdomas Vartai opener

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų