Bevielio ryšio Poveikio Veržliarakčio 980Nm Sukimo momentas Brushless Variklio Greitai Chuck 2x6.0A su Greito Įkroviklio Kintamo Greičio Poveikio Rinkinys su Gręžimo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€69.97

€114.71

-39 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

UNIVERSALUS elektrinis ĮRANKIS -- 1/2 colių & 1/4 colių Greito Tvirtinimo ir pagrindinės Tipas 1,5-13mm Gręžimo Pajėgumas Chuck sujungia funkcijų Elektrinis Atsuktuvas, Poveikis Raktas ir Poveikio Belaidžius Gręžimo.Vienas universalus belaidis poveikio vairuotojas gali pakeisti bevielis gręžimo combo komplektas, skirtas atpalaiduoti/sugriežtinti bet rankena veržlė, varžtas, ar didelis, sriegimo ir gręžimo.Gera namų renovacijos, statybos projektai, pramonės įrenginių ar jų atsarginių dalių techninės priežiūros ir motociklų remontas.

GALINGA BRUSHLESS MOTORINIŲ -- Aukštos klasės brushless variklio pristatyti sukimo momentas iki 980Nm(8674 į lbs), už vargo atlaisvinkite/sugriežtinti bet surūdys-dėl arba per sugriežtino rankena veržlė, varžtas ar didelis varžtas; jį taip pat optimizuoja įrenginio efektyvumą, didina 10X motorinių gyvenimo ir 50% daugiau runtime vienam mokestis, ne nusitrinti ir uždegimo, mažiau priežiūros, lengvesnės ir labiau kompaktiškas dydis.

GREITAS ĮKROVIKLIS 6.0 A ir LENGVA NAUDOTI PANEL -- Su greitas įkroviklis, šis įkrovimo 21V 6.0 Ah ličio-jonų baterija gali būti visiškai įkrauta tik per 3-4 valandas, didelės talpos maitinimo užtikrina ilgą laiką continouse darbą.Pažangi valdymo skydelį lengva matyti, greičiu svirtis, ir likusį energijos; funkcijų mygtuką, yra tikrai patogi funkcija jungiklis.

KINTAMAS GREITIS ir GREITAI KRYPTIES JUNGIKLĮ -- Paspauskite sukelti įvairių jėgų, galite labai lengvai kontroliuoti greitį jūsų raktas nuo 0-3800 RPM ir poveikio rodiklis nuo 1-3600 IPM.Į priekį/Atgal mygtuką Saugus Užraktas leidžia lengvai gręžti, priveržti ir tvirtinimas.

3 LED ŠVIESOS ERGONOMIŠKAS DIZAINAS -- Upgade 3 LED priekinės šviesos apšviesti, kur jūsų dirba, 20S nedelsiant išjungti šviesos dizaino daugiau humanize.Pistoletas su rankena nustatyti padengti minkšta guma labiau comfortbale ir subalansuota rankena.Patvarus aliuminio galvos sustiprinti poveikį vairuotojo naudojant gyvenimą.Ateina su 18 reikmenys ir sunku įrankių dėžė.

Specifikacija:

Kištukas: ES/JAV/jungtinė karalystė (pasirinktinai)

Baterija Kokybė: 1 Baterijos / 2 Battery (pasirinktinai)

Variklis: Brushless Variklis

528TV Baterijos Talpa: 6000mAh

Įkrovimo Laikas:apie 3H

Naudojant Laikas: apie 8 VAL.

Įtampa: 110-240V 50~60HZ

Galia: 200W

2 In 1 Greitai Griebtuvas: 1/2 aikštėje chuck & 1/4 hex tvirtinimo

Applicat Lizdas Diapazonas:0~26mm

Poveikio Dažnis: 1-3600 IPM

Be apkrovos Greitis: 0-3800r/min

Sukimo momento Galia: 980N

LED Lemputė: 3pcs

Priedai:

Parašykite Griebtuvas: 1.5-13mm(1/2-20UNF)

Lizdas Dydis: 10mm, 12mm, kaip 14mm, 17mm, 19mm, 21mm, 22mm

3 Dviguba Galvos Kryžminis Atsuktuvas Bit: 110mm

3 Hex Raktas Lizdas: 8mm

Pakavimo Sąrašas:

1 * Brushless Poveikis Raktas

1 * Maitinimo Adapteris

2 * 528TV Baterija

1 * Diržo

7 * Lizdas

3 * Kryžiaus Scerdriver Bitai

1 * Raktas Tipo Gręžimo Griebtuvas

1 * Raktas Veržliaraktis

1 * Adapteris

3 * 8mm Hex Raktas Lizdas

1 * Laikymo Dėžutė

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1.Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Elektrenutritonas.lt ateityje.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai

1. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę , prašome grąžinti ją per 7 dienų repacement arba pinigų atgal.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Sugedę daiktai Turi Būti nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (o originalios pakuotės, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Žymos: poveikis raktas, paramos brushless, baterija raktas, hazet sukimo momento raktas, poveikio reketas, veržliaraktis, gręžimo poveikis, gręžimo plaktukas, gręžimo variklis, bosch ixo įkrovimas, brushless raktas

Be Apkrovos Greitis 3600rpm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris bevielio ryšio poveikio raktas
Tipas Įkraunamas Elektrinis Raktas
Nominali Įėjimo Galia 200W
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"
Prekės Pavadinimas KKMOON
Maitinimo Šaltinis AC
Vardinė Įtampa 220V
Dažnis 1-3600 IPM

Parašyti atsiliepimą

Bevielio ryšio Poveikio Veržliarakčio 980Nm Sukimo momentas Brushless Variklio Greitai Chuck 2x6.0A su Greito Įkroviklio Kintamo Greičio Poveikio Rinkinys su Gręžimo

Bevielio ryšio Poveikio Veržliarakčio 980Nm Sukimo momentas Brushless Variklio Greitai Chuck 2x6.0A su Greito Įkroviklio Kintamo Greičio Poveikio Rinkinys su Gręžimo

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų