1pcs 10 Paskatino Naujo Tipo Auto Automobilis Saulės energija Varomas LED Mirksi Ryklių Pelekų Anti-Galinis Įspėjamasis Užpakaliniai Žibintai RGB valdiklis BJ

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€6.83

€8.53

-19 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

【 produkto vadovas 】

Anti-galinis įspėjamasis šviesos yra naujos transporto priemonės, gaminiai, produkto, viršuje įrengtos automobilis neturi atlikti jokių pakeitimų originalus automobilio, LED žibintai tamsoje, automobilis turi šiek tiek vibracijos atveju mirksi išvengti automobilio akyse prasta, Kad galinis susidūrimo ir kitų nelaimingų atsitikimų, produkto ateityje su pačiu aukštos stabdžių žibintai, automobilių gamyklos standartu.?Vakare, automobilių žibintai yra visada ryškios raudonos šviesos, nuovargį, vairuoti ar ilgai vairuotojo galinis vairuotojo, automobilio raudona užpakalinis žibintas spalva turės nuolatinę paralyžius, šiuo metu, gali sukelti galinis ir kiti eismo įvykių .Be to, spalvos įspėjamieji žibintai bus, kad žmonės turi regėjimo nuovargis, atitraukti vairuotojo dėmesį, ji taip pat yra labai lengva sukelti galinis ir kiti eismo įvykių.

Šis produktas pakaitomis mirksi mėlynas ir baltas žiburiai, gali pagerinti budrumą vairuotojo nuo automobilio, siekiant užkirsti kelią, kad vairuotojas prasto matomumo ar nuovargį vairavimo galinis susidūrimo ir kitų nelaimingų atsitikimų!Pavyzdžiui, į tunelį, vakare ar naktį vairuotojo;Saulės baterija, vidinė ličio baterija, nemokamai ryšio linijų, šviesos ir vibracijos, smūgių in motion) automatiškai mirksi mėlyna aurora, šviesiai arba tamsiai šviesos, bet jokios vibracijos 120 sekundžių po automatinio stabdymo flash, protingas!

【 Produkto Savybės 】

1. Saulės įkrovos, kad gaminys naudoja aukšto efektyvumo šviesos šaltinius, sugeria daug saulės, bet 3 valandų ar lietingą orą, 8 valandų galima naudoti paprastai 3-5 dienas, stiprios saulės šviesos gali sugerti 15 valandos normalios naudoti 15-20 dienų.

2. Integruota ličio baterija, produkto didelės talpos ličio baterija produktų, patvarus.

3. Bevielį ryšį, nereikia pakeisti originalios automobilių, ašarų atidaryti dvipusės juostos gali būti pritvirtintas.

4. Didelio ryškumo, netoli užpakalinis žibintas šviesos, LED žibintai iš Taivano custom 15 * 15 kvadratinių viko, gerą stabilumą, važiuojant labai geras įspėjimas.

5. Korpuso dažų (ne dažyti), originalių automobilių tos pačios spalvos dažų, iš esmės skirta automobilių, gaminio paviršius turi didelį apdaila, ir originalios automobilių dažai, kaip ir korozijos-atsparus smūgiams, anti-senėjimo.

6. Eismo įspėjimo funkcija automatiškai atidaryti, integruota aukšto jautrumo vibracijos jutikliai ir šviesai jautrių sistema, vairuojant tamsoje šviesos taip pat automatiškai į kitą blykstę.

7. Pažangi uždaryti sistemos, eilutėje " 14-pin mikrovaldiklis, dvigubos linijos kontrolės, yra nedelsiant išjungti sistemą, automobilių stovėjimo ir šviesos, ir toliau blink proceso raudona lemputė, stovėjimo ar kūno vibracijos, 120 sekundžių po automatinio uždarymo.

8. Stilingas ir gražus, sklandžiai ryklių pelekų dizainas.

【 Produkto Savybės 】

1, sumažinti pasipriešinimo koeficientą, be to, statinės elektros iškrovos funkcija

Automobilių ryklių pelekus, taip pat žinomas kaip automobilio stogo, produkto dizaino koncepcija yra natūralus žuvų (įskaitant ryklių) nugaros peleką imitacija, nes vaidmenį žuvų nugaros pelekus gali sumažinti atsparumą vandeniu, bet taip pat gali lengvai reguliuoti plaukimo laikysena.Montuojamas ant stogo ryklių pelekų yra funkcija, žuvų nugaros peleką kartu su šiuolaikinės aerodinamika ir dizaino produktas.Kai automobilį į orą dideliu greičiu, bus ištraukti ilgai išmaišykite.Kai išmaišykite automobilį iš uodegos, jis turės slėgių pasipriešinimo, ir tinkamoje vietoje, siekiant padidinti spoileris, galite pajėgų oro srauto prieš perėjimą iš laminarinio į sūkurinį srautą, sumažinti trintį ir diferencinio slėgio pasipriešinimas, kuri Sumažinti pasipriešinimo koeficientą, bet taip pat laidos statinės elektros, veiksmingai mažinti kūno pridedamas prie dulkes, nešvarumus, sumažina triukšmą, bet taip pat suteikti tam tikrą spaudimą, siekiant stabilizuoti kūno!

2, anti-galinis funkcija

Vakare, mūsų automobilių žibintai yra visada ryškios raudonos šviesos, nuovargio vairuotojo ar ilgai vairavimo vairuotojų požiūriu ši spalva bus nuolatinė, tirpimas, bus ne sukelti jų dėmesį; arba dėl to, Priešais automobilių šviesos švitinimo, tai nėra lengva rasti mūsų transporto priemonės priekyje, todėl jis yra lengvai sukelti galinis avarijos.Kaip rezultatas, mes į automobilį ryklių pelekai padidėjo LED mirksi funkcija.Nes žmonės yra jautresni mirksinčios šviesos, taigi, šis produktas gali būti važiavimo laikas priminti įspėjimo vaidmenį, taip, kad vairuotojas automobilio anksti, ir taip pasiekti poveikio prevencija galinis!

Žymos: bora, a3 puodelio laikiklis, žemėlapis slėgio daviklis, led saulės statymai, saulės led mirksi, puodelio laikiklis skoda, vw passat dsg pavarų perjungimo rankenėlės, byloje raktas vw, plaukti led saulės, mygtukas lango

Bora Metų 2010 m.
Elemento Tipas Dienos Šviesos
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Automobilio Modelis Visi Automobilių
Nuotolinio kontrolės Be baterijos baterijos negali praeiti muitinės
Prekės Skersmuo 13cm
Modelio Pavadinimas 10 led saulės energija varomas Ryklys automobilio žibintai
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis VOLKSWAGEN
Medžiagos Tipas led
on/off Įtraukti
"Volkswagen Modelis bora
Prekės Svoris 0.11kg
Specialios Funkcijos RGB šviesos
Įtampa 12V
Prekės Pavadinimas DARKEYE

Parašyti atsiliepimą

1pcs 10 Paskatino Naujo Tipo Auto Automobilis Saulės energija Varomas LED Mirksi Ryklių Pelekų Anti-Galinis Įspėjamasis Užpakaliniai Žibintai RGB valdiklis BJ

1pcs 10 Paskatino Naujo Tipo Auto Automobilis Saulės energija Varomas LED Mirksi Ryklių Pelekų Anti-Galinis Įspėjamasis Užpakaliniai Žibintai RGB valdiklis BJ

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų