12pcs Draugystės Fidget Užtrauktukas Apyrankės 7.5 Coliai Sensorinis Žaislai Urmu Nustatyti 23GD

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€2.78

€3.87

-28 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

OOTDTY 100% brand new ir aukštos kokybės

★12 Pak Fidget Užtrauktukas Apyrankės Jutimo Žaislas - puikus rinkinys už gimtadienio džiaugtis vaikai.Jie yra labai populiarus šalies naudai karšto žaislus jūsų vaiko Gimtadienis.Vaikai galės žaisti su šiomis plastikinės apyrankės fidget papuošalai ir bus meilė, dalis jų goody maišelį stuffers.Labai Jutimo Figit Įtempių Žaislai, skirti Specialiųjų Poreikių Vaikams.Tobula žudymo metu, anti-stresas, geriau sutelkti dėmesį, ADHD arba dėl vaikų autizmo.

★Jie puikiai tinka užpildyti Velykų krepšelius, Partija Pasisako, Valentino Diena klasių mainus, Gimtadienio, Stovyklavimą, Helovinas, Švyti Šalis, Koncertai, Mokyklos Klasėje Apdovanojimus, Lobių Dėžė, Karnavalas Prizus, Pinata Žaislai, Glaistas, Vonia Įdomus, Barai ir Baseinas Šalys, Paplūdimys Šalys, CookOut ir Daugiau.Dizainas tai zipas apyrankės padeda išlaikyti rankas užimtas ir de-stresas žaisti su.

★Turi būti kartu su visais ir tampri, skeletas, lipni rankos, balionai, gyvūnų twist apyrankės, saldainiai, tampri, driežai, plonas žaislai, švytėjimas, šviesos žiedai, pripučiami žaislai, gleives, keksiukai ir naujovė žaislų, saldainių krepšiai.Galima kalbėti apie mokyklos ir kaimynystėje su šių Valentino Draugystės Fidget Užtrauktukas Apyrankės.Šie nerimą žaislai gali būti, kad dovanų dieną savo šaliai!

★Kas užtrauktukas apyrankę priemonių 7.5 colių, kuris yra pakankamai ilgas, kad net suaugusiems.Apyrankės yra supakuotas į labai atsparus užtrauktukas krepšio.Fidget Užtrauktukas Apyrankės 12 Pak yra įvairių ryškių ir ryškių spalvų.

★Fidget Užtrauktukas Apyrankės Paketo pardavimas urmu, todėl jie puikiai vieneto kaina, palyginti su panašių žaislų pardavimo automatuose parduodami ne normos 1 dolerį ar daugiau.Daugelis žmonių pirkti vieną prekę ir mėgautis žaislai visus metus ilgai šventes, gimtadienius, ir tiesiog for fun.Berniukų ir Mergaičių, bus tiesiog patinka šios plastikinės apyrankės.

★100% Pasitenkinimo Garantija, prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų.Ačiū!

ĮSPĖJIMAS:Šis produktas netinka vaikams iki 3 metų amžiaus, dėl mažų dalių.

Spalva: Atsitiktinė pristatymo (Jei perkate daugiau nei viena spalva gavote gali būti tos pačios spalvos arba įvairių spalvų)

Medžiaga:plastikas

Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos

Dydis: Vienas Dydis

Ilgis:19cm(7.48 in)

Plotis:0,5 cm(0.2 in)

Aukštis:0,5 cm(0.2 in)

Kiekis: 12PCS

Pastaba:

Jei turite didelį kiekį (reikia tik nuo 50 dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums NUSTEBINTI KAINA(didesnis kiekis, tuo mažesnė kaina), ačiū!

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro: (Be mažmeninės pakuotės)

12 x Užtrauktukas Apyrankės

Žymos: faither, fidget, atėjo tv, rinkinys moterims, jutimo žaislas, urmu daug, pop ot fidget žaislas, fidget žaislas, mėnulis šuolis, vaikų žaislų

Modelio Numeris 23GD7HH1000611
Lytis Unisex
Amžius > 3 metų
Medžiaga Plastikiniai
Baterija no
Sertifikavimo NĖRA
Matmenys Ilgis
Mfg Serijos Numeris ŽAISLAS
Plastiko Tipas PC
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas Mielas

Parašyti atsiliepimą

12pcs Draugystės Fidget Užtrauktukas Apyrankės 7.5 Coliai Sensorinis Žaislai Urmu Nustatyti 23GD

12pcs Draugystės Fidget Užtrauktukas Apyrankės 7.5 Coliai Sensorinis Žaislai Urmu Nustatyti 23GD

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų