1.5 W Mini Saulės Energija Varomas Fontanas Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Saulės Skydelis, Plaukiojantis Fontanas Sodo Puošmena Fontanas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€9.81

€14.65

-33 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Funkcija:

*1.Saulės fontanas yra varomas saulės energijos,kraštovaizdžio fontanas prietaiso siurblys.

*2.Šis produktas naudoja didelio efektyvumo saulės kolektorių ir naujų brushless siurblys,greitas paleidimas, didelio efektyvumo, turi privalumų stiprus stabilumo.

*3.Be to, kai plūduriuoja vandens, be išorinio maitinimo, patogus įrengimas, paprastas valdymas.

*4.Plačiai naudojamas sodo, paukštis, pirtis, nedidelis tvenkinys, vandens cycleoxygen, rockery fontanas ir kitose vietose.

*5.Įrengimas yra paprastas, lengva naudoti, tol, kol yra saulės šviesos, vandens siurblys gali pradėti darbą.

*6.Tai saulės brushless siurblys priima Holzer elementas su didelio jautrumo ir mažas energijos suvartojimas, su didelio efektyvumo pažangi vairavimo elektroninių grandinių.

*7.Dizainas voliutos tipo skysčio mechanika yra naudojamas, siekiant sumažinti atsparumą vandens srautą, todėl, kad vartojimo efektyvumo saulės vandens siurblys išsamią veiklos 20% daugiau, nei tradicinės struktūros.

*8.Naudingumas modelis išsprendžia defektų sunkios pradžios, mažo efektyvumo ir prastas stabilumas dabartinės brushless saulės vandens siurblys.

*9.Vandens siurblys gali būti susiję su antgalių įvairių formų ir skirtingų vandens tipų yra išmestas.

Specifikacija:

Galios saulės baterijos:6 V , 1.5 W

Galia siurblio:6 V , 1.5 W

Maks. srautas kokybės siurblys:190L/h

Max pakėlimo siurblio:100cm

Maks. vandens aukštis:60cm

Įrengimas: Įdėti siurblys visiškai vandens su juo yra ne antgalis virš vandens;įsitikinkite, kad siurblys yra fiksuotas tvirtai ant dugno fontanas, siekiant išvengti vibracijos.Kištukas jack siurblio jack saulės skydelis produkcija.Įdėti saulės baterijomis pagal pakankamai saulės šviesos ir geriau į veidą, tiesiai į saulę.

Įspėjimas:

Įsitikinkite, kad įdėti pakankamai vandens fontanas,ypač saulėtą dieną;visada laikykite siurblys pagal vandens paviršiaus.Pakeisti vandens dažnai siekiant išlaikyti vandens valymas, siekiant išvengti bet kokių nešvarumų trukdyti siurblys.Būkite atsargūs, saugoti, saulės skydelis, siekiant išvengti bet kokios žalos.Saugo paviršių saulės skydelio nuėmimas, nuolat.Deklaracija: Mes nesame atsakingi už šias klaidas: Pagal saulės šviesa iš vandens, Ratai siurblio klaidos energijos tiekėją, Naudojant ėsdinimo arba nešvarus vanduo.

Dėmesio:

Jei produktas neturi darbo,yra du sprendimai:

1. Ne įdėti į vandens,tiesioginių saulės spindulių, stiprių(ne mažiau kaip po 10 am),pabandykite padaryti, jei ji pasirodys.

2. Pabandykite trankyti į variklį,leiskite varikliui iš naujo,tada laikydami variklis.

Komplektą sudaro:

Saulės vandens siurblys * 1

antgalis * 6

antgalis bazės * 1

adapteris * 1

instrukcija * 1

Žymos: saulės fontanas, fontanas, krioklys, saulės energijos šaltinis, dekoro fontanas, fontanas " saulės vandens, fontanas kambarys, patalpų fontanas, fontanas " saulės sodas, fontano vandens, lentelėje krioklys

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

1.5 W Mini Saulės Energija Varomas Fontanas Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Saulės Skydelis, Plaukiojantis Fontanas Sodo Puošmena Fontanas

1.5 W Mini Saulės Energija Varomas Fontanas Sodas, Baseinas, Tvenkinys, Saulės Skydelis, Plaukiojantis Fontanas Sodo Puošmena Fontanas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų