Natūralus Matinis Pilkas Kristalų Kvarco Akmens Prarasti Karoliukai Papuošalai Padaryti DIY Žavesio Apyrankės Aksesuarai, Rožinė Dydis 15 colių 4-12mm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€1.97

€4.10

-51 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

☺ Medžiaga : Krištolas

☺ Spalva : Pilka

☺ Dydis : 4/6/8/10/12mm pasiimti

☺ Quantites :

4mm apie 91pcs/kryptis, 6mm apie 61pcs/kryptis

8mm apie 46pcs/kryptis, 10mm apie 36pcs/kryptis

12mm apie 30pcs/kryptis

☺ Platus Pritaikymas : Puikiai tinka "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo ir ranka amatų.Jūs galite naudoti juos, kad apyrankės, karoliai, auskarai, anklets ar kitos pusės amatų!

☺Kūrybos Dovaną : galite naudoti juos su kitų papuošalų išvadas PASIDARYK pats savo papuošalų.Tai bus jūsų unikali dovana draugams ar šeimos nariams!

☺ Pastaba : Jums bus gauti realaus dydžio produkto.Vaizdas gali būti ir didesnis, ant jūsų ekrano.Spalvos gali šiek tiek skirtis dėl dažymas kiekvieno stebėti.Prašome patikrinti dydžių prieš perkant.

1.Užsakymų paprastai išsiunčiama iš per 2-3 darbo dienos po apmokėjimo pabaigos. (Šeštadienis.Saulė.ir Visuomenės šventė netaikoma)

2. Pristatymo būdą ir prekių Pristatymo laiką

△Užsakymo suma yra mažesnė nei $10 , Mes siūlome laisvosios Ekonominės Pristatymas kaip Cainiao Super Pasaulio Ekonomikos ar Kinija Paštu nedidelis paketas plus, kuri turi užtrukti maždaug 30-50 dienų iki kelionės tikslo.

△Užsakymo suma yra daugiau kaip $10 , Mes siūlome nemokamą Standartinis Pristatymas kaip Elektrenutritonas.lt Standartinis pristatymas, Kinija Paštu Registruotu laišku arba Epacket kurių reikia imtis, apie 15-35 dienų iki kelionės tikslo.

△Užsakymo suma yra daugiau kaip $150 , Mes siūlome nemokamą greitai Express, kaip DHL, " Fedex, TNT, kuri turi užtrukti maždaug 3-7 dienų iki kelionės tikslo.

3. Visi muitų mokesčiai, muitai ir mokesčiai, importuoti į savo šalį, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Q: ar Galite pasiūlyti dropshipping ?

A: Taip, žinoma!Mes ne įskaitant visus pardavimo info sklype.

Q: Kaip aš galiu gauti nuolaidas ?

A: mes galime pasiūlyti papildomos nuolaidos, kai jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $30. Jei norite didmeninė custome, pls susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo nemokamai ir mes pasiūlysime jums gera kaina.

Q: Kaip aš galiu padaryti šioje situacijoje, aš ne gauti sklypas ar aš turiu problemą prekės.

A: Pls nedelsdami susisiekite su mumis.

Paprastai, Jei jums nereikia gauti sklypas, aš patikrins ir bus jums pasiūlyti info arba grąžinti ar išsiųsti.

Jei yra kokių nors problemų dėl prekės, mes pasiūlysime jums sprendimą, pagal konkrečią situaciją.Nesijaudinkite.I won ' t let you nuostolių.

Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės, mums būtų labai dėkinga jums būtų palikti mums, 5-Žvaigždučių ✮✮✮✮✮ Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Jei esate nepatenkintas prekės, pls Susisiekti su mumis, ir ne nori palikti neigiamą Atsiliepimą pirmas.

Ačiū!

Prašome palikite mums teigiamą atsiliepimą:

ALLBUYA yra didelis tiekėjo, kuris teikia aukštos kokybės papuošalų tiekiantis prekes ar teikiantis paslaugas už 10 metų Neprisijungęs .2020 metais, mes atidaryti internetinę parduotuvę Elektrenutritonas.lt.Yra tiek daug Elektrenutritonas.lt pardavėjų pirkti prekes iš jav.Iš akmens karoliukai, akriliniai karoliukai ir kt.papuošalai išvados, kaip šuolis žiedai, sąsagos, granulių kepurės, bails ir kt. , w e tikslas-maitinti savo reikmė.

Mes tarnauti mažmeninės prekybos klientus ir pasiūlyti dropshipping su praktiškumą papuošalai amatai .Mes siūlome didmeninę kainą verslo klientams.Mes esame geriausias sprendimas jums.

ALLBUYA žada suteikti klientams geriausią patirtį ir paslaugas.

Žymos: automobilių šviesos diodų švytėjimas, kai, kabineto batai minkštas, camaro 2011 žaliuzės, lova dirželis neįgaliesiems, byla upės redmi 5, barra led 1 m 220v, lova mezgimas nėriniai, camara zenfone 3 5, gera lazda "iphone"

Laisvas Karoliukai Granulės už juvelyrika, "PASIDARYK pats" auskarai, karoliai
Bauda ar Mados Mados
Didmeninė karoliukai Mineralinės papuošalai
Išorinis Skersmuo 6mm
Dydis 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm
Prekės Pavadinimas ALLBUYA
Metalo Tipas NĖRA
Kostiumas Padaryti Apyrankę ,Vėrinį , "PASIDARYK pats" Papuošalai
Nuobodu Poliruoti Karoliukai matinis akmens karoliukai
Howlite Turquoises Natūralaus Akmens Pakabukai Papuošalai Priėmimo
Elemento Tipas Karoliukai
spalva Juoda
Medžiaga Crystal
Prekės Svoris 12-75g
Modelio Numeris All4675
Prekės Forma Apvalios Formos
Tarpiklio Karoliukai Rankų darbo ranka "PASIDARYK pats" Karoliukai

Parašyti atsiliepimą

Natūralus Matinis Pilkas Kristalų Kvarco Akmens Prarasti Karoliukai Papuošalai Padaryti DIY Žavesio Apyrankės Aksesuarai, Rožinė Dydis 15 colių 4-12mm

Natūralus Matinis Pilkas Kristalų Kvarco Akmens Prarasti Karoliukai Papuošalai Padaryti DIY Žavesio Apyrankės Aksesuarai, Rožinė Dydis 15 colių 4-12mm

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų