LZONE - 1 Komplektas Motociklo Rokeris Spintelės, Įvores, Rokeris Veleno Įdėkite Už Twin Cam Pabaigos Tiksi Triukšmo DK-LR-TK JR-EMK08

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.05

€3.82

-20 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

LZONE - 1 Komplektas Motociklo Rokeris Spintelės, Įvores, Rokeris Veleno Įdėkite Už Twin Cam Pabaigos Tiksi Triukšmo DK-LR-TK JR-EMK08

Naudojimas: Visų Twin Cam Varikliams, įskaitant Twin Cam w/ SE Kaltiniai Rokeris Paramos Plokštės.

Specifikacija: 100% kokybės užtikrinimo išbandyti, daugiau reaguoja, pigesnis, lengviau įdiegti.Spynos Rokeris Rankos Velenai.Centrai Rokeris Rankos Palaikymas Plokštės.Pašalina varnelę nuo Rokeris Alkūninis Velenas pradeda Plokštės Varžtai.Rokeris rankos velenai turi žingsniu į juos, kad varžtas yra manoma, kad užpakalis iki prieš, fiksavimo rokeris rankos velenai vietoje.Tačiau, varžtų skylės yra per didelis, paliekant tarpą.Ši spraga leidžia veleną pasukti ir paspauskite varžtas sukelia erkių.

Rokeris Spintos taip pat centras rokeris plokštės taip, kad ji visada yra toje pačioje positon pašalinti įvairių dėvėti modelius rokeris arm/vožtuvas ir geriau suderinti pushrod skyles.Rokeris Spintos yra parinkti taip, kad jie užrakinti save ir pleišto varžtas/veleno vieta.

Ar bandėte keitimas kameros, pakeičiančios padangos, reguliavimas pushrods, įvairių aliejų, ir dar erzina, kad tiksi?Pabandykite Rokeris Sandėliuose, jie bus pašalinti varnelę nuo rokeris alkūninis velenas. (tai yra labiausiai erzina vožtuvo traukinio triukšmo, ir yra ypač pastebima tarp 2000-3000 APS / min) Rokeris sandėliuose laikyti velenas iš sukasi ir pataikyti Rokeris Paramos Plokštės varžtai.Jei jums kada nors reikia pašalinti sandėliuose, tiesiog naudokite punch ir bakstelėkite juos, jie paprastai yra daugkartinio naudojimo.

Medžiaga & Spalva: Medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės Aliuminio.Spalva: kaip nuotraukoje.

Pakuotė: 1xLoker Rinkinys. (100% Visiškai Naujos, Niekada Nesinaudojo, Arba Įdiegta)

Pastaba: Pateikti Sekimo Numerį, Su Kiekvieno Užsakymo, Prašome Pirkti Su Pasitikėjimu!Nr įrengimo vadovai yra įtraukti, mes labai rekomenduojame, siekia profesinės montavimas.Bet kokią žalą, montavimo metu nėra grąžinami.Ateis su viską, ką matote nuotraukoje.Prašome leisti skirtumas dėl rankinis matavimas.Prašome patikrinti, ar nuotraukos rungtynes prieš perkant.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.Už bet kokius tyrimus, ar specialūs reikalavimai, tokie kaip didesnės sumos užsakymo prašome rašyti mums.

Dalimis Įtraukta:

4 - Grūdintas Žalvario Tikslumo Kūginės Įvorės

1 - Plovimo

1 - 5/16 Riešutų

1 - Teflono Centravimo Įrankis

2 - O-žiedai

Įrenginių Veiksmus:

Šios instrukcijos yra skirtas būti naudojamas kartu su savo Tarnybos Vadovas, ir yra ne tam, kad pakeisti jūsų Aptarnavimo Vadove.

1. Pašalinti jūsų rokeris rankos dangtelį, įsitikinkite, kad jūsų kamera yra ant pagrindinės ratą ir, kad nei vožtuvas atidarytas,

ar spaudimą. (1-4 veiksmus atlikti, priekyje cilindras, tada kartojamas

galinio cilindro)

2. Atlaisvinkite du skėtis gurkšnis varžtai, atpalaiduokite visus keturis varžtus laikydami nuspaudę rokeris rankos plokštė,

po truputį einu iš varžtas varžtas, švelniai nuomos išjungimo slėgio.

Rokeris Spintelės gali būti sumontuoti ant stendo ar ant dviračio.Naudoti 3A ARBA 3B, priklausomai nuo to, jei norite įdiegti ant dviračio, arba ant suoliuko, pašalinant rokeris rankos plokštė su dviračiu.Geriausias būdas yra ant suolelio, ir tai trunka tik papildomų 5 minučių ir per tai daryti ant dviračio.

3A.Stendo Įrengimas (Tai geriausias Būdas):

Liftas Rokeris Paramos Skardos ir padėkite jį ant savo workbench.Pašalinti naudojamas sandarinimo žiedas pagal Paramos Plokštė, jis bus pakeistas nauju įtraukta į rinkinį.Dangtelį atidaryti rokeris dėžutė su švariu rankšluosčiu.

Rokeris Spintos eiti dešinėje pusėje Rokeris Rankos Plokštė, žvelgiant į ateitį, tai į karbiuratorių ir kuro įpurškiamas (air cleaner) pusėje.Yra keturi Rokeris Spintelių komplektą, du kiekvieno cilindro, arba po vieną kiekvienai rokeris alkūninis velenas.

Tai yra LABAI SVARBU įsitikinti, kad griovelis rokeris veleno yra sutelktas į varžto angos, leidžiančios Rokeris Spintelę skaidrių.

Naudoti įtraukti Teflono Centravimo Įrankis, dėdami jį į varžto skylę, su kūginių dalis susiduria veleno.Švelniai bakstelėkite jį pro veleną.

Tai bus gauti veleno žingsniu centre varžto skylę.Naudoti pora reples ir ištraukite įrankį out, arba bakstelėkite jį out, thru, apačioje, naudojant varžtą.

Žymos: 32mm alkūnės, alyvos termostatas, kanapių žiedas, aliuminio cilindras, žiedas ženklas, žiedas zodiako ženklas, civic skriemulys, suspaudimo rėmelis, lzone lenktynių, ac "toyota"

Svoris 23.5 g
Pritaikymas Už Twin Cam Pabaigos Tiksi Triukšmo
spalva SIDABRINĖ
keyword3 Įvorės Rokeris Veleno Įterpti
DALIES NR. EMK08
Elemento Tipas Stūmokliai & Žiedai
Elemento Plotis 0cm
CUSTOMERIZED Taip
Prekės Skersmuo 0inch
Specialios Funkcijos Spintelės Komplektas
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Modelio Pavadinimas EMK08
Elemento Ilgio 0cm
keyword1 Spintelės Komplektas
Medžiaga ALU
Prekės Svoris 23.5g
Elemento Aukštis 0cm
Medžiagos Tipas Aliuminio
Prekės Pavadinimas Spintelės Komplektas
Tūris (ml) 0
keyword2 DK-LR-TC
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

LZONE - 1 Komplektas Motociklo Rokeris Spintelės, Įvores, Rokeris Veleno Įdėkite Už Twin Cam Pabaigos Tiksi Triukšmo DK-LR-TK JR-EMK08

LZONE - 1 Komplektas Motociklo Rokeris Spintelės, Įvores, Rokeris Veleno Įdėkite Už Twin Cam Pabaigos Tiksi Triukšmo DK-LR-TK JR-EMK08

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų