Seicane 9 Colių Android 10.0 Quad-core Automobilio Radijo, GPS Navigacijos Bloko Žaidėjas, 2012 m. HONDA CIVIC Dešinėje pusėje Paramos DVR OBD

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€123.20

€212.42

-42 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Seicane 9" Quad-core Android 10.0 Automobilio Radijo, GPS Navi " HeadUnit Žaidėjas, 2012 m. HONDA CIVIC Dešinėje Važiuojant Su SWC Veidrodis nuorodą

Paramos vaizdo picture picture funkcija ,vaizdo viršuje , vaizdo langą priartinimo bus, kaip tu nori

Apžvalga

3G&WiFi/App download/3D Navigacijos/Radijo Imtuvas/Bluetooth/Dual Zona/ dokumentų Valdymo/HD 1080P Vaizdo/Vairas Kontrolės/Veidrodis Nuorodą/OBD2/DVR/Backup kamera/MP3/AUX/USB/SD ir t.t.

Konfigūracija

PROCESORIUS: Aukštos kokybės Quad-core 1.6 GHz T3 K2001M procesorius su puikus rezultatus

GPU: su Mali-600MP4 Quad-core GPU

Kietasis Diskas: 32 GB Flash INand

RAM: 2GB Samsung DDR3

Funkcijos

DVD grotuvas: Su viena din DVD grotuvas, galite žaisti CD ir DVD diskus.Su anti-shock ir paskutinės pozicijos atmintis pritaikyta technologija, galite žiūrėti filmą ar video judesio.Formatų, tokių, kaip DVD/DIVX/MP4/MP3/MP2/VCD yra suderinama.

HD Skaitmeninė TELEVIZIJA: DVB-T/ATSC/ISDB-T HD TV Imtuvą, gali būti pateikiama siekiant gauti skaitmeninės TELEVIZIJOS kanalai.

Automobilių DVR: DVR funkcija naudojama filmuoti visą procesą eismo įvykiuose, fotografuoti priekinių transporto priemonių ir saugoti vaizdo realiu laiku važiuojant.

3G modulis: Su šiuo 3g modulio, galite prisijungti prie 3g interneto darant SIM kortelę.

Atsargine Kamera: Ji priduria, atsarginė kamera automatiškai perjungia į automobilių stovėjimo vaizdą, o atbuline eiga.Ši galimybė apima atsparus vandeniui ir naktinio matymo atsarginę kamerą, kuri bus montuojamas į padėtį, jūsų automobilio licencijos numerio apšvietimo lemputės ir kabeliai, jo ryšį.Numatytasis galinio vaizdo kamera yra laidinis.Jei jums reikia belaidžio vieną, prašome siųsti pastaba mus po pateikimo tvarka.

OBDII: Su šiuo OBDII Skaitytuvas, galite prijungti jį prie savo automobilio DLC uosto ir atidarykite įrenginio "Bluetooth" stebėsenos automobilio kuro suvartojimas, vandens temperatūra, besisukančių greičiu, aplinkos temperatūra, įsiurbimo slėgis, droselio padėtis, oro srauto, kompiuterio apkrova, automobilio greitis ir pan OBD sąsaja.

DAB: Trumpas skaitmeninis garso transliavimo, DAB, kaip pažangios skaitmeninio radijo ryšio technologija, skirta transliuoti radijo stotys sujungia daug funkcijų, siekiant sumažinti trikdžių problemas ir signalo triukšmo.Su aukštos kokybės garso, ji siūlo daugiau radijo programų per tam tikrą spektrą, nei analoginis FM radijo.Be to, DAB galima ne tik automatiškai ieškoti visų pasiekiamų stočių, siūlanti sąrašo galite pasirinkti iš, bet taip pat teikia realaus laiko informaciją, pavyzdžiui, dainų pavadinimus, muzikos tipo ir naujienų arba eismo informaciją.Tai geriausias pasirinkimas radijo mėgėjai ir muzikos entuziastai.

PSSS: Puikiai, susijusius su šiuo galvos vienetas su paprasta sumontuoti, PSSS ataskaitas realiu laiku padangų slėgio informaciją, per piktogramos ekrane arba paprastas žemo slėgio įspėjamoji lemputė, kad padėti jums sutaupyti degalų sąnaudas, prailginti padangų gyvenimą, sumažinti prastovų trukmę ir techninės priežiūros, ir padidinti aplinkos apsaugos veiksmingumą.Ankstyvo pripažinimo gedimų padangų teikia PSSS gali išvengti eismo įvykių, siekiant pagerinti saugą, visą procesą vairuotojo.

Carplay USB Dongle: Suderinama su " IOS " ir "Android" mobilųjį telefoną, tai Carplay USB raktą yra plug and play.Jis palaiko originalus automobilio valdymo balsu ir ekraną, palieskite.Su juo, jūs galite laisvai mėgautis savo išmanųjį telefoną carplay funkciją savo automobilį.

Žymos: cam automobilių dvr, "flash" atminties player, 5 colių automobilių dvr, 8ch automobilių dvr, 2006 m. 2011 m. honda civic daugiaformačių, 9 colių "android" gps, "android" honda civic, "flash" mp3 grotuvas, katė mp3 grotuvas, mp 3 usb

Veikimo Sistema Android 10.0
RAM 2G
Max Išorinė Atmintis 32G
Įtampa 12V
Wifi Built-in
Ekrano Dydis 9"
Operacinės Sistemos "Android"
Galia 4*45w
Atsargine Kamera Parama
Elemento Dydis 256*188mm
Sąsaja USB
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Rezoliucija 1024*600
Tinkamas Transporto Priemonės Tipas 2012 m. HONDA CIVIC Dešinėje Vairavimo
TF/Micro SD Lizdas 0
Skaitmeninės Medijos Formatas mp3
Prekės Pavadinimas seicane
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Honda"
Civic Metų 2012
Honda Modelis CIVIC
Din Dvigubas Din
ROM 32G
Modelio Pavadinimas H677B
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Radijo Imtuvas Built-in
Vairo Wheeel Kontrolės Parama
OSD Kalba Korėjiečių
Prekės Svoris 4.5kg
Specialios Funkcijos Įkroviklis

Parašyti atsiliepimą

Seicane 9 Colių Android 10.0 Quad-core Automobilio Radijo, GPS Navigacijos Bloko Žaidėjas, 2012 m. HONDA CIVIC Dešinėje pusėje Paramos DVR OBD

Seicane 9 Colių Android 10.0 Quad-core Automobilio Radijo, GPS Navigacijos Bloko Žaidėjas, 2012 m. HONDA CIVIC Dešinėje pusėje Paramos DVR OBD

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų