CHYI Laidinio Vertikalus Pelės Ergonomišką LED Apšvietimu ir Šviesos 3200DPI Riešo Poilsio Apsaugoti Žaidimas Pelės Su Pelės Mygtukai Rinkinį, Skirtą Kompiuterį

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€7.58

€9.85

-23 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

5th-Gen Laidinio Vertikalus Pelės Ergonomišką LED Apšvietimu ir Šviesos 3200DPI Riešo Poilsio Apsaugoti Žaidimas Pelės Su Mouse Pad Kit Kompiuterio Savybės: 1. Pelės Dydis: apie 123*75*62mm 2. Pelės Mygtukai Dydis: apie 230*187*18mm 3. Pelės DPI: apie 800-1600-2000-3200 4. Pelės Medžiaga: ABS 5. Pelės Maitinimas: Maitinimo Kompiuteriu 6. Pelės Padas FrontSide Medžiaga: Sponge ir Audinio 7. Pelės Padas Reversas Medžiaga: Neopreno Gumos. (Ši Medžiaga padės išvengti Pelės Mygtukai nuo Slydimo) 8. Pelės Mygtukas: 5(į Kairę ir į Dešinę Mygtuką, DPI Mygtukas, į Priekį ir Atgal Mygtukas) 9. Pelės Neto Svoris: apie 140g 10. Pelės Padas Neto Svoris: apie 100g 11. Pelės Spalva: Juoda 12. Pelės Padas Spalva: Juoda Specifikacijos: 1. 100% brand new ir aukštos kokybės 2. Ergonomiškas dizainas, optinis sekimo technologijos, dirba daug skirtingų paviršių ir idealus naudoti namuose, biure ar žaidimas 3. Laidinio vertikalus pelės, patogus touch 4. Geležinkelių eilutę aukštyn ir žemyn; geležinkelių stulpelyje stulpelyje iš kairės į dešinę 5. Žemos įtampos kelia nerimą funkcija 6.Prevencijos Pelės Vertus 7. Plug and play " režimu, nereikia vairuotojas 8. Sistemos palaikymas: Windows 2000, Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows 98, Mac OS", "Windows ME", "Windows 8", " Windows 10 ir t.t. 9. Aukštos Kokybės Komfortas Riešo Apsaugoti Pelės Padas Optinis Vertikalus Pelės Dėmesį : 1.Rusijos klientams, prašome užpildyti užsakymo po visą vardą, ar negalite siųsti prekes, Ačiū už jūsų bendradarbiavimą 2.Jei prekės pakuotė buvo pažeista, prašome atmesti ir fotografuoti siųsti mus 3.Apie Spalvų : mes fotografavimas naudojant Skaitmeninį fotoaparatą, kai kurios spalvos atvejais turi kai kurių skirtumų, dėl techninių ribotas, tikiuosi, jūs galite suprasti 4.Kai naudojate pelę, prašome naudoti pelės mygtukai kartu Pakuotė : 1 x Laidinė 5th-Gen Vertikalus Pelės ,1 x Riešo Poilsio Pelės Mygtukai(Jei Užsakyta) , Prašome Pasirinkti vieną teisingą, kiek jums reikia!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Elektrenutritonas.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 1-savaitę garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Elektrenutritonas.lt!Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: pelės, ilgai laidinė pelė, juoda kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, lefon pelės vertikalus, lqs žaidimų pelės, 3d anime pelės mygtukai, žaidimo pelės, srudio pelės mygtukai, raton mi

Skaičių Volai. 1
Pakuotė No
Patekimo į rinką laikas Dec-04
Modelio Numeris laidinę pelę ir pelės mygtukai
Bendras svoris 150G
Pelės Padas Dydis apie 187*230*18mm
Ranka Orientacija Teisė
Prekės Pavadinimas chyi
Skaičių Mygtukai 5
Pelės kilimėlis neto svoris Apie 95g
Stilius 3D
Sąsajos Tipas USB
Pelės Dydis apie 123*75*23 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis USB-Power Kompiuteriu
Maitinimo Tipas Įkrovimo
DPI 800-1200-2000-3200DPI
Sertifikavimo CE
Prašymas Stalinį,Nešiojamąjį Kompiuterį
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotė maišelis PP Maišas
Tipas 5th-Gen Laidinio Vertikalus Pelės Ergonomišką LED Žaidimas Pelių
Pelės Kabelio Ilgis apie 170cm

Parašyti atsiliepimą

CHYI Laidinio Vertikalus Pelės Ergonomišką LED Apšvietimu ir Šviesos 3200DPI Riešo Poilsio Apsaugoti Žaidimas Pelės Su Pelės Mygtukai Rinkinį, Skirtą Kompiuterį

CHYI Laidinio Vertikalus Pelės Ergonomišką LED Apšvietimu ir Šviesos 3200DPI Riešo Poilsio Apsaugoti Žaidimas Pelės Su Pelės Mygtukai Rinkinį, Skirtą Kompiuterį

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų