Geležinkelių Kėdė Pagalvėlė Apsauga Skaidri, tepalui atsparus Vandeniui PVC Padas Kėdė Kilimėlis Su Lūpų Kietmedžio Grindys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€10.45

€13.57

-22 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės:

1. Lengva Perkelti: unikalus paviršiaus tekstūra leidžia jūsų biuro kėdė judėti lengvai atliekant kasdienes užduotis, bet ji turi pakankamai rankena išlaikyti kontroliuojama pasipriešinimo, todėl kėdė bus ne skaidrių aplink.Geležinkelių lengvai tarp užduočių, gali skatinti ergonomiška laikysena, kuri padeda labai sumažinti riziką, kojų nuovargį.

2. Labai Skaidriomis: kėdės pagalvėlės yra pagamintos iš aplinkos ir bekvapis PVC medžiagos, kurios nekenksmingos žmogaus sveikatai.Labai patvarus ir išlaikyti pradinę formą.Standartinis naudoti, nebus jokių įtrūkimų, garbanos, lūžiai, įbrėžimai ar nepakitusi spalva.

3. Apsaugoti Jūsų Grindų: Dėl įmonės, tvirto ir tvirto paviršiaus pagalvėlė, kėdės ratukai gali lengvai nuslysti ant pagalvėlių be braižymo, nuskendo, arba paliekant įlenkimų.Labai tinka namuose ir biure.

4. Taikoma Aukštas: Tinka kietmedžio, plytelių, laminato, betono, vinilo ir kitų tipų kietas grindis.Netinka kilimų grindys.

5. Roll up Pakuotė: Ši kėdė pagalvėlė bus pristatytas susukti paketo, bet ji neturi užtrukti per ilgai, kad lygiu.Prašome vieta pagalvėlė butas riesta kampe kėdė pagalvėlė.Tuo greičiau jūs galite padidinti svorį, kėdės pagalvėlė, bus plokščia.

6. Aplinkos apsaugos, sveikatos ir saugos.Egzaminą iš ftalatų, 6P, nemokamai ĮBP ir laisvųjų lakiųjų toksinus; be kadmio, alavo ir švino.

7. Apsaugo grindis nuo įbrėžimų, įbrėžimų ir purvo, nuo avalynės ir žalos kėdės ratukai.

8. Didelė keliamoji galia, gali atlaikyti iki maždaug 660 svarų /300 kg.

9. Lygaus paviršiaus, yra arti žemės ir pateikti tvirtai.

10. Neslidžios matinis paviršius padidina patogumą naudotis, lengva slydimo ir gali sumažinti kojų nuovargį.

11. Atsparus vandeniui ir lengvai valomas.

12. Labai tinka namuose ir biure; labai tinka naudoti kietmedžio grindys.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Matmenys (ilgis x plotis x aukštis):

Apie 43*60cm*1,5 mm/16.93*23.62*0.06 colis, apie 500g

Apie 50*60cm*1,5 mm/19.69*23.62*0.06 colis, apie 600g

Svoris: apie 950 g

Storis: apie 1,5 mm/0.06 colių

Pakavimas: supakuota

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kėdė Kilimėlis su Lūpų

Žymos: grindų kilimėlis biuro kėdė kietmedžio, abėcėlė pagalvėlė padengti, nuotrauka tapetes, kiliminė danga, virtuvė, kėdė grindų kilimėlis, blokavimo grindų kilimėlis kailiniai, skystis kilimėlis, kiliminė danga miegamajame, vaikai sienos, apima de dekoratyvinės pagalvėlės, už sofos

Modelio Numeris kėdė kilimėlis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Naudoti Grindų
Tipas Skaidri grindų kilimėlis
Technics Kita
Dydis 1 Apie 43*60cm*1,5 mm/16.93*23.62*0.06 colis, apie 500g
Dydis Kaip parodyta
Dizainas Kita
Dydis 2 Apie 50*60cm*1,5 mm/19.69*23.62*0.06 colis, apie 600g
Funkcija Anti-Slydimo

Parašyti atsiliepimą

Geležinkelių Kėdė Pagalvėlė Apsauga Skaidri, tepalui atsparus Vandeniui PVC Padas Kėdė Kilimėlis Su Lūpų Kietmedžio Grindys

Geležinkelių Kėdė Pagalvėlė Apsauga Skaidri, tepalui atsparus Vandeniui PVC Padas Kėdė Kilimėlis Su Lūpų Kietmedžio Grindys

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų