Moteris Virvę Pintas Pleišto Sandalai Peep Toe Čiurnos Dirželis Drugelis-mazgas Vasaros Sandalai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€57.62

€60.02

-3 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Weclome mūsų parduotuvės!mes galime padėti jums gauti naujausias karšto pardavimo ponios siurbliai,įvairių aukštakulnius batus,bagažinės... galite nusipirkti ką nors, ko jūs norite.klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi!

Gamyklos Realios Foto

Apie Spalvų skirtumas Visi realios foto yra 100% gamyklos realios nuotraukos.Jei esate nedvejodama apie nuotraukas rodome, jūs galite užduoti mums realias nuotraukas.Modelis rodo, gali turėti tam tikrų skirtumas su realių objektų.Kokybės Garantija 1. Visi produktai buvo kokybė gera, kol laivas.Jei jums gauti skaldytų prekei, prašome susisiekti su mumis pirma, ir fotografuoti mumis, mes ištirti ir pakeisti išspręsti problemą. 2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 7 dienas su neapgadinta pakuotės pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.Mes neturime turėti gabenimo mokesčio. 3.Yra tam tikras skirtumas nuo spalvos produktas tarp prekių gavote ir paveikslus puslapyje ,tai normalu ,Jei negalite priimti, tai ,prašau, nereikia pirkti šį produktą .Apie Nuolaidas, Jei jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių ant tiek feedabck ir išsamios reitingų sandorio, mes suteiksime jums $3 nuolaidą kitam užsakymui!Apie Atsiliepimą, Jei jūs gaunate prekės nepakankamai, pls nepalikite neigiamų atsiliepimų pirmas ir susisiekite su mumis!Komunikacijos visada yra geriausias būdas išspręsti bet kokią problemą.Mes pažadą mes jums išspręsti bet kokią problemą už jus!

Žymos: butas sandalas moteris, sm pleištai, kanapių virvė, sandalas, sandalai moterims, platforma virvė, matavimo pleištai, 1 pleišto sandalai, sidabro pleišto sandalai, didelis pleišto sandalai, virvės sandalas

Stilius Klasika
Pamušalas Neopreno
Sandalas Tipas Kulkšnies-Wrap
Uždaryti Tipas Dirželio Sagtis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Sandalai
Prekės Pavadinimas Gullick
Kulno Tipas Pleištai
Modelio Tipas Kietas
Pusė Vamp Tipas Atvira
Padas Medžiaga EVA
Su Platformomis No
Proga Atsitiktinis
Vidpadžio Medžiaga EVA
Mados Elementas Drugelis-mazgas
Atgal Skaitiklis Tipas Padengti Kulno
Batviršio Medžiaga Mikropluošto
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Modelio Numeris pleišto sandalai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Parašyti atsiliepimą

Moteris Virvę Pintas Pleišto Sandalai Peep Toe Čiurnos Dirželis Drugelis-mazgas Vasaros Sandalai

Moteris Virvę Pintas Pleišto Sandalai Peep Toe Čiurnos Dirželis Drugelis-mazgas Vasaros Sandalai

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų