50 Lapų A4 formato Rašalinis Tamsiai Thansfer Popieriaus Tamsiai Medvilnės Marškinėliai Tamsiai Medvilnės Audinio Šilumos Spaudos Spausdinti dėl Šilumos Spaudos Mašinos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

50 Lapų A4 formato Rašalinis Tamsiai Thansfer Popieriaus Tamsiai Medvilnės Marškinėliai Tamsiai Medvilnės Audinio Šilumos Spaudos Spausdinti dėl Šilumos Spaudos Mašinos

Tamsiai Rašaliniai Perkėlimo Popierius, 50 lapų/pak .Pritaikomumas tamsus medvilnės audinio.Didžiausias perdavimo greitis šilumos spaudos spaustuvė:99.975%.Dėmesio:prašome naudoti rašalinį spausdintuvą su pigmentinio rašalo.Perdavimo Temp: 330° F;Perdavimo Laikas:18 sekundžių tamsus medvilnės marškinėliai perdavimo spausdinimo.Dovana: 2vnt aukštis atsparumas temperatūrai juosta.

Dydis: 8.5 colių * 11 colių(A4) Tipas:Tamsus Rašalinis Šilumos Perdavimo Knyga Naudojimas: Tamsiai Medvilnės marškinėliai,Tamsiai Medvilnės Audinio Suderinama Spausdinimas: Rašaliniai Spausdintuvo Pakuotėje: 50pcs/maišas Roll paketas yra(105*20000/30000cm),sveiki atvykę į tinkinti dydis

Prašome laikyti jį į sandarų opp maišelį ir sausoje ir gerai vėdinamoje vietoje.

Trademanager: cn1001585695

Skype: Gali Wang

Telefonas arba SMS: +8618869913358

Whatsapp: +8618869913358

Mes priimame Alipay(SĄLYGINIO) pirmenybės,

Jei norite mokėti paypal,pls susisiekti su mumis ir gauti paypal sąskaitą.

Negavus mokėjimo, mes atsiųsime galutinį pranešimą.Dvi dienas po pranešimo, užsakymas bus atšauktas ir prekės bus paleistas atgal į inventorių.

Importo muitų, mokesčių ir vietinius mokesčius, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Muito mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome palikite messge kiek paskelbti vertės.

Siųsdami savo prekes, kaip įmanoma greičiau po jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Elektrenutritonas.lt metu, darbo dienomis(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).

Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą,tikslią ir išsamią shippingAddress.(nurodyti :vardą,pavardę, telefono numeris ir adresas, naudojamas laivybai, vartotojo pavadinimą ).

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

1. Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.

2. Norėdami išvengti pristatymo prarado, grąžinti, turėtų būti organizuojamas registre, oro paštu, visi grįžo laivybos mokesčiai turėtų būti apmoka pirkėjas.

3. Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Jei jis netelpa ant jūsų, mes priimame tik ne pažeistų elementų.

Mūsų įmonė yra įsikūrusi Kinijoje Prekė Miestas - Yiwu,su gera vadovų komanda, puikus rinkodaros personalas ir profesionalios technikos jėga.

Mes specializuojamės įvairių rūšių šilumos spaudos mašinos ir sublimacijos reikmenys.Sertifikuotas pagal CE standarto, mūsų produktai yra parduodami gerai vidaus ir užsienio rinkose.Mūsų gaminių asortimentą: "PASIDARYK pats" asmeninį spausdinimas, sublimacijos reikmenys, menai ir dovanos ir kt.Su aukštos kokybės ir geros paslaugas po pardavimo, atsiliepimų pagirti ir pasitikėjimo iš klientų.

Mūsų pagrindiniai produktai yra veiksmų: šilumos spaudos mašinos,3D šilumos spaudos mašinos,sublimacijos aptrauktos puodeliai,sublimacijos plokštės,stiklo,akmenų,plytelių,galvosūkiai,skrybėlės,telefono atvejais,marškinėlių,pagalvių užvalkalus,mokyklos maišus,šilumos perdavimo rašalu, sublimacijos rašalo, perkėlimo popierius, popieriaus pjaustytuvas ir kt.

Jeigu jus domina mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis siunčiant užklausą, arba telefonu.

Telefonas arba SMS: +86 18869913358

Whatsapp: +86 18869913358

Mes nuoširdžiai tikimės, kuriuo ilgai ir draugiškus verslo santykius su klientais iš viso pasaulio.

Žymos: "grateful dead marškinėliai, Šilumos Popieriaus, paspauskite šilumos, Spausdinti įrankis, silikono perdavimo aparatas, Karšto Spaudos Mašinos, šilumos spaudos, mašina sublim, įranga spausdinti, rankinis popieriaus spauda

Prašymas Tamsiai Medvilnės marškinėliai,Tamsiai Medvilnės Audinio
Maksimalus Popieriaus Dydis A4
Tipas Tamsiai rašaliniai perkėlimo popierius
Spausdinimo Greitis 28ppm
Prekės Pavadinimas RongBin
Sąsajos Tipas no
Medžiagos Tipas terminio popieriaus
kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Plaušienos Stilius Perdirbto
Pakuotė 50 lapų pakuotėje
Dydis A4
Naudoti Šilumos perdavimo paspauskite
Modelio Numeris RB-IDA4
Didžiausią perdavimo sparta 99.975%
Danga Padengtas
Suderinama Spausdinti rašalinis spausdintuvas
Dvipusis Spausdinimas No
Palaiko Tinklo Spausdinti No
Popieriaus Tiekimo Režimas vadovas

Parašyti atsiliepimą

50 Lapų A4 formato Rašalinis Tamsiai Thansfer Popieriaus Tamsiai Medvilnės Marškinėliai Tamsiai Medvilnės Audinio Šilumos Spaudos Spausdinti dėl Šilumos Spaudos Mašinos

50 Lapų A4 formato Rašalinis Tamsiai Thansfer Popieriaus Tamsiai Medvilnės Marškinėliai Tamsiai Medvilnės Audinio Šilumos Spaudos Spausdinti dėl Šilumos Spaudos Mašinos

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų