Skywatcher Teleskopų Eiti į Mount Kontrolės EQMOD ASCOM Asiair Kabelis HEQ5pro AZEQ5 AZEQ6 EQ6-R

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€9.31

€9.80

-5 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Skywatcher Teleskopų Goto Kontrolės EQMOD ASCOM Kabelis HEQ5pro AZEQ5 AZEQ6 EQ6-R

EQMOD skywatcher goto kontrolės teleskopas pakeisti rankinio valdymo su ASCOM už HEQ5pro AZEQ5 AZEQ6 EQ6-R Naudoti ASCOM programinės įrangos jūsų KOMPIUTERYJE, tada jūs galite kontroliuoti teleskopą, vietoj to, naudojant vertus kontrolės skyriaus kontrolės asiair prijungti juodą laidą Tai išskirtiniai labai patogus nešiojamas kompiuteris be DB9 (COM port FTDI chip, įdiegti tvarkyklę automatiškai Ilgis :500cm/16ft Extral Ilgio Kabelį galima lengvai prijungti savo prietaisą Asiair Prijungti Kabelį , FTDI vairuotojas download:https://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm; Montavimo Vadovas: https://www.ftdichip.com/Support/Documents/InstallGuides.htm Ne CD pakuotėje, Nėra atsakingas už tai, ASCOM programinės įrangos.

aeProduct.getSubject() >> Laivybos ir Tvarkymo 1. Apdorojimo Laikas: 2-3 darbo dienos visus užsakymus. 2. Specialių pageidavimų: Prašome nurodyti jūsų specialius pageidavimus (spalva, pakuotės ir t.t.) Pažymi, Skyrius, kai patikrinti. 3. Pristatymas Būdas: Dauguma užsakymų(mažiau nei 2 kg) gabena Elektrenutritonas.lt standartinis pristatymas / Netherland Post / Swiss Post Pagal 5 $užsakymai siunčiami Pardavėjo Metodo Pristatymas.Bet kokie kiti reikalavimai, apie siuntimo būdas, prašome susisiekti su mumis. 4. Pristatymo Laikas: Paprastai 15-60 dienų gauti užsakymą, išskyrus Braziliją.Kažkada tranzito laikas gali būti ilgas ir skiriasi,ypač per atostogų sezoną.Susisiekite su mumis jei jums reikia pagalbos dėl sekimo. 5. Importo Muitai: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. >> Grįžti & Grąžinamųjų išmokų Grąžinimo Politika: Mes priimame Elektrenutritonas.lt grąžinimo politika; Pirkėjas sumoka grąžinimas prekių.Grąžinimo Politika: Mes teikiame patikimą paslaugų politika. • Jei gaunate prekes, skaldytų.Susisiekite su mumis Visiškai pinigų grąžinimo arba pakeitimo. • Jei jums nereikia gauti prekes teigė pristatymo laiką.Susisiekite su mumis Visiškai pinigų grąžinimo arba pakeitimo. • Jei jums gauti prekės su kokybės problema, susisiekite su mumis pusę arba visą sumą grąžinti. • Bet disatified su produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą. >> Atsiliepimus, Jei jus tenkina prekė, o jos būklė yra gera, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums visiems 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jei esate disatisfied su prekės arba paslaugos, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes tiekiame geriausią sprendimą ir dirbti sunkiau, kad suteiktų jums daugiau puikų aptarnavimą.

Žymos: barrow vandens cool, zwo asiair rinkinys, 1394 firewire pci, kortelės stove, nodemcu, oem žaibo kabelis, kontrolės dmx, 2070 rtx, iptv m3u, ios rca kabelis

Jungtis USB į rj45
Paraišką 02 HEQ5pro AZEQ5 AZEQ6 EQ6-R
Tipas Serijinis Kabelis
Produktų Statusas Sandėlyje
Signalo TTL
Prekės Pavadinimas YIDAMA-TONGLE
Pakuotė No
Lustas ftdi
Modelio Numeris UG041901
Programinė įranga EQMOD ASCOM
Appliation 01 Už Teleskopas Skywatcher Mount
Kilmės KN(Kilmės)
Ilgis 6ft 16ft optional
spalva Pilka

Parašyti atsiliepimą

Skywatcher Teleskopų Eiti į Mount Kontrolės EQMOD ASCOM Asiair Kabelis HEQ5pro AZEQ5 AZEQ6 EQ6-R

Skywatcher Teleskopų Eiti į Mount Kontrolės EQMOD ASCOM Asiair Kabelis HEQ5pro AZEQ5 AZEQ6 EQ6-R

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų