Trimitininkas 02289 1/32 Messerschmitt Bf 109E-4

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Trimitininkas 02289 1/32 Messerschmitt Bf 109E-4

Į Messerschmitt Bf-109 buvo vokietijos II Pasaulinio Karo naikintuvo sukurta Willy Messerschmitt 1930-ųjų pradžioje.Jis buvo vienas pirmųjų, tiesa, šiuolaikinių kovotojų era, įskaitant tokius aspektus, kaip visi metalo monocoque statybos, uždaras baldakimu, ir įtraukiamosios važiuoklės.Atsižvelgdama išgyveno savo ugnies krikštą, ispanijos pilietinio Karo, Bf 109 dar buvo paslaugų aušros jet amžiaus pabaigoje pasaulinis Karas, kurio metu ji buvo pagrindas vokietijos Luftwaffe kovotojas jėga.Norėdami pagerinti Bf 109E, pastaruosius du realius prototipus, V16 ir V17 buvo pastatytas.Šių gavo kai kurie struktūriniai patobulinimai ir galingesnė ginkluotė.Abu buvo pagrindas Bf 109 E-3 " versiją.E-3 buvo ginkluoti dviem MG 17s virš variklio ir vienos MG FF patrankos kiekvieno sparno.Iš viso 1,276 E-3 " buvo pastatytas, įskaitant 83 E-3a eksporto versijos Skalė: 1:32 Tipas: Statinis rinkinys Ilgis: 273mm Windspan: 308mm iš Viso dalys: 280+vnt

Mielas Drauge,

Dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvės!Dėl siuntimo ir mokėjimo, mes turime paaiškinti, kaip nurodyta toliau.Prašome perskaityti prieš pirkdami:

1. Siuntos į Braziliją, mes pažadėjo, pristatymo dieną, per 90 dienų kinija paštu, oro paštu, arba Specialios linijos YW, jei jūsų užsakymas nėra pateikta per 90 dienų, prašome atidaryti ginčą ir reikalauti nedelsiant grąžinti, mes grąžinsime visus jūsų mokėjimo atgal nedelsiant.

2. Vežimo į rusijos ir Baltarusijos , rekomenduojame pasirinkti Posti Finland pigiau laivybos kaina ir greitas pristatymas, mes žadėta, kad per 40 dienų nuo pristatymo dienos, Posti Suomija, jei tu negali gauti savo užsakymą per 40 dienų posti suomija, prašome atidaryti ginčą ir reikalauti nedelsiant grąžinti, mes grąžinsime visus jūsų mokėjimo atgal nedelsiant.

3. Kinijoje po oro pašto siuntos į kitas valstybes (išskyrus Braziliją), mes pažadėjo per 60 dienų nuo pristatymo dienos, jei jūsų užsakymas nėra pateikta per 60 dienų, prašome atidaryti ginčą ir reikalauti nedelsiant grąžinti, mes grąžinsime visus jūsų mokėjimo atgal nedelsiant.

4. Nemokamas pristatymas punktą į rusijos, Baltarusijos, mes atsiųsime pagal posti suomija.Nemokamas pristatymas į Braziliją, mes atsiųsime specialiu-line YW, nemokamas pristatymas Amerikos, mes išsiųsti E-paketinio, kitų šalių, mes atsiųsime kinija po oro paštu.

5. Jei jums gauti elementą prastos būklės, prašome susisiekti su mumis pirmos vietos, mes jums geriausias sprendimas, mes galime.

6. Mes taip pat priimame paypal mokėjimo, jei jums reikia, susisiekite su mumis ir mes jums žinoti, mūsų paypal sąskaitą, tada.

7. Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų ir produktų, prašome rūšis suteikia mums 5 žvaigždučių atsiliepimus , jūsų gerumą paramos, tai labai daug mums!

Ačiū už jūsų dėmesį ir tikimės, kad jūs turite didelį prekybos patirtį mūsų parduotuvėje!

Žymos: rockman x, bf 109 modelis, shikamaru, tamiya modelis, me262, man 262, 79mm, geležies lydmetalis, misūrio, f4u corsair

Įspėjimas 14+
Masto 1
Medžiaga Plastikiniai
Temos Transporto priemonės
Modelio Numeris 02289
Lytis Unisex
Amžius > 14 metų
Transporto priemonės Lėktuvai
Plastiko Tipas ABS
Tipas oro plokštumos

Parašyti atsiliepimą

Trimitininkas 02289 1/32 Messerschmitt Bf 109E-4

Trimitininkas 02289 1/32 Messerschmitt Bf 109E-4

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų