Greitai Džiūstantis Diatomitu Žemės Vonios Kilimėlis 30*40cm Super Absorbentas kiliminė danga, Vonios kambarys Kilimas 40*60 neslidus Vonios Kilimėliai Kilimėliai Vonios Kilimėlis Rinkinys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€15.66

€21.16

-25 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Informacija

Naujo Tipo Bathmat Marbrasse diatomitu vonios kilimėlis yra netuščiaviduris, stačiakampio plokštė, šiek tiek, kaip sunku gipso, o ne medžiaga, gumos, ar kiliminės dangos pakloto.Tai yra naujas madingų, modernus, stilingas ir ekologiškas gyvenimo būdas.Jis mažina naštą įprastas skalbimo ir valymo audinio ar gumos bathmats.Kompaktiškas ir sunkiai vonios kilimėlis yra sukurtas jūsų kasdieniam patogumui.Funkcija Medžiaga: Diatomitas Spalva: pilka/mėlyna/rožinė/balta/žalia Dydis: 30*40*0.9 cm Paketą sudarė: 1* vonios kilimėlis,1*Anti-slip mat(Nemokamai) Pranešime: 1) Jei jūs manote, dalelių miltelius ant paviršiaus, tai nėra kokybės problema, bet normalus reiškinys, sukurtas gamybos procese.Galite naudoti drėgnu skudurėliu ir švelniai patrinti toli. 2) vieną Kartą dėmes ant kilimėlio paviršiaus, nuplaukite jį vandeniu ir naudoti švitrinis švelniai šlifavimo paviršiaus, kol pašalintas.Tada tegul mat oras sausas. 3) siekiant išvengti bet garbanoti arba skilinėjimą problemų, įdėti kilimėlis gerai vėdinamoje vietoje išdžiūti ir nelaikykite tiesiogiai pagal saulės šviesos ilgą laiką. 4) Absorbcijos galia priklauso nuo temperatūros ir drėgmės šiek tiek.Išlaikyti didelio sugeriamumo, galite naudoti smėlio popieriaus patrinti juo po ilgo laiko naudojimo.Pls pastaba: Šis vonios kilimėlis yra sunku ir aptakus , tai ne minkštas ir purus.Pateikite mokesčių ID kai klientas iš Brazilijos vietų užsakymo, priešingu atveju prekės bus grąžintos arba sunaikinti tiesiogiai, ačiū.Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Pastaba

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Jis gali būti šiek tiek matavimo klaida produktas dėl rankinis matavimas.

Kelių Spalvų

Informacija

Pirkėjų Rodyti

Apie Laivybos

-Mes remti laivybos visus užsakymus atlikti per 12-24 valandas po pirkėjas atlikęs mokėjimą.Kinijos Post/ePacket/Elektrenutritonas.lt Standartinis Pristatymas yra labiausiai greitas pristatymas metodas.Paprastai laivybos laikas yra apie 2-3 savaites daugelyje šalių.Jūs galite gauti savo užsakymą labai greitai.

Apie Aftersale

-Jei gausite klaidingą produkto(kitas prekes ar klaidingų spalvą, dydį), prašome susisiekti su mumis laiku.Aš duosiu jums geriausią sprendimą, kad jūs jaustumėtės patenkinti.Galite pasirinkti siųsti naują arba susigrąžinti visų pinigų, ginčas nėra geras pasirinkimas soluting problema. -Jei jums gauti jūsų prekių laiku, prašome susisiekti su mumis, ir aš padėsiu jums stebėti jį.Kaip paprastai, daug sklypai buvo sustabdytas pirkėjo vietos pašto tarnybos arba muitinės ir parodyti savo informaciją, pirkėjas gaus sklypo sklandžiai.

Apie Atsiliepimą

-Jei manote, patenkinti šį produktą, prašome davė gerų atsiliepimų šio produkto.Jūsų parama yra mūsų darbas, galia, mes siūlome daugiau kokybiškesnių paslaugų, kai jūs ateinančiais!Labai ačiū!

Priminimas

-Rusijos klientams, pateikite vardas, pavardė (trijų žodžių) anglų kalba. -Klientams iš Saudo Arabijos, Jungtinių Arabų Emyratų, Libano, Kuveitas, Omanas, Gana, Kataras ir kt., prašome P. O. Bokso adresą. -Mėgautis jūsų laivybos mūsų parduotuvėje. -Prašom pateikti mokesčių ID kai klientas iš Brazilijos vietų užsakymo, priešingu atveju prekės bus grąžintos arba sunaikinti tiesiogiai, ačiū.

Žymos: komercinės vonios kilimėliai, nuotrauka tapetes, vonios kambarys kilimas, kilimas, vonios kilimėlis rinkinys, lama vonia kilimas, vonios kilimėlis, grindų kilimėlis, vonios kambarys kilimas, priedų vonios rinkinys

Stilius Modernus
Naudojimas Vonios
Kilmės KN(Kilmės)
modelis Kietas
Technics Mašina Padarė
Modelio Numeris vonios kambarys kilimas
Dydis 30*40*0.9cm
Medžiaga diatomėjomis purvo
Pavadinimas Absorbentas Kilimas
Funkcija Papildoma Nemokama neslystantis Kilimėlis
Prašymas vonios kambarys

Parašyti atsiliepimą

Greitai Džiūstantis Diatomitu Žemės Vonios Kilimėlis 30*40cm Super Absorbentas kiliminė danga, Vonios kambarys Kilimas 40*60 neslidus Vonios Kilimėliai Kilimėliai Vonios Kilimėlis Rinkinys

Greitai Džiūstantis Diatomitu Žemės Vonios Kilimėlis 30*40cm Super Absorbentas kiliminė danga, Vonios kambarys Kilimas 40*60 neslidus Vonios Kilimėliai Kilimėliai Vonios Kilimėlis Rinkinys

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų