Naujas Atvykimo Megztinis Mergina Mados Kūdikių Mergaičių Cardigan Megztinis ilgomis Rankovėmis Vaikai susagstomi megztiniai Mielas Vaikų Drabužių 3-7 M.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€15.88

€22.69

-30 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

SVEIKI!

Jei užsisakote daugiau nei 2 vienetų drabužių,graži Dovana bus ateiti kartu su jūsų užsakymą.Norėdami sutaupyti pinigų, tai yra gera idėja gauti kuponų iš anksto.Jei esate verslininkas, nedvejodami kreipkitės į mus.Pirkti urmu, puiki nuolaida visada laukia jūsų.Mūsų parduotuvėje paspaudę didelis akcijas netaisyklingai,jei jums patinka šis straipsnis, prašome Pridėti į Pageidavimų Sąrašą,todėl jūs galite gauti nuolaidą naujienos šį elementą pirmą kartą, ir nepraleisti progos tvarka.

PEASE PASTABA

Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva,nes telefono ir kompiuterio monitoriaus.

DĖMESIO

Apie Siuntos

- Mes paprastai laivas per septynias darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mes paprastai laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu.Jei norite, kad kiti express, kaip: TNT, "FEDEX", DHL, EMS ir tt, prašome susisiekti su mumis prieš biding. --, Prašome palikti mums pranešimą informuoti mus dydžių ir spalvų norite, mes išsiųsti prekes jūsų duomenis, arba mes atsiųsime atsitiktiniai. --Prašome siųsti visiškai teisingas adresas ir telefono numeris ir mes bus būti nori apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus.Sumaišyti spalvas ir modelius yra ir palankiai įvertino mūsų parduotuvėje.Mes padarysime kartu pristatymas jums. -- Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

Grįžti & Grąžinti

--Pirkėjas turi pasiūlyti įrodymų problemos elementus. - Jei esate nepatenkinti pirkiniu, galite grąžinti prekes.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus, laivybos mokestis. --Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori keistis defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Apie Feeback

- Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, jie bus tiesiog jums. 1 minutę.Jei ne, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip nė vienas jų negali išspręsti problemos.Mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.Ačiū

Žymos: skara megztinis, klasikinis megztinis, kamuolys megztinis, apykaklės džemperis moterims, megztinis persikų, spalvotų megztinis, megztinis diamond, pasėlių megztinis liemenė, gėlių megztinis, 4xl megztinis

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Pritaikymas Tinka mažesnėms nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Modelio Numeris 0702-03
Storis Vidutinis
Amžius 3 4 5 6 7 metų
Sezonas pavasarį rudenį
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Stilius Reguliariai
Lytis Merginos
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Kratinys
Sudėtis 32% Akrilas,27% Poliesteris, 23% Nailonas,18% Viskozė
Apykaklės V-Kaklo
Apdaila Spliced
Medžiaga Poliesteris
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Drabužių Ilgis Reguliariai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Atvykimo Megztinis Mergina Mados Kūdikių Mergaičių Cardigan Megztinis ilgomis Rankovėmis Vaikai susagstomi megztiniai Mielas Vaikų Drabužių 3-7 M.

Naujas Atvykimo Megztinis Mergina Mados Kūdikių Mergaičių Cardigan Megztinis ilgomis Rankovėmis Vaikai susagstomi megztiniai Mielas Vaikų Drabužių 3-7 M.

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų