1%/5%/15%/25%/35%/50% Automobilių Aksesuarai, Auto Namų Stiklo Tonavimas Plėvelės Ritinį, Grandiklis, Automobilių Stogo Langų Plėvelė, Stiklas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

Nauja prekė

€3.49

€4.11

-15 %

Dalis socialinės žiniasklaidos

Savybės: Filmas galiniai langai į jūsų transporto priemonės apsaugoti augintinius nuo saulės spindulių.Kelią hitai per didelio greičio vairavimo: Paprastai, mažų įbrėžimų žvyro sunku atkurti natūraliai, bet yra daug tokių įbrėžimų.Apsauginė plėvelė gali veiksmingai užkirsti kelią žalos ir išlaikyti automobilio žibintus nauja valstybė; užkirsti Kelią smulkių įbrėžimų gyvenime: Tai gali užkirsti kelią kai kurie šiek tiek trinties gyvenime, nuotekų sugadinimo ir įbrėžimų metu automobilių plovimas ir kt.; Patamsinti automobilio salono aiškiau peržiūra galiniai DVD ekranus.Apsaugo langus nuo triuškinantis į avarijos atveju.Padidinti Komfortą - filmas atspindi saulės šilumą.Filmai UV spindulių blokavimo veiksmų, lėtina nyksta interjero audiniai ir plastikų, padeda išlaikyti jūsų transporto priemonės interjero ieškote naujų metų.Sumažinti blizgesį - didinti vairavimo saugumą.

Specifikacijos: Šviesos pralaidumas: 5%/ 15%/ 25%/ 35%/ 50% Šilumos lygis: 80% UV greitis: 80% Matomos Šviesos Atspindžio: 50% Dydis: apytiksl. 50 x 300cm/19.69" x 118.11" Naudojimas: lygus paviršius automobilių, miegamieji, balkonai, virtuvės, biuro, stumdomos durys, sandėliuose, vonios, vonios kambariuose ir kt.

Kaip įdiegti: skaidrus stiklas labai gerai ir viduje, ir išorėje.Supjaustyti kino maždaug prie lango dydžio (šiek tiek didesnis).Spray stiklo su vandeniu iš išorės.Atlikti geriau plėvelės ant stiklo.Nuimkite apsauginę plėvelę nuo atspalvis - klijuoti juosta abiejose kampe ir patraukite.Taikyti atspalvis su lipnių pusėje prie lango naudojant vandenį.Pašalinimo didelių oro ir vandens su plastikine mentele.Supjaustyti tinkamai lango dydį.Kai diegimas bus baigtas, neplaukite savo automobilių 2-3 dienas sausas filmas.

Komplektą sudaro:

1 X Langų Tonavimas Plėvelės Roll

Mokėjimo

1.Mes priimame visa/MasterCard", "MoneyBookers", "Western Union", Banko pavedimu ir kt.

2. Kartą užsakymus prašome apmokėti per 7 dienas.Ir jūs galite tai atlikti mokėjimą per pateiktų mokėjimo būdų.

3.Elektrenutritonas.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas;kai baigtas,mes apdoroti jūsų užsakymą artimiausiu metu.

4.Jei jūsų užsakymas yra uždaryta saugumo sumetimais,jūsų reikia pateikti prašymą Elektrenutritonas.lt.

5.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo ,grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus procesas iš karto ir tai trunka 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

6.Įsitikinkite, adreso ar telefono numerio (patogu) / pašto kodas jūs kairę yra teisinga.Jei jums reikia pakeisti adresą, prašome susisiekti su mumis, kol mes laivas pakuotės.

7.Mes nesame atsakingi už bet vietos akcizų ar mokesčių, iš jų žemės.Nemokamas pristatymas kaina neįeina importo mokesčius.

Vežimas

1. Jūsų užsakymas bus apdorotas per 7 dienas po apmokėjimo.

2 .Kinija Paštu, Oro paštu, paprastai trunka apie 30-60days gauti jūsų adresu (tai užima daugiau laiko);

Ar atkreipkite dėmesį, kad ši Paslauga NĖRA stebimi.

EMS poreikius 5-10 darbo dienų; "Fedex" turi 4-8 darbo dienas, DHL ir UPS trunka 3-7 darbo dienas.

3. Mes nesame atsakingi už bet atidėtas užsakymus, kai mes turime išsiųsti juos.Kadangi transportas yra iš mūsų kontrolės.

4. Bet importo mokesčiai arba mokesčiai pirkėjų atsakomybė.

5. Nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia laivyba problema, mes suteikti jums su tenkinančio atsakymo.Nereikia pateikti diskusijos neprivaloma.Dar kartą ačiū!!

6. Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.Abu Prašome pridėti dar 5 iki 10 dienų vėlavimo.

Garantija

1.Mūsų produktai yra 100% Realių Nuotraukų.

2.Mes įsitikinkite, kad produktai yra visiškai apsaugoti, pristatymo, kai pakuotės,ir mes padarysime viską, kad išvengti žalos transporto.

Atsiliepimai

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ačiū!

Žymos: polaroid filtras, priedai išorė, filmas vaivorykštės, vinilo plėvelė, shikamaru, elektros atspalviu, Filmas, suknelė pvc, blind stogo langą, lip tint

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 0.2cm
Funkcija 5 Automobilio Lango Saulė Pavėsyje, Skydo Lipdukas Filmas
4 funkcija Vasarą Transporto priemonių Langų UV apsauginės Plėvelės
Prekės Pavadinimas OLOEY
Tipas Matinė plėvelė
Specialios Funkcijos Langų Folijos
Medžiagos Tipas pet
Spalvos Pavadinimas juoda
Funkcija 1 Automobilių Langų Tonavimas Plėvele
Elemento Ilgio 300cm
Prekės Svoris 0.2kg
Elemento Plotis 50cm
2 funkcija Auto Langą Atspalvis Filmas Lipdukas
Modelio Pavadinimas Q464
Medžiaga PVC
3 funkcija Automobilio Namų Našlė Stiklo Tonavimas Filmai
Funkcija 6 Automobilio Stilius Lango Atspalvis
Funkcija 7 Automobilių Automobilių Langų Plėvelės

Parašyti atsiliepimą

1%/5%/15%/25%/35%/50% Automobilių Aksesuarai, Auto Namų Stiklo Tonavimas Plėvelės Ritinį, Grandiklis, Automobilių Stogo Langų Plėvelė, Stiklas

1%/5%/15%/25%/35%/50% Automobilių Aksesuarai, Auto Namų Stiklo Tonavimas Plėvelės Ritinį, Grandiklis, Automobilių Stogo Langų Plėvelė, Stiklas

Parašyti atsiliepimą

Jums taip pat patiktų